Home Technische gadgets voor thuis Vraag en antwoord: SmartThings en Nanoleaf over hoe we slimme huizen eenvoudig houden

Vraag en antwoord: SmartThings en Nanoleaf over hoe we slimme huizen eenvoudig houden

0
Vraag en antwoord: SmartThings en Nanoleaf over hoe we slimme huizen eenvoudig houden


De popcorn staat klaar en iedereen zit rond de television. Het is filmavond, maar vanavond breng je het naar een hoger niveau. Met één druk op de knop wordt uw ‘filmavond’-routine geactiveerd in de SmartThings-app, en dan gebeurt de magie. De movie begint en jouw Nanoblad De lampen beginnen te dimmen, de Lightstrips bootsen het surroundgeluid na en de kleuren veranderen afhankelijk van de stemming. Het is de perfecte achtergrond voor familieplezier en een avond vol onderdompeling.

Dat is nog maar het start van de manier waarop Nanoleaf werkt Slimme dingen. Nanoleaf is toegewijd aan het transformeren van de verlichting in huis door middel van innovatieve slimme verlichtingsproducten en biedt een lijn Matter-gecertificeerde lampen en lichtstrips die compatibel zijn met de SmartThings-app, waardoor uw filmavondopstelling of elke ervaring thuis een onvergetelijke ervaring wordt. Dat veel beter.

Om meer over onze samenwerking te delen – en onze gebruikers over Matter te leren – organiseerden we een dwell Twitter Q&A met de CEO van Nanoleaf, Gimmy Chu. Bekijk de hoogtepunten hieronder, of lees verder voor het volledige gesprek.

De hoogtepunten

Slimme dingen: Hoe kunt u uw ruimte aanpassen met Nanoblad by way of de SmartThings-app?

Nanoblad: De SmartThings-app Hiermee kunt u eenvoudig uw Nanoleaf-lampen bedienen, de kleur ervan wijzigen en zelfs schema’s instellen! U kunt bijvoorbeeld de verlichting van uw slaapkamer aanpassen door een ‘welterusten’-routine in te stellen, zodat uw lichten ‘s nachts automatisch naar heat geel overschakelen om uw lichaam en geest te helpen zich voor te bereiden op de slaap.

Slimme dingen: Hoe geeft Nanoleaf prioriteit aan duurzaamheid?

Nanoblad: De Necessities-producten van Nanoleaf worden vervaardigd met behulp van zonne-energie, en de LED-lampen helpen om meer dan 29.000 liter water te besparen over een gebruiksperiode van 10 jaar.

Slimme dingen: Waar ziet Nanoleaf de slimme huistechnologie de komende 5 tot 10 jaar naartoe?

Nanoblad: De toekomst van het slimme huis zal evolueren met krachtigere automatiseringen die gewoon werken, zonder dat er handmatige bediening nodig is. De aankomende Sense+ Controls-lijn van Nanoleaf creëert een handsfree verlichtingservaring waarbij uw lampen precies aangaan wanneer en hoe u ze nodig heeft.

Ons volledige gesprek met Nanoleaf

Slimme dingen: Bedankt dat je bij ons bent gekomen. Laten we er meteen in springen. Wat zijn Nanoleaf-lampen en wat maakt ze tot een Sensible Residence-gamechanger?

Nanoblad: Wij creëren slimme verlichting om uw ruimte aan te passen. Onze lichtpanelen en lichtbalken zijn volledig modulair met meer dan 16 miljoen kleuropties, waardoor u de vrijheid heeft om uw verlichting precies zo te personaliseren als u dat wilt. We hebben onlangs ook onze Necessities Matter-gecertificeerde lijn lampen en lichtstrips gelanceerd om slimme huisbedieningen en automatiseringen veel naadlooser te maken.

Slimme dingen: Hoe kun je je ruimte aanpassen met Nanoleaf by way of de SmartThings-app?

Nanoblad: Met de SmartThings-app kun je eenvoudig je Nanoleaf-lampen bedienen, de kleur ervan wijzigen en zelfs schema’s instellen! U kunt bijvoorbeeld de verlichting van uw slaapkamer aanpassen door een welterusten-routine in te stellen, zodat uw lampen ‘s nachts automatisch naar heat geel overschakelen om uw lichaam en geest te helpen zich voor te bereiden op de slaap.

