Home Huisdecoratie Een ouderwetse schoolvakantie: hoe je de look kunt krijgen

Een ouderwetse schoolvakantie: hoe je de look kunt krijgen

0
Een ouderwetse schoolvakantie: hoe je de look kunt krijgen


Dit jaar merkte ik dat ik verlangde (en erover postte) naar die ouderwetse vakantie-look, maar ik was niet echt duidelijk over hoe ik daar kon komen. Ik hou echter van het idee om mezelf te vervoeren in een wereld van klassieke elegantie, gevuld met rijke kleuren en slechts een vleugje sprankeling.

Om de essentie van een ouderwetse vakantie te belichamen, zou ik beginnen met het kiezen van een verfijnd kleurenpalet dat doet denken aan je favoriete classic decoration. Diepe bordeauxrode tinten, bosgroen en koningsblauw zijn hier allemaal goed verkrijgbaar. Gebruik klassieke patronen zoals plaids en tartans om een ​​gevoel van nostalgie op te roepen. Voeg voor een additional vleugje glamour een vleugje sprankeling toe met metallic accenten in goud of zilver.

MEER “GET THE LOOK”-POSTS HIER

Drapeer je ruimte met vintage-geïnspireerde decoraties, van ingewikkelde ornamenten tot weelderige slingers. En ik hou van het idee om je eettafel te versieren met serviesgoed van erfgoedkwaliteit om de ouderwetse vakantiesfeer te verhogen.

Omarm de magie van een ouderwetse schoolvakantie door je vieringen te voorzien van deze klassieke elementen. Ontdek de onderstaande hyperlinks voor een aantal zorgvuldig uitgekozen stukken (die nog op voorraad zijn!) die u zullen helpen de perfecte combine van nostalgie en elegantie te bereiken.

Afbeeldingsbron: Chelsea Handegan

  1. Ijzeren bogen | 2. Metalen sterdecoraties | 3. Snuisterij Slinger | 4. Fluwelen manchetkousen | 5. Snoepgoedversieringen | 6. Clip op kaarslichten | 7. Vakantie dorp | 8. Papieren sterrenboomtopper | 9. Sterrenkrans | 10. Boogkous

WINKEL DE POST


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here