Home Badkamer decor Het inhuren van de juiste persoon voor verbouwing

Het inhuren van de juiste persoon voor verbouwing

0
Het inhuren van de juiste persoon voor verbouwing


Hoi. Het is Matt van One Week Bathtub met onze voortdurende reeks korte video’s over badkamerontwerp, productselectie en verbouwing. Vandaag gaan we het hebben over iets heel belangrijks, namelijk: hoe huurt u de juiste persoon in voor uw verbouwingsproject? De juiste ploeg? Het juiste bedrijf? Veel mensen nemen mensen in dienst die geen vergunning hebben en geen verzekering hebben, dus vandaag gaan we het er allemaal over hebben.

Zoek iemand met ervaring

Laten we dus beginnen met ervaring. Het eerste dat u wilt doen, is iemand vinden die daadwerkelijk ervaring heeft met het bouwen van het kind undertaking dat u aan het bouwen bent. Je zou zeker niet naar een kniearts gaan voor een hersenoperatie en je zou zeker niet naar een hersenchirurg gaan voor een knieoperatie. Ervaring staat dus op nummer één. Zoek iemand die daadwerkelijk ervaring heeft met het opbouwen van jouw kind undertaking op een consistente foundation, need laten we eerlijk zijn: “oefening baart kunst.”

Huur een erkende aannemer in

Het tweede dat mensen zich altijd afvragen is: “Waarom wil ik een persoon met een licentie inhuren?” Weet je: “Mijn vriend heeft deze man en hij heeft geen licentie, maar hij doet heel goed werk.” Het punt van een licentie is dat ze iets te verliezen hebben. Wat als ze iets doen dat illegaal of verkeerd is, of slechte zakelijke praktijken, dan is er een bestuursorgaan dat daar overheen kijkt en hen verantwoordelijk houdt. Als ze geen vergunning hebben, hebben ze eigenlijk niets te verliezen. Ze kunnen zeker een boete krijgen en andere dingen, maar ze hebben niet echt veel te verliezen. Bovendien hebben ze niet de moeite of de toewijding gedaan om daadwerkelijk de examens en reduce af ​​te leggen om de licentie te verkrijgen. Ik zou iemand willen die zeer toegewijd is aan wat hij doet. Ik bedoel, je zou waarschijnlijk ook geen arts zonder vergunning inhuren om met je te oefenen, of een verzekeringsagent zonder vergunning of een makelaar zonder vergunning. Waarom zou u het risico nemen om een ​​aannemer zonder vergunning in te huren? Wat een aannemer zonder licentie eigenlijk een oxymoron is: ze zouden geen aannemer zijn. U wilt er zeker van zijn dat de persoon over de juiste licentie beschikt in de staat waarin u werkt.

Zorg voor de juiste verzekering

Het derde ding is verzekering. Dit is nogal een lastige zaak, aangezien er veel aannemers zijn. Er zijn twee soorten verzekeringen waar we naar willen kijken. Eén daarvan is de arbeidsongevallenvergoeding, die werknemers dekt die bij u thuis aan uw undertaking zouden werken als ze gewond zouden raken. En de tweede is de aansprakelijkheidsverzekering, die schade aan uw huis dekt, schade aan het huis van uw buurman, schade aan de eigendommen van uw buurman, het voertuig, alles behalve een arbeidsongeval. Laten we dus beginnen met de werknemerscomp. Er zijn veel, ik haast me om het woord te gebruiken, aannemer, maar er zijn aannemers en niet-aannemers die geen werkmansdiploma hebben. verzekering. Ze betalen hun jongens contant. Als God het verhoede, zou er iets gebeuren en zouden ze tegen u, de huiseigenaar, terugkomen voor de aansprakelijkheid. Er zijn aannemers die beweren dat zij zijn vrijgesteld van de arbeidsplicht. verzekering. Als u op het licentiebord gaat, wordt de Licentiebord uit Californië, staat er ‘vrijgesteld’. Dat betekent dat ze beweren dat ze nul werknemers hebben. Dat betekent dat ze óf 100% arbeid uit onderaanneming gebruiken, wat betekent dat ze dat uitbesteden. En dan wil je er zeker van zijn dat die mensen de juiste verzekeringen hebben, need voor jou gaat het allemaal bergopwaarts. Of ze vertellen niet echt de waarheid en ze hebben werknemers, maar ze claimen ze niet en ze betalen ze contant of onder de tafel of zoiets, zodat ze de werkvergoeding niet hoeven te betalen. verzekering. Maar het licentiebord vereist dat ze een werkcomp hebben. beleid of om te beweren dat zij zijn vrijgesteld van de arbeidsplicht. Wees daar dus heel voorzichtig mee.