Nu hebben wij een vraag voor u. Wat zijn enkele voordelen van het gebruik van Nanoleaf met de SmartThings-app?

Slimme dingen: We willen dat gebruikers Nanoleaf verbinden met onze app om aangepaste routines te creëren die op hen zijn afgestemd. Op zoek naar een further beveiligingslaag ‘s nachts? Stel de verlichting in uw woonkamer in om elke avond vóór het slapengaan om 22.00 uur aan te gaan, om aan te geven dat er iemand thuis is. Gemak en veiligheid zijn voor ons van groot belang!

Nanoblad: En je hebt onlangs de SmartThings-station! Hoe verschilt dit van de SmartThings-app?

Slimme dingen: SmartThings Station en de SmartThings-app werken samen om eenvoudige, slimme thuiservaringen te creëren. SmartThings Station is een hub en snelle draadloze oplader, en de SmartThings-app beheert en bestuurt uw slimme apparaten voor een naadloos dagelijks leven.

Slimme dingen: Duurzaamheid is voor ons en voor ons enorm belangrijk SmartThings-energie initiatief. Hoe prioriteert Nanoleaf dit?

Nanoblad: Duurzaamheid vormt de kern van wie we zijn; wij zijn van mening dat dit een standaard zou moeten zijn voor alle bedrijven. Onze Necessities-producten worden vervaardigd met behulp van zonne-energie, en de LED-lampen helpen om ruim 29.000 liter water te besparen over een gebruiksperiode van 10 jaar.

Slimme dingen: Wij zijn het er volledig mee eens! Voor degenen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen, activeer SmartThings Power voor energiebesparende en kostenverlagende ideas.

Laten we het nu eens hebben over de materie! Hoe heeft Nanoleaf zich onlangs ingespannen om met alle Matter-gecertificeerde apparaten te werken, en waarom is dat zo belangrijk?

Nanoblad: De nieuwe Necessities Matter Bulbs & Lightstrips van Nanoleaf zijn de eerste Matter-gecertificeerde verlichting die vandaag voor klanten beschikbaar is. Het bouwen van deze nieuwe foundation met Matter zal slim leven gemakkelijker maken voor gebruikers en in de toekomst krachtigere automatiseringen mogelijk maken.

Hoe zullen SmartThings en Matter, samen met Connectivity Requirements Alliance, samenwerken om de levens van slimme huiseigenaren te vereenvoudigen?

Slimme dingen: Wij geloven echt dat Matter de foundation en de toekomst van IoT is! Met deze nieuwe standaard zullen Matter-compatibele apparaten zich aansluiten bij tal van producten en merken die al beschikbaar zijn binnen ons ecosysteem, zoals Nanoleaf, om het slimme huis te vereenvoudigen. Dankzij de integratie van Matter beschikken onze companions, samen met Samsung’s Galaxy-apparaten, television’s en Household Hub-apparaten, over de meest veelzijdige connectiviteitsopties by way of de SmartThings-app. Je kunt daar hier meer over leren: https://smartthings.com/matter.

Wij zien slimme huistechnologie als een manier om uw dagelijkse leven en betekenisvolle momenten te verbeteren. Waar zie jij de ruimte de komende vijf tot tien jaar naartoe gaan?

Nanoblad: Wij zijn het eens! De toekomst van het Sensible Residence zal evolueren met krachtigere automatiseringen die gewoon werken, zonder dat er handmatige bediening nodig is. Met onze komende Sense+ Controls-lijn stellen we ons een handsfree verlichtingservaring voor, waarbij uw lampen precies aangaan wanneer en hoe u ze nodig heeft.

Waar ziet SmartThings de sensible home-ruimte de komende 5-10 jaar naartoe?

Slimme dingen: Sensible Properties zijn van een nichemarkt naar een alledaagse ervaring gegaan, waarbij de meeste huizen tussen de 5 en 7 aangesloten apparaten hebben. Het is zo belangrijk dat deze apparaten gemakkelijk met elkaar kunnen worden verbonden! De komende vijf tot tien jaar zullen we samenwerken met Matter-partners zoals Nanoleaf om de toekomst van slim leven te stroomlijnen en vooruit te helpen.

Nogmaals bedankt Nanoleaf en meneer Chu voor het chatten met ons. Blijf op de hoogte voor meer vragen en antwoorden met onze companions Twitteren!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here