Home Huisdecoratie De 10 beste draagbare Bluetooth-luidsprekers 2023

De 10 beste draagbare Bluetooth-luidsprekers 2023

0
De 10 beste draagbare Bluetooth-luidsprekers 2023


Als iemand die eigenaar is van een JBL Boombox 3, Ik krijg vaak de vraag of het de investering echt waard is. Spoiler alert: dat is absoluut zo. Maar deze vraag stuurde me op zoek naar andere vergelijkbare Bluetooth-luidsprekers die aan verschillende budgetten en behoeften zouden kunnen voldoen. Wat is een beter cadeau nu de feestdagen voor de deur staan ​​dan een luidspreker die muziek en herinneringen in huis haalt? Of het nu gaat om levendige feestjes met vrienden of een gezellig avondje uit, een goede Bluetooth-luidspreker kan een game-changer zijn. Daarom ben ik hier om een ​​zorgvuldig samengestelde lijst te delen met de beste draagbare Bluetooth-luidsprekers die beloven het perfecte vakantiecadeau te zijn voor uw dierbaren of zelfs een traktatie voor uzelf.

Studie bronnen | JBL Boombox 3

Met meer dan 98.000 recensies met 4,6 sterren biedt deze kleine maar krachtige luidspreker een krachtige verhouding tussen geluid en formaat, waardoor hij ideaal is voor elk etentje. Deze luidspreker is waterbestendig, biedt 24 uur afspeeltijd en is valbestendig, wat duurzaamheid garandeert. Bovendien is het, dankzij de mogelijkheid om verbinding te maken met Alexa-apparaten en de onmiddellijke installatie, even handig als betrouwbaar.

Komt met nog een lichtgewicht budgetoptie! De Tribet lijkt vrijwel identiek aan de Anker. Het heeft een klein randje met een hogere waterdichtheid, veilig om mee te nemen onder de douche! Het heeft ook een ingebouwde microfoon voor handsfree bellen, plus Siri-ondersteuning. Volgens opinions is de geluidskwaliteit beter op het Anker toestel, maar voor onderweg luisteren is dit ideaal.

Dit is waar we overstappen van lichtgewicht, rugzakvriendelijke luidsprekers naar een substantiëler formaat en kwaliteit, ideaal voor feesten en grote bijeenkomsten. U zult ook een verhoging van het price range opmerken, maar om een ​​goede reden. JBL staat bekend om de duurzaamheid en kwaliteit van zijn luidsprekers, en de Cost 4 is daarop geen uitzondering, met een gemiddelde beoordeling van 4,8 sterren. Recensenten zeggen dat het geluid kristalhelder is bij zowel luide als zachte volumes, met de perfecte hoeveelheid bas. Een opvallend kenmerk is de ingebouwde powerbank, waarmee u uw telefoon en apparaten kunt opladen. Bovendien kunt u draadloos verbinding maken met andere JBL-luidsprekers, waardoor een surround-soundervaring ontstaat.

Deze speaker onderscheidt zich door de PositionIQ technologie, die de geluidsuitvoer aanpast op foundation van de oriëntatie: rechtopstaand, hangend of plat. Deze waterdichte luidspreker met ingebouwde microfoon is ideal voor ruige buitenomgevingen zoals kamperen en zelfs surfen (hij blijft drijven), wat mij versteld doet staan. Het is echter de moeite waard om de beperkingen te vermelden: een speeltijd van 12 uur en een Bluetooth-bereik van slechts 9 meter.

Hoewel dit een gemiddelde sterbeoordeling van 4,5 heeft, zeggen veel mensen dat de audiokwaliteit goed is, maar niet sensationeel. Het is echter weer een schijnbaar onverwoestbare luidspreker voor buitengebruik die volledig waterdicht is en zelfs blijft drijven. Het heeft een Bluetooth-bereik van 45 meter en kan worden gekoppeld met andere Final Ears-speren, maar mijn favoriete onderdeel is het minimalistische ontwerp. Er is geen brand te zien! Iemand in ons group heeft deze al vijf jaar en zei dat hij nog steeds als nieuw werkt!

Ik zou zeggen dat dit het meest vergelijkbaar is met onze JBL Boombox-luidspreker en voor een fractie van de kosten. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer Bluetooth 5.3 voor stabiele connectiviteit en bereik en een heldere, heldere audio-ervaring met een rijke, krachtige bas. Internet als de andere JBL-luidsprekers heeft hij een oplaaduitgang om apparaten van stroom te voorzien en kan hij draadloos verbinding maken met andere Skullcandy-apparaten voor een surround-soundervaring. In tegenstelling tot alle andere luidsprekers op deze lijst heeft deze een verstelbare draagriem voor gemakkelijker transport en een LED-lichtbalk die synchroniseert met de muziek. Het enige nadeel is de kortere batterijduur van 12 uur, en hoewel hij waterbestendig is, is hij niet volledig waterdicht zoals sommige andere op de lijst.

