Home Huisdecoratie De zoetste vakantie-bureaubladachtergrond

De zoetste vakantie-bureaubladachtergrond

0
De zoetste vakantie-bureaubladachtergrond


vakantie bureaubladachtergrond

Transformeer uw bureaublad in een speels winterwonderland met de bureaubladachtergrond voor de feestdagen van deze maand. Het toont het meest prachtige kleine besneeuwde dorp, met de hand getekend door getalenteerde mensen Sarah Konyer. Ik heb het gevoel dat dit schattige second de charme van de feestdagen volledig weergeeft. Ik hou van Sarah’s kijk op een gezellig dorpje bedekt met sneeuw. Elke keer als ik ernaar kijk, ontdek ik nieuwe particulars om van te houden (zoek de lieve piepkleine slingers – kom op).

Klik eenvoudig op de onderstaande hyperlink om dit feestelijke stuk free of charge te downloaden en breng een vleugje vakantiemagie naar uw bureaublad. Omarm de vreugde van het seizoen met deze schattige besneeuwde dorpsachtergrond – een geschenk van ons aan jou. Fijne feestdagen <3

vakantie bureaubladachtergrond
vakantie bureaubladachtergrond

DOWNLOAD HIER UW GRATIS VAKANTIEBEHANG:

EEN BESNEEUWD DORP:

{GROOT} {KLEIN} {MOBIEL}

Obtain wallpaper van de afgelopen maanden hier | Ontwerp en kunstwerk: Sarah Konyer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here