Home Meubilair Hoe een verhuisbedrijf van een langzame begin een fantastische begin maakte – Sofa Potatoes-meubels

Hoe een verhuisbedrijf van een langzame begin een fantastische begin maakte – Sofa Potatoes-meubels

0
Hoe een verhuisbedrijf van een langzame begin een fantastische begin maakte – Sofa Potatoes-meubels


Als het om meubelwinkels gaat, heeft Sofa Potatoes een weinig glamoureus start gehad. Mede-oprichters, Brian Morgan, Travis Morgan en Dan Anthony, leefden uit een magazijn (zonder stromend water) en betaalden hun rekeningen met niets anders dan hoop en dromen. Nou ja, iets meer dan dat. De Sofa Potatoes-meubelwinkels die vandaag de dag bestaan, zijn het directe resultaat van onerous werken, vastberadenheid en een beetje geluk. Maar hoe ver we ook zijn gekomen, we mogen onze aardappelwortels niet vergeten.

Er is een bedrijf waar Sofa Potatoes onlangs kennis mee heeft gemaakt en dat een achtergrond heeft die erg op de onze lijkt. Ze hebben ook een naam voor hun bedrijf die (internet als de onze) zowel dom als heel toepasselijk is.

Vierkante Koeienverhuizers is een Verhuisbedrijf voor huishoudelijke goederen dat particuliere en commerciële klanten helpt bij het verhuizen van meubels en dozen van de ene plaats naar de andere. Mede-oprichter, Wade Lombardsamen met zijn vader, Wayne Lombarden zwager, Derek Millsweet het een en ander over de strijd van een bedrijf starten. Ze lanceerden het bedrijf op 1 maart 2008, met resultaten die leken op het langzame ploeteren van een koe in een weiland (om bij het thema te blijven). WMet een beetje geloof, familie en ouderwets onerous werken is de Sq. Cow Moovers een uitstekend meubelverhuisbedrijf geworden. Hun voorbeeldige klantenservice heeft hen bekend gemaakt in de stad Austin en daarbuiten.

Ik stelde Lombard enkele vragen over Sq. Cow Moovers, hoe ze begonnen zijn, hoe ze worstelden en hoe hun “kudde” hen heeft gevolgd om het verhuisbedrijf te vormen dat vandaag de dag bestaat.

Hoe heb je onze mede-eigenaar, Brian Morgan, ontmoet?

Brian en ik hebben elkaar onlangs leren kennen. Wij dienen naast elkaar in een non-profitorganisatie genaamd De Gieterij. The Foundry neemt 10 kleine bedrijven over die hulp nodig hebben; ze hebben hulp nodig vanwege een gebrek aan structuur, beperkte financiële kennis, kronkelende marketingvaardigheden, enz. Brian en ik marcheren met deze bedrijven mee. We vertellen hen ons verhaal, we winnen hun vertrouwen, we moedigen aan, we adviseren en we instrueren.

Hoe zijn Sq. Cow Movers begonnen?

Stel je de ergste recessie voor sinds de Grote Depressie op het punt staat uit te breken… en dan… phrase je ontslagen uit je non-profitbaan… je hebt een type van veertien maanden en je vrouw is acht maanden zwanger van je tweede. Dit was onze realiteit in 2007. Het antwoord? Verhuis naar Austin, Texas, een stad waar we nog nooit zijn geweest, investeer elke greenback in een branche waarin we geen ervaring hebben en begin een bedrijf op foundation van hoop en een droom. We zijn op 1 maart 2008 van begin gegaan. De daaropvolgende drie jaar zaten we in een vrachtwagen of smeekten we mensen of we ze mochten verplaatsen.

Wat zijn enkele beproevingen en triomfen van het bezitten van een verhuisbedrijf?

Voor beproevingen Ik zou zeggen:

  • Het was niet ongewoon om om 23.00 uur de verhuizing in Houston af te ronden, terug te rijden naar Austin, om 2.00 uur naar mattress te gaan en de volgende dag om 6.00 uur weer aan de slag te gaan.
  • Nieuwe medewerkers kwamen niet opdagen, met als gevolg dat we om 20.00 uur begonnen met verhuizen en de hele nacht doorwerkten.
  • Ik verliet vaak halverwege de verhuizing, trok een Sq. Cow-poloshirt aan, woonde een netwerkbijeenkomst bij en ging terug om de verhuizing te helpen voltooien.
  • We hebben een vrachtwagen excellent geladen, hoog en strak, maar de vrachtwagen ging kapot op 200 meter afstand van de laadlocatie… er arriveerde een nieuwe vrachtwagen en we moesten alles van de ene vrachtwagen naar de andere overbrengen, in omgekeerde volgorde. Het was vervelend en frustrerend en verschrikkelijk.

Voor triomfeert:

  • Na jaren zijn we gegroeid. We breiden uit naar Dallas, Houston, San Antonio en Denver.
  • We hebben een aantal prijzen gewonnen: De BBB Torch Award.
  • We zijn twee keer op Austin’s Quick 50 geland!
  • We hebben een magazijn van 40.000 vierkante meter gebouwd in Austin, we gebruiken deze ruimte voor opslag.

Wat zou u in het verleden tegen uzelf zeggen voordat u met het bedrijf begon?

Maak je niet zoveel zorgen. Ik maakte me vaak zo overweldigend zorgen over de verhuizingen de volgende dag, de verschuldigde rekeningen, de bemanningen die ik moest inhuren en de vrachtwagens die ik moest kopen. Het gaat allemaal lukken. Na een zeer fysieke dag in de vrachtwagen lag ik ‘s avonds laat in mattress, starend naar het plafond en maakte me zorgen over de volgende dag, en slaagde er niet in de dag te vieren die we zojuist hadden gehad.

Hoe ziet de toekomst eruit voor de samenwerking tussen Sq. Cow Movers en Sofa Potatoes?

Goede vraag. We hebben zojuist alle moeite en kosten van franchise doorgenomen. Momenteel zijn wij op zoek naar onze eerste franchisenemer. Dit voelt als de volgende voor de hand liggende stap. Hoe krijgen we dit prachtige merk, deze stimulerende cultuur, de wereld in? Wij franchisen. Dat is het plan… en we zijn vastbesloten om het uit te voeren.

Wat de toekomst brengt

Bij het starten van een bedrijf, vooral tijdens een recessie, kunnen de zaken er somber uitzien. Wade Lombard en zijn gezin bij Sq. Cow Movers hebben bewezen dat het mogelijk is om te slagen, ongeacht de omstandigheden. Wij bij Sofa Potatoes zijn geïnspireerd door de reis van Sq. Cow Moovers, terwijl we merken dat we ons op dezelfde manier aanpassen aan de opkomst en ondergang van de steeds veranderende meubelindustrie.

Sofa Potatoes hoopt in de toekomst samen te werken met Sq. Cow Moovers om een ​​verhuisservice te creëren die ongeëvenaard is. Onze bedrijven hebben een vergelijkbare achtergrond en wij geloven dat we door samen te werken meer kunnen creëren dan ieder van ons afzonderlijk had kunnen doen. Wij zijn benieuwd wat de toekomst in petto heeft!

Bekijk Sq. Cow Moovers, ongeacht of je een lokaal beweging, een commerciële zetof een verplaatsing over lange afstand. Ze bieden ook alleen-arbeidsdiensten, verpakkingsdiensten en verpakkingsmaterialen. Overweeg dan, zodra u zich in uw nieuwe ruimte heeft gevestigd Bankaardappelen als meubelwinkel om meubels te vinden die op maat zijn gemaakt en lokaal zijn gebouwd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here