Home Keukenontwerp IKEA Mudroom-transformaties met semi-handgemaakte deuren

IKEA Mudroom-transformaties met semi-handgemaakte deuren

0
IKEA Mudroom-transformaties met semi-handgemaakte deuren


Maximaliseer het modderkamerontwerp met IKEA kasten en semi-handgemaakt maatwerk

In dit artikel

  • Betaalbare IKEA mudrooms creëren
  • Kies voor op maat gemaakte deurfronten om stijl en functionaliteit toe te voegen
  • IKEA kasthacks creëren slimme opbergmogelijkheden

Je bent een IKEA-klant en je wilt iets anders met de nieuwe bijkeuken die je plant, maar je weet het niet waar te beginnen. Misschien is er een lastige bestaande plattegrond; of je hebt zeer unieke opbergideeën die een behendig ontwerp vereisen; of u moet tegemoetkomen aan de behoeften van uw groeiende gezin (inclusief uw hond, “Fido” is ook een familielid!).

“IKEA modderkamers bieden een unieke kans om waarde toe te voegen aan je huis met unieke opbergmogelijkheden in een ruimte die vaak duurzaam, functioneel en stijlvol moet zijn. IKEA kasten bieden de klant en ons als ontwerpers veel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat dit gebeurt”, zegt IKD-ontwerper Daniel.

Het antwoord kan dus heel eenvoudig zijn, zelfs als het lijkt alsof uw ontwerpuitdagingen complicated zijn. Anders gezegd: uitdagingen op het gebied van ontwerp op maat vereisen vaak oplossingen op maat. En dat betekent kiezen voor kasten op maat.

Door het IKEA SEKTION keukensysteem te selecteren, kun je op maat gemaakte deurfronten van externe fabrikanten van op maat gemaakte kastdeuren, zoals Semihandmade (SHM), toevoegen om het ontwerp van je IKEA modderkamer compleet te maken. En je ontwerp van de mudroom staat nog steeds open voor ‘hacks’ van IKEA kasten, of aanpassingen, om de gewenste stijl en functie te creëren.

Onlangs deed het ontwerpteam van IKD precies dat en integreerde semi-handgemaakte op maat gemaakte deuren en een aantal slimme IKEA kasthacks om unieke IKEA mudrooms te creëren die stijlvol, functioneel en stijlvol zijn. betaalbaar. Oh, hadden we dat deel al genoemd?

Ja, de modderkamers op deze weblog bevatten aangepaste elementen en zijn allemaal voltooid voor minder dan $ 3.000, terwijl ze alle vereiste ontwerpelementen bevatten.

Laten we eens kijken hoe we IKEA modderkamers kunnen creëren met semi-handgemaakte deuren!


Waarom ontwerpen
met IKD?

Waarom ontwerpen met IKD?


Unieke IKEA Mudroom Makeover met negen kasten

Als je een IKEA-modderkamer wilt die echt uniek is, kan het zijn dat je een kastaanpassing of twee nodig hebt. In het geval van deze IKEA-modderkamer voor een gezin uit Cincinnati, Ohio, waren er negen nodig.

Unieke IKEA modderkamer met kasthacks, vooraanzicht

“We hadden drie muren om mee te werken voor deze mudroom. Er was geen beschikbare zuidmuur, wat de indeling enigszins lastig maakte en ruimtebeperkingen opleverde. Door een verscheidenheid aan hackaanpassingen van de IKEA kasten en enkele aangepaste configuraties op te nemen, konden we de doelstellingen van de klant bereiken”, zegt IKD-ontwerper Merari.

IKEA mudroom met kastenhacks, zijaanzicht

De ruimte van 98 vierkante meter is voorzien van 11 IKEA kastpanelen, evenals een verscheidenheid aan planken, IKEA MAXIMERA lades en rekkenreinigingsbenodigdheden. De klant vroeg om semi-handgemaakte Supermatte Shaker lichtgrijze deurfronten om mee te combineren Het SEKTION keukensysteem van IKEA.

IKEA's SEKTION keukensysteemkastframe en semi-handgemaakte Supermatte Shaker lichtgrijze deurfronten, ontwerp en afmetingen

Maar de meest unieke aspecten van de ruimte zijn de vele IKEA-hacks die Merari in de indeling heeft verwerkt. Op de oostelijke muur van 64″ nam ze bijvoorbeeld een IKEA hoge kast van 30″ (B) x 24″ (D) x 80″ (H) en verkleinde deze tot 30″ (B) x 15″ (D) x 65″ (H). Dit werd herhaald om drie units wandkasten te creëren, samen met de op maat gemaakte SHM-deuren met een afmeting van 14-7/8″ (B) x 32-3/8″ (H).

