Home Huizen renovatie Een wijze groene keuken plus badkamerrenovatie in Kips Bay, NYC

Een wijze groene keuken plus badkamerrenovatie in Kips Bay, NYC

0
Een wijze groene keuken plus badkamerrenovatie in Kips Bay, NYC


Het enige probleem dat we tegenkwamen, was de levering van ons douchesysteem, dat een speciale moderne koperen afwerking had had een langere levertijd nodig. Het werd nabesteld en het duurde uiteindelijk acht maanden om het te verzenden. Als gevolg hiervan moest de loodgieter maanden later na de renovatie terugkomen om de laatste sierdelen aan te brengen.

Instagram inspireerde me om een ​​opvallend behang te proberen om wat kleur en interesse te brengen in onze raamloze badkamer en neutrale tegels. Ik kocht dit bloemmotief als een peel-and-stick, omdat ik er nog niet klaar voor was om me eraan te binden. Maar na een paar weken liet het behang elke keer los als ik ging douchen. Tegen die tijd was ik helemaal weg van het patroon, dus investeerde ik in de traditionele pastaversie. Sindsdien geen probleem meer met vocht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here