Home Huizen bouwen Essentiële zaken voor herfsthosting

Essentiële zaken voor herfsthosting

0
Essentiële zaken voor herfsthosting


De herfstvakantie en internet hosting staan ​​voor de deur en ik heb de mooiste stukken gevonden om je te helpen je huis klaar te maken voor gasten! #walmartpartner

Als we denken aan het organiseren van maaltijden in de herfst, denken we meestal aan Thanksgiving, maar het kan ook zijn dat je een vroege Thanksgiving-maaltijd organiseert of gewoon een herfstdiner met familie of vrienden – ik ben een groot voorstander van gastvrijheid en hou ervan om budgetvriendelijk te verzamelen tafel stukken.

Om te beginnen met het dekken van een herfsttafel heb ik gepakt deze neutrale omkeerbare loper en een set placemats en servetten. Dit zijn neutrale alledaagse stukken die je het hele jaar door kunt mixen en matchen, maar die ook excellent zijn voor de feestdagen.


Laten we het dan over deze gerechten hebben. Toen ik deze platen op de web site van Walmart zag, moest ik ze hebben! Minder dan $ 20 voor een set van 4 dinerborden en ze zijn gewoon prachtig! Ik ben dol op het eenvoudige maar elegante zwart-witte herfst-/oogstontwerp op de borden en ik vind het geweldig dat hetzelfde merk veel andere alledaagse gerechten heeft, zoals die kommen die er excellent bij passen.


Alle schalen hebben een prachtige gouden rand rond de rand, die prachtig bij sommige schalen previous gouden zilverwerk en dit mooie gouden kandelaar Ik heb bij Walmart besteld.


Eenvoudige, maar elegante tafel, excellent voor het hosten van elke herfstmaaltijd!

Vlamloze, op batterijen werkende kaarsen op afstand zijn mijn favoriet – geen druipende was en ze kunnen elke avond aangaan om het hele seizoen kaarslicht toe te voegen.

Ik droom al van kalkoen en ham en al het bevestigingsmateriaal! Jammie!!

Terwijl u zich concentreert op het dekken van uw tafel voor Thanksgiving of andere herfstevenementen, vergeet dan niet om ook andere ruimtes in uw huis op te fleuren! Ik pakte dit koperen dienblad en een eenvoudig herfstarrangement om toe te voegen aan mijn salontafel.


En ik heb ook deze gezellige plaid en een paar nieuwe kussens gepakt – deze plaid is geweldig! Zo zacht en comfortabel dat iedereen er ‘s avonds naar grijpt.


Ik hoop dat je wat inspiratie hebt gevonden en een aantal budgetvriendelijke stukken die je dit najaar aan je huis kunt toevoegen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here