Home Huisdecoratie Bombay Dream – De Makerista

Bombay Dream – De Makerista

0
Bombay Dream – De Makerista


Ik heb altijd al een Bombay-kist gewild. Ik heb een kleine, eenvoudige, zwarte versie die ik nieuw heb gekocht nadat we 13 jaar geleden getrouwd waren, maar die is niet hetzelfde als een tweedehands exemplaar met stenen blad en ingelegd hout. Dit stuk is niet zo oud als je misschien denkt, maar de prijs was goed en de schaal is goed. En dat marmer met de ogee-rand is zo substantieel! Met een breedte van 1,80 meter en een hoogte van 1,20 meter is het een geweldig formaat, een formaat dat hier goed werkt en ook mooi zal zijn in het volgende huis. De jacht en meer particulars werden gedeeld in de Kringloopclub!

Mijn liefde voor kringloop is altijd leuk om mee te doen. Bent u @ThriftWithTheMakerista?

Meedoen Kringloopclub voor $ 35/jaar en volg het op mijn privé Instagram-account; Sluit je ook aan bij de duizenden leden van de kringloopgemeenschap op de Facebookgroep en markt van The Thrift Membership!

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel of wilt u misschien uzelf eens verwennen, reken dan af Kringloopclub merchandise.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here