Home Badkamer decor Hoe u een spa-retraite in uw badkamer kunt creëren

Hoe u een spa-retraite in uw badkamer kunt creëren

0
Hoe u een spa-retraite in uw badkamer kunt creëren


Hallo, het is Matt Plaskoff van Een weekbad met een nieuwe editie in onze reeks korte video’s badkamer ontwerp, productselectie en badkamerrenovatie. Vandaag gaan we bespreken hoe u elementen in uw badkamerontwerp kunt integreren die u zullen helpen het meest luxueuze spa-achtige toevluchtsoord in uw eigen huis te creëren.

Kleur – Een van de eerste dingen waar u rekening mee moet houden, is KLEUR. Door de natuur geïnspireerde kleuren zoals bruin, grijs en groen kunnen uw badkamer een organische uitstraling en een rustgevend impact geven. Als je een kleinere badkamer hebt, kun je misschien kiezen voor een lichtere en neutralere kleurstelling, zoals bijvoorbeeld beige, lichtgrijs of lichtgroen. Deze lichtere tinten zorgen voor een rustgevende sfeer en een ruimtelijk gevoel in uw kleinere badkamer.

donkerhouten luxe badkamer

eigentijdse spa-badkamer-design-douche

Hou het simpel – Het tweede ding is eenvoud. Houd de particulars tot een minimal beperkt. Een drukke badkamer zal niet rustig aanvoelen! Zware patronen gecombineerd met meerdere oppervlakopties zorgen ervoor dat u zich onrustig voelt in een ruimte die bedoeld is voor ontspanning.

Dimmerbediening – Het derde factor om een ​​inspirerende spa-achtige badkamer te realiseren is dimmerbediening. Als je graag ‘s avonds laat nog een romantisch dangerous neemt voordat je naar mattress gaat, overweeg dan om inbouwverlichting of wandkandelaars te installeren die op een dimmer kunnen worden geplaatst. Met behulp van een dimmer kunt u de verlichting verzachten en het spa-achtige gevoel krijgen wanneer u behoefte heeft aan een rustgevend dangerous.

Omdat het installeren van elektriciteit en dimmers complexe circuits of problemen met de elektrische bedrading met zich meebrengt, raad ik u ten zeerste aan dit werk aan een professionele elektricien over te laten. Houd er rekening mee dat elektrische werkzaamheden een grote invloed kunnen hebben op uw finances. Houd bij het plannen van uw woning rekening met uw behoeften en wensen badkamer herontwerpZo kom je er niet tot over je oren in terecht.

Inwekende badkuipen – Vrijstaande badkuipen of badkuipen zijn een andere manier om een ​​spa-achtig gevoel in uw badkamer te creëren. Als u over voldoende vierkante meters beschikt, is een vrijstaand dangerous een prachtige aanvulling op uw vernieuwde badkamer. De kenmerkende stijl van een vrijstaand dangerous trekt zeker de aandacht als vrienden en familie uw badkamer binnenkomen. Het is ook de perfecte gelegenheid om een ​​jacuzzi met ontspannende jets te installeren. Als u een kleinere badkamer heeft, betekent dit niet dat u niet kunt genieten van een ontspannend dangerous. Badfabrikanten bieden een breed scala aan verkleinde alkoofkuipen aan die niet langer zijn dan anderhalve meter, maar diep genoeg om in te weken.

modern-badkamer-design-vrijstaand bad

Luxe douchekoppen – Een luxe regendouchekop is een geweldige aanvulling voor het creëren van een spa-achtige douche. Dit armatuur laat je zachtjes douchen met een brede waterstroom boven je hoofd. Als u besluit deze route te volgen, zorg er dan voor dat de regendouchekop voldoende is voor het dagelijkse douchen. Vaak leveren regendouchekoppen niet genoeg water of druk om dagelijks te kunnen douchen. Probeer de rustgevende elementen van een regendouchekop te combineren met een handdouche voor dagelijks gebruik.

stromend water douchekop

Dus daar heb je het! 5 eenvoudige manieren om een ​​meer spa-achtige badkamer te creëren. Bekijk onze aanvullende video’s op YouTube en onze web site en volg ons zeker op sociale media. Bedankt voor het afstemmen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here