Dit creëert opbergmogelijkheden voor jassen, jassen en schoenen, vooral in combinatie met de massieve slagersbank die zich rond de twee wanden wikkelt. Boven de wandkasten bevinden zich op maat gemaakte bovenkasten die tot aan de bovenkant van het 105″ (H) plafond reiken. Deze bovenste IKEA kasten zijn voorzien van decoratief diagonaal gaas en glazen deuren (die de klant bij een externe leverancier heeft gekocht).

Ondertussen werd het open kastgedeelte aan de noordmuur op maat gesneden tot 24″ (B) x 15″ (D) x 25″ (H) om tegemoet te komen aan het verzoek van de klant om open planken (wat wordt aangevuld door het aangrenzende kleine bureaugedeelte). ). Naast de open planken staat nog een IKEA kast op maat gesneden tot 15″ (B) x 15″ (D) x 25″ (H) met een deurvoorkant van 14-7/8″ (B) x 4-7/8″ (H) samen met IKEA MAXIMERA lage en middelgrote lades.

Meer op maat gemaakte bovenkasten van gaas, op maat gesneden tot 18″ (B) x 15″ (D) x 15″ (H) bevinden zich boven het zitgedeelte aan de noordelijke muur, excellent voor seizoensopslagartikelen. Tussen de bovenste kasten van de twee muren bevindt zich ook een op maat gemaakte paneelkast van 23-1/4″ (B) x 15″ (D) x 15″ (H).

Indeling, ontwerp en afmetingen van de IKEA mudroom

De IKEA onderkasten (die het zitgedeelte volgen) hebben op maat gemaakte configuraties van 90″ (B) x 15″ (D) x 15″ (H) en IKEA MAXIMERA middelgrote lades, die additional opbergmogelijkheden bieden. Ten slotte werd het afgebeelde bureau – een uniek ingredient in mudrooms – op maat gemaakt
15″ (B) x 24″ (D) x 25″ (H) en beschikt over een standaard ladefront van 14-7/8″ (B) x 4-7/8″ (H) samen met IKEA MAXIMERA laag en medium laden.

Het is indrukwekkend dat deze hele IKEA-modderkamer, inclusief alle IKEA-producten ($2.248) en additional gadgets voor hacks en installaties ($451), in totaal $2.699 bedroeg.

Gezinsvriendelijke IKEA mudroom in lockerstijl

Als je een actief gezin met jonge kinderen hebt, is het alleen maar logisch om er een op te nemen locker-stijl in je IKEA-modderkamer.

IKEA modderkamer in lockerstijl, zijaanzicht

“Deze klanten waren een jong gezin van vier personen dat om hoge IKEA kasten in lockerstijl vroeg. Deze sloten zijn voorzien van kapstokhaken en voldoende opbergruimte voor jassen en schoenen. Dit maakte de ruimte zeer uniek, internet als de vier open bovenste vakken met opbergmanden”, zegt IKD-ontwerper Frank.

Hoewel deze IKEA modderkamer een zeer evenwichtige en traditionele uitstraling heeft, moest hij zeer functioneel en duurzaam zijn. Dit vereiste een combinatie van IKEA’s SEKTION keukensysteem met Semihandmade’s DIY Shaker Vert de Terre kasten op maat in wit en zwart IKEA BAGGANAS handgrepen aangevuld met IKEA BARKABODA werkbladen van walnootfineer voor het zitgedeelte en IKEA MAXIMERA lades. In totaal heeft deze IKEA modderkamer vier panelen.

IKEA modderkamer in lockerstijl, vooraanzicht

De klant was heel specifiek dat ze de deur van de bijkeuken als hoofdingang wilden gebruiken, zodat het gemakkelijker werd om hun schoenen, schooltassen, hondenriem and so on. af te geven en deze spullen niet door het huis mee te hoeven nemen. Ze wilden ook een geïntegreerde look, zodat eventuele rommel verborgen bleef. Dit is wat het kastontwerp in lockerstijl heeft doen ontstaan. Ze vroegen ook om een ​​plek voor een voer- en waterbak voor hun hond en een plek om haar eten, riem and so on. op te bergen.

