Home Keukenontwerp Hoe u geld kunt besparen op een IKEA wasruimte-installatie

Hoe u geld kunt besparen op een IKEA wasruimte-installatie

0
Hoe u geld kunt besparen op een IKEA wasruimte-installatie


Insidertips van IKEA installateurs om geld te besparen tijdens de installatie van uw wasruimte

In dit artikel:

  • Leer meer over de verschillende niveaus van doe-het-zelf.
  • Kasten bouwen en een uitstapje maken naar IKEA kunnen je helpen besparen.
  • Een doe-het-zelf-demonstratie en opruiming doen is misschien eenvoudiger dan je denkt.
  • Een professioneel ontwerp is kosteneffectief.

Als je hebt besloten om IKEA te gebruiken voor het ontwerp van je wasruimte, is de kans groot dat betaalbaarheid belangrijk voor je is. IKEA staat bekend om het aanbieden van fashionable producten tegen een prijs die ze voor de meeste huiseigenaren toegankelijk maakt. De meeste huiseigenaren willen echter geen wasruimte-ontwerp dat eruitziet alsof het uit dezelfde kast komt als dat van de buren.

Dat is waar wij in beeld komen. IKD ontwerpt op maat gemaakte IKEA wasruimtes die saaie SEKTION kastcombinaties transformeren in functionele systemen die passen bij uw gezin, levensstijl en esthetiek. Het beste is dat je misschien gewoon graag tijd doorbrengt in je IKEA wasruimte.


Waarom ontwerpen
met IKD?

Waarom ontwerpen met IKD?


3D-weergave van het IKEA wasruimte-ontwerp door IKD

Uw IKEA wasruimte-installatie

Veel van onze klanten worden geïntimideerd door het idee om zelf de renovatie en installatie van een wasruimte aan te pakken. IKEA producten zijn voor de doe-het-zelver en onze ontwerp pakketten beschrijf elke stap, van boodschappenlijstjes tot hackdiagrammen.

Sommigen proberen het en vinden succes met weinig of geen hulp van professionals. Sommigen willen de onderdelen kopen en op een dag thuiskomen in een prachtige nieuwe wasruimte alsof het bij toverslag is gebeurd.

Dan zijn er mensen die geïnteresseerd zijn in wat wij DIY-licht noemen. Deze huiseigenaren voelen zich er niet op hun gemak bij om het hele challenge alleen aan te pakken, maar ze willen graag kosten besparen door tijdens de renovatie kleine taken uit te voeren in hun comfortzone.

Als doe-het-zelflicht klinkt als iets waarin je geïnteresseerd bent, dan is dit artikel iets voor jou. Veel van onze IKEA installateurs (die onze klanten kunnen vinden door te zoeken op de Installeer de Join-database), laten de huiseigenaren maar al te graag betrokken worden bij hun IKEA wasruimteproject.

Hieronder vind je vier ideas om je IKEA-installatie betaalbaar te maken through de Maryland IKEA-installateur Invoice Shipley.

4 ideas om geld te besparen op een IKEA wasruimte-installatie

Zelf IKEA-artikelen ophalen: een eenvoudige kostenbesparing

IKEA wasruimte-itemlijst van IKD

Als er één ding is dat we van onze designklanten hebben geleerd: je gaat óf graag naar IKEA, óf je haat het. Als je echter naar de winkel gaat en de spullen ophaalt die je nodig hebt voor het ontwerp van je wasruimte, bespaar je minstens €250 met dit IKEA-installatieprogramma.

“We hebben een VIP-service of een White Glove-service waar we, als uw ontwerpplan is uitgewerkt en afgerond, het voor u gaan ophalen. Zodra het afgeleverd is, inventariseren we alles om er zeker van te zijn dat het er is, maar dat is een additional service.” –Invoice Shipley, onafhankelijke IKEA-installateur

In sommige gevallen kan dit de goedkopere optie zijn voor huiseigenaren. Als u een vrachtwagen moet huren en een dag vrij moet nemen, kan de White Glove-service u wellicht ten goede komen. Als u echter toegang heeft tot een vrachtwagen en tijd heeft om de taak zelf uit te voeren, kunt u wat geld besparen.

Zorg ervoor dat u de inventarisatiestap voltooit! Het controleren van de objects die je hebt ontvangen aan de hand van je boodschappenlijstje voor het ontwerp van je wasruimte om er zeker van te zijn dat er niets kapot is of ontbreekt, is essentieel voor het succes van je IKEA-project.

DIY-kastmontage: een slimme manier om de kosten te verlagen

voorbeeld van een IKEA kasthack

De meeste van onze ontwerpen zijn gemaakt met IKEA SEKTION kasten. Onze klanten genieten van de veelzijdigheid, hackbaarheid en opties voor interne ontwerporganisatie die SEKTION biedt in hun wasruimtes. Deze kasten worden echter (zoals alles van IKEA) niet voorgemonteerd geleverd. Of u moet ze samenvoegen, of uw aannemer zal dat doen.

