Home Technische gadgets voor thuis Comhar houten bureau – geautomatiseerd huis

Comhar houten bureau – geautomatiseerd huis

0
Comhar houten bureau – geautomatiseerd huis


Zitten is blijkbaar het nieuwe roken, dus we waren geïntrigeerd toen FlexiSpot aanbood ons hun product te sturen EW8M Comhar sta-bureau om te proberen in het Automatische Huis.

De balie

Het bureau werd geleverd in twee redelijk platte dozen en er is een eenvoudig bouwproces in drie stappen om de gepoedercoate stalen poten aan het blad te bevestigen en vervolgens de stroom aan te sluiten. Er zit enige verstelbaarheid in de voeten om ook oneffen oppervlakken te egaliseren.

De Comhar is een trendy ogend bureau met een houten blad met afgeronde randen, 120 cm breed en 60 cm diep en kan met een draagvermogen van 50 kg zelfs de grootste laptop’s en beeldschermen dragen (en tillen).

Het heeft een bewegingsbereik dat een bureauhoogte oplevert van ongeveer 72 cm tot 120 cm. U kunt maximaal vier verschillende aangepaste hoogtes opslaan die u niet alleen de mogelijkheid bieden om te zitten en te staan, maar ook een comfortabel werkplatform kunnen bieden voor verschillende leden van het gezin.

Met een snelle druk op de pijl omhoog of omlaag wordt de bureauhoogte met 1 mm per keer aangepast. De liftmotor wordt geleverd met een AC-adapter en de motor is relatief stil.

USB-opladen

Aan de voorkant van het bureau, rechts van de hoogteregelaars, bevinden zich 3 handige USB-oplaadpoorten onder het bureauoppervlak (2 x USB-A, 1 x USB-C), waardoor u uw telefoon op een nette manier kunt opbergen. of een ander mobiel apparaat dat is opgebruikt.

De tekenaar

De handige ingebouwde lade hyperlinks van de oplaadpoorten heeft binnenafmetingen van circa 67 cm breed x 32 cm diep x 4 cm hoog.

Opsommen

We merkten dat we onze tijd ongeveer 50:50 verdeelden tussen staan ​​en zitten aan het bureau. Die flexibiliteit, samen met zijn compacte afmetingen, betekent dat hij ideaal is in een slaapkamer of andere kleine kamer. Dat is vooral handig omdat steeds meer van ons deze ruimtes willen herbestemmen tot een thuiswerkruimte.

De Comhar EW8 is een goed gebouwd kwaliteitsbureau en is nu verkrijgbaar vanaf flexispot.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here