Kastframe in lockerstijl en ontwerp en afmetingen van de onderkast

Daarom heeft Frank er meerdere ingebouwd IKEA kasthacks om het ontwerp aan te passen, inclusief het verkleinen van een 18″ (B) x 24″ (D) x 30″ (H) IKEA SEKTION bovenkastframe naar 18″ (B) x 18″ (D) x 15″ (H) voor de middelste onderkasten en twee andere voor de buitenste onderkasten op maat snijden tot 15″ (B) x 18″ (D) x 15″ (H). Dit biedt een perfecte opbergoplossing voor het opbergen van schoenen, handschoenen, hondenriemen en andere hondenbenodigdheden.

Om het gevoel van een kluisje te creëren, heeft hij twee aangepaste configuraties verwerkt voor de hoge kasten van 15″ (B) x 15″ (D) x 80″ (H) en een standaarddeur met plank van 14-7/8″ (B). x 59-7/8″ (H).

Indeling, ontwerp en afmetingen van de IKEA mudroom

Voor deze IKEA mudroom kosten alle IKEA producten €1.444 en additional artikelen €966, voor een totaalbedrag van slechts €2.410 – ruim onder het price range van de klant van €5.000!

Moderne eclectische IKEA mudroom

Soms weten opdrachtgevers precies wat ze willen en is de uitdaging simpelweg of het gaat lukken in de beschikbare ruimte. Dit was het geval voor deze moderne eclectische IKEA-modderkamer van 36 vierkante meter, ontworpen voor een gezin in Lake Grove, NY.

“Deze IKEA modderkamer is uniek omdat hij niet alleen de SSS Quarterline Moss deurfronten van Semihandmade heeft, maar ook een multifunctionele ruimte is met zwevende planken, IKEA PINNARP werkbladen in essenfineer en een beadboardpaneel”, zegt IKD-ontwerper Daniel.

moderne eclectische IKEA mudroom met Semihandmade's SSS Quarterline Moss deurfronten en IKEA PINNARP werkbladen

De klanten wilden specifiek een ruimte om hun Amazon-pakketten neer te zetten, voldoende opbergruimte voor schoenen en jassen en een hondengedeelte voor hun hond ‘Stomach’. Daniel nam het origineel van de klant IKEA keukenplanner idea voor de ruimte en op maat gemaakt met twee aangepaste configuraties.

Moderne eclectische IKEA-modderkamer ontworpen door IKD-ontwerper Daniel

Het unieke zitgedeelte beschikt over twee op maat gemaakte configuraties met de IKEA onderkasten van 30″ (B) x 15″ (D) x 15″ (H) en de standaarddeur van 29-7/8″ (B) x 14-7/ 20 cm (H) samen met middelgrote IKEA MAXIMERA lades in wit.

Stilistisch creëert de SHM Moss-kleur een gevoel van warmte bij de IKEA PINNARP werkbladen en functioneel biedt het toegankelijke opbergmogelijkheden voor schoenen, jassen en hondenspullen, evenals mogelijkheden voor het droppen van submit of pakjes.

Een andere aangepaste configuratie werd opgenomen op het aangrenzende zitgedeelte onder het raam, met afmetingen van 15″ (B) x 15″ (D) x 15″ (H) en een onderkast met een SHM-deurfront (14-7/8″ (B ) x 14-7/8″ (H)) die additional opbergruimte biedt met een middelgrote IKEA MAXIMERA lade.

Aan de andere kant bevindt zich een verscheidenheid aan IKEA bovenkasten, hoge kasten en onderkasten met IKEA MAXIMERA laden die het 120″ (H) plafond aanvullen, evenals de achterwand van het beadboardpaneel.

Indeling, ontwerp en afmetingen van de IKEA mudroom

In totaal heeft deze modderkamer zeven panelen en een totale kostprijs van $ 2.724, inclusief IKEA-producten ($ 1.968) en additional gadgets ($ 756).

Zoals je kunt zien, kunnen IKEA mudrooms zowel qua stijl als qua functionaliteit worden aangepast door IKEA kasten te combineren met op maat gemaakte deurfronten van Semihandmade. Als je overweegt om een ​​IKEA modderkamerproject te starten, ons ontwerpteam is hier om je door het productselectieproces en het ontwerpproces te begeleiden, zodat ook jij een IKEA modderkamer kunt creëren die is aangepast aan al jouw behoeften. Laten we beginnen!

Ontvang een professioneel IKEA Mudroom-ontwerp – allemaal on-line


Werk samen met onze gecertificeerde ontwerpers om een ​​gepersonaliseerde modderkamer te ontwerpen die is afgestemd op uw behoeften en visie. Als u meer wilt weten over onze service, neem dan zeker eens een kijkje op onze IKEA Mudroom-ontwerpdiensten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here