Home Badkamer decor Badkamerrenovatie Rendement op investering

Badkamerrenovatie Rendement op investering

0
Badkamerrenovatie Rendement op investering
Hallo, het is Matt Plaskoff van Een weekbad met een nieuwe editie in onze reeks korte video’s over badkamerontwerp, productselectie en verbouwing. Vandaag wil ik het hebben over het verkrijgen van een gezond rendement op uw investering voor een badkamerrenovatieproject in Los Angeles.

kosten versus waarde

Als u uw badkamer aan het verbouwen bent, maar toch van plan bent om in het huis te blijven wonen, dan is het voor de hand liggende rendement op uw investering een prachtige nieuwe ruimte. Als u er echter aan denkt om het onroerend goed later te verkopen, dan is dat een andere situatie. Er wordt mij voortdurend gevraagd: “Hoeveel krijg ik terug voor mijn verbouwingsproject?” “Wat is voor mij logisch om in het huis te plaatsen vanuit een investeringsperspectief?” En hoewel ik geen makelaar of financieel analist ben, zijn er gegevens vrijgegeven Verbouwing Journal 2019 Kosten versus waarderapport dat geeft je een idee van wat je kunt verwachten.

transitional-spa-badkamer-design-badkuip-1

Bij het overwegen van verkopen overwegen veel huiseigenaren het verbouwen van delen van het huis die mogelijk een facelift nodig hebben. Het verbouwen van een badkamer voordat u deze doorverkoopt, kan echt helpen om meer kopers aan te trekken. Het is echter niet altijd gegarandeerd dat u elke geïnvesteerde greenback terugkrijgt op het second van wederverkoop. Hoeveel uw verbouwingskosten zullen zijn, is gebaseerd op een paar verschillende dingen.

  • De skilled die u inhuurt
  • De materialen die je gebruikt
  • De omvang en reikwijdte van uw badkamerrenovatieproject

Voor 2019 gaf het rapport aan dat een badkamerrenovatie in het middensegment in Los Angeles maar liefst 94,5% van uw kosten zal terugverdienen. U kunt het onderzoek downloaden van De web site van Transforming Journal.

Omdat de statistieken elk jaar veranderen, is het zeker de moeite waard om ze te bekijken wanneer u klaar bent om met uw verbouwing te beginnen. Het deelt niet alleen de ROI-cijfers van het honkbalveld, maar het geeft u ook een realistisch gemiddelde voor het undertaking dat u uitvoert.

Bekijk onze aanvullende video’s op YouTube en op onze web site en volg ons zeker op sociale media en bedankt voor het kijken!
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here