Good voor degenen die waarde hechten aan esthetiek in huisdecoratie, de retro lederen luidspreker combineert stijl met functionaliteit. Het is technisch draagbaar – en dat is het zeker met meer dan 20 uur draadloze speeltijd – maar ik zou er eerlijk gezegd een everlasting thuis voor vinden, op een plank gestileerd vanwege het charmante ontwerp. Het nadeel is dat hij niet waterdicht is of geschikt is voor gebruik buitenshuis, en dat het Bluetooth-bereik niet zo sterk is als bij sommige andere.

Deze luidspreker wint de langste speelduur van maar liefst 25 uur! Met een oplaadtijd van 10 minuten kun je zelfs 70 minuten speeltijd krijgen, zodat je nooit te lang zonder geluid zult zitten. Als het belangrijk voor je is om een ​​additional snoer te hebben voor karaoke-avonden, dan heeft deze luidspreker er een, en verrassend genoeg hebben bijna alle anderen dat niet, wat een veelgehoorde klacht was in recensies. Het heeft ook een ingebouwde microfoon met echo-onderdrukkingstechnologie, waarvan ik garandeer dat uw collega’s u zullen complimenteren tijdens Zoom-gesprekken. Oh, en het heeft een LED-lichtstrip die lijkt op de Skullcandy-luidspreker, wat leuk is! Ten slotte heeft het een oplaaduitgang voor het voeden van apparaten en kan het draadloos verbinding maken met andere Sony-luidsprekers voor een surround-soundervaring.

Dit valt op door zijn op theater geïnspireerde geluid en innovatief ontwerp, waarbij audio verticaal en horizontaal wordt uitgezonden voor een meeslepende luisterervaring. Met Bluetooth 5.3 heeft het een indrukwekkend bereik van 100 meter voor een stabiele en uitgebreide verbinding. De audiomogelijkheden met hoge resolutie dragen bij aan een schoner, helderder en rijker geluid, waarbij veel Amazon-recensies de superieure audiokwaliteit opmerken in vergelijking met zelfs JBL-luidsprekers. Het biedt echter 12 uur luistertijd, wat nog steeds veel is, maar niet zoveel als sommige andere.

Als laatste, maar zeker niet minder belangrijk, is er de JBL Boombox 3, die we hebben en waar we van houden! Je kunt meteen zien dat het het dubbele is van de prijs van het eerstvolgende dure exemplaar op de lijst, maar de uitzonderlijke geluidskwaliteit heeft ons volledig weggeblazen. Het is volledig waterdicht, excellent voor zomers bij het zwembad. Als ik de berekeningen van het meisje goed doe, bespaart deze aankoop ons feitelijk duizenden {dollars}, omdat het ons heeft behoed voor het installeren van een buitengeluidssysteem. Met de PartyBoost-technologie van JBL kun je meerdere audio system aansluiten voor een nog meeslepender geluid. Eerlijke waarschuwing! Deze speaker is groter dan je zou denken, waardoor hij behoorlijk groot en zwaar is. Over het algemeen zou ik het aanbevelen aan iedereen die wil investeren in een hoogwaardige, duurzame luidspreker.

Deze vergelijkingstabel biedt een snelle blik op de 10 draagbare Bluetooth-luidsprekers die hierboven zijn besproken, waarbij belangrijke kenmerken zoals batterijduur, waterbestendigheid, grootte en gewicht naast elkaar worden geplaatst. Van budgetvriendelijke opties tot hoogwaardige audiokrachtpatsers: raadpleeg dit overzicht om u te helpen de beste luidspreker voor uw levensstijl en behoeften te vinden!

Onze keuze: JBL Boombox 3

Het is zeker een investering, maar als je een luidspreker wilt die je kunt gebruiken voor zowel zwembadfeesten in de achtertuin als intieme bijeenkomsten, dan raad ik je ten zeerste aan JBL Boombox.

Beste dubbele take: Schedel snoep

Als je een luidspreker wilt die vergelijkbaar is met de JBL boombox voor een meer betaalbare prijs, dan is dit de luidspreker voor jou! Het enige nadeel is de kortere batterijduur van 12 uur, en hoewel hij waterbestendig is, is hij niet volledig waterdicht zoals sommige andere op de lijst.

Beste audio: Soundcore Movement X600

Voor de audiofielen die de hoogste kwaliteit audio-ervaring willen en geen probleem hebben met een batterijduur van 12 uur, dan is dit de luidspreker voor jou!

Beste price range: Anker

Geprijsd voor slechts $ 28, de Anker SoundCore Bluetooth-luidspreker is een uitblinker in de budgetcategorie. De Anker SoundCore is de perfecte combine van betaalbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid voor muziekliefhebbers met een beperkt price range.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here