“We hebben prijzen voor montage en installatie, en we hebben prijzen voor handgrepen en knoppen. We hebben ook prijzen voor hoge kasten. Onze onderkasten en bovenkasten hebben vrijwel dezelfde prijs, maar hoge voorraadkasten en ovenkasten hebben een andere prijs.” – Invoice Shipley, onafhankelijke IKEA-installateur

Als je met succes een IKEA-meubel in elkaar hebt gezet, dan ben je klaar voor de taak. Het samenstellen van je eigen SEKTION kastdozen is een gemakkelijke manier om geld te besparen op de installatie van je IKEA wasruimte.

Bespaar door uw eigen sloop- en schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren

Sloop van de IKEA keuken

Als je bereid bent een paar werkhandschoenen te kopen en je handen vuil te maken, kun je flink wat geld besparen op de installatie van je IKEA wasruimte. Slopen kan een eenvoudige (maar arbeidsintensieve) taak zijn, vooral als u de bestaande voetafdruk van de wasruimte niet verandert.

We raden altijd aan om professionals in te schakelen voor alle loodgieters- en elektrische behoeften. Het verplaatsen van apparaten, het verwijderen van oude kasten en vloeren en zelfs schuren en schilderen zijn echter projecten die de meeste huiseigenaren uitvoeren zelfstandig kan aanpakken.

“Voor alle andere diensten, zoals demo, afvoer, vloerbedekking, schilderwerk, muurreparatie, verlichting en elektriciteit, hebben ze allemaal vaste normen, maar deze schalen afhankelijk van het werk en het materiaal.” –Invoice Shipley, onafhankelijke IKEA-installateur

Als u vooraf met de aannemer spreekt, kunt u mogelijk ook besparen door ermee in te stemmen de bouwplaats zelf op te ruimen. Het is doorgaans goedkoper voor een huiseigenaar om meerdere uitstapjes naar de stortplaats te maken dan een aannemer te betalen voor het huren en verwijderen van afvalcontainers, evenals de arbeidskosten die daarmee gepaard gaan.

Gebruik een professionele ontwerper

IKEA wasgoedontwerp door IKD

Invoice bespreekt waarom hij de voorkeur geeft aan een ontwerp van een professionele huisontwerper, in plaats van projecten aan te nemen op foundation van een plan uit de on-line IKEA woonplanner.

“Het is cruciaal om te hebben solide metingen omdat het een lastig gesprek is om met de huiseigenaar te voeren om hem te vertellen dat het ontwerp niet goed zal werken. Het is een verschil van dag en nacht als je een goed onderbouwd plan hebt.” –Invoice Shipley, onafhankelijke IKEA-ontwerper

In een sector (zoals de bouw) waar tijd geld is, is het vermogen om vooruit te komen zonder onverwachte complicaties een natuurlijke geldbesparing.

“Een kwart centimeter afwijken klinkt voor een huiseigenaar niet zo erg, maar het kan alles verpesten. Als u plannen heeft die zeer geannoteerd en nauwkeurig zijn, verloopt alles veel soepeler. Met een professioneel ontwerp kan ik mijn plannen aan de muur hangen; Ik kan mijn lijnen laten zien en bepalen welke kasten een op maat gemaakte snit nodig hebben.” –Invoice Shipley, onafhankelijke IKEA-ontwerper

Veel voorkomende problemen die Invoice heeft ondervonden met de woningplanner, die geen problemen vormen wanneer zijn klanten voor IKD kiezen, zijn onder meer:

  • Ontbrekende additional materialen, zoals vulstoffen.
  • Het moeten retourneren van onnodige additional objects, zoals verlichting onder de kast.
  • Het onvermogen om op maat gemaakte stukken te tonen, zoals onderkasten met open voorkant.

“Als je geen solide plan hebt en bereid bent om al dit geld aan kasten uit te geven, dan weet ik dat er een fout in het proces zit.” –Invoice Shipley, onafhankelijke IKEA-ontwerper

Ondersteuning van semi-doe-het-zelf-inspanningen bij het maken van een IKEA wasruimte

Tenzij je een zeer ervaren doe-het-zelver bent, raden we je niet aan om zelf een IKEA wasruimte te installeren (of te ontwerpen). Er zijn echter bepaalde stappen die u kunt nemen om een ​​deel van de installatiekosten te verlichten en tegelijkertijd een wasruimte te creëren die er allesbehalve goedkoop uitziet.

Ontvang een professioneel IKEA wasruimte-ontwerp – allemaal on-line


Werk samen met onze gecertificeerde ontwerpers om een ​​gepersonaliseerde wasruimte te ontwerpen die is afgestemd op uw behoeften en visie. Als u meer wilt weten over onze service, neem dan zeker eens een kijkje op onze Ontwerpdiensten voor IKEA wasruimtes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here