aannemer-staat-licentie-bord

De tweede is, zoals ik al zei, de aansprakelijkheidsverzekering. De aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade. Kunt u zich voorstellen dat er een loodgieter aan uw huis zou werken die een werkmansvergoeding zou krijgen? Dus als die persoon gewond zou raken, zou hij gedekt zijn. Maar eigenlijk heeft u uw huis in model gestoken met een fakkel terwijl ze aan de waterleidingen werkten en uw huis platgebrand. Of je verbrandde een deel van je huis en zei toen: ‘Sorry. Ik heb geen aansprakelijkheidsverzekering.” De verzekering van uw huiseigenaar zou u hoogstwaarschijnlijk dekking weigeren omdat u een aannemer hebt ingehuurd die geen aansprakelijkheidsverzekering had. Je hebt dus vrijwel pech. U kunt niets anders doen dan achter de aannemer aan gaan voor de aansprakelijkheid. De kans is groot dat als hij geen aansprakelijkheidsverzekering heeft, hij waarschijnlijk niet veel te nemen heeft. Anders zouden ze een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten om hun bezittingen te beschermen. U wilt er dus zeker van zijn dat de aannemer een aansprakelijkheidsverzekering heeft. De meest voorkomende is een miljoen greenback per gebeurtenis, in totaal twee miljoen, wat betekent dat ze jaarlijks twee miljoen greenback aan claims kunnen ontvangen.

Bemanningen. Dit is een ander deel ervan. ‘Hé, ik heb een geweldige kerel. Hij gaat mijn undertaking doen en hij heeft één helper, of wat dan ook. Wat gebeurt er als die ene persoon gewond raakt? Uw undertaking stopt volledig. Wat als die ene persoon, deze geweldige kerel die je keuken aan het verbouwen is, besluit dat hij twee weken op vakantie wil? Of een week? Of zit hij dagenlang ergens huge op een luchthaven? Uw undertaking gaat niet vooruit. Als je een legitiem bedrijf inhuurt dat daadwerkelijk over de infrastructuur en het personeel beschikt, zal dat undertaking zonder de eigenaar worden uitgevoerd. Dat undertaking zal blijven draaien zonder de eigenaar en als iemand van de bemanning om wat voor reden dan ook afwezig is, kunnen ze die mensen vervangen door nieuwe mensen. Dus als je over die middelen beschikt en een echt bedrijf hebt, voorkom je dat je undertaking volledig tot stilstand komt als je ‘man’ om de een of andere reden gewond raakt of besluit op vakantie te gaan.

Het laatste stukje van de puzzel zijn de materialen – met title de materiaalaankoop en aansprakelijkheid. De meeste aannemers kopen geen materialen in. Het is heel gebruikelijk. Ze laten de eigenaar de ijdelheid en de tegels en de armaturen en dergelijke kopen. Wat dat doet, is dat er een scheiding wordt aangebracht tussen de arbeid en de materialen, en dat er ook een scheiding wordt aangebracht in de aansprakelijkheid. Waar de aannemer kan zeggen: “Dat hebben we niet gekocht. Het was defect.” Er ontstaat een grijs gebied.

badkamer-licentie-aannemer-een-week-bad

Ik herinner me dat ik lang geleden een huis aan het bouwen was, in mijn op maat gemaakte woningbouwbedrijf, en de klant ging naar buiten en kocht al het sanitair voor het huis. Dit was 20 jaar geleden. Ze wilden alle armaturen kopen en wilden niet dat ik ze kocht, en we installeerden alle kranen in de muur, betegelden alles in het huis en de armaturen begonnen geluid te maken in de muur – heel onerous geluid. Uiteindelijk hebben we door wat onderzoek vastgesteld dat het defecte armaturen waren. En hoewel de fabrikant zei: “Kijk, we zullen de defecte armaturen vervangen”, gingen ze niet betalen om alle tegels eruit te trekken en alle tegels te vervangen en de armaturen te vervangen. Ze wilden alleen het armatuur vervangen. Ik heb in het verleden situaties gehad waarin de klant een vaatwasser kocht en we deze op de juiste manier in de keuken plaatsten en de vaatwasser defect was en deze lekte en hardhouten vloeren vernielde, en het was echt aan de klant om in dat geval met het vaatwasserbedrijf te vechten. Wat ze hadden kunnen vermijden was de aansprakelijkheid die op zichzelf werd gelegd door naar een aannemer te gaan die alle arbeid en materialen zou leveren, need uiteindelijk hoefden ze alleen maar één telefoontje te plegen en te zeggen: ‘Weet je wat? Het is aan jou. Jij hebt het spul gekocht.’ En dan zou er voor gezorgd worden. U wilt dus voorzichtig zijn met de verdeling van aansprakelijkheid door materialen te kopen en ze vervolgens door iemand anders te laten installeren.

Dus kijk, als je klaar bent om iemand in dienst te nemen, zorg er dan voor dat je deze belangrijke factoren in overweging neemt: ervaring, een licentie, goede verzekeringen (zowel arbeidsongevallen als aansprakelijkheid), dat ze over middelen en bemanning beschikken, en dat het niet slechts één ding is. persoon die het werk doet. Ze moeten ook bereid zijn de materialen te leveren en de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor die materialen en alles wat er met die materialen zou kunnen gebeuren.

Dus dat is het! Bekijk onze video’s op YouTube en op onze web site www www.oneweekbath.com en ik zie je de volgende keer.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here