Home Technische gadgets voor thuis HomeWizard sluit zich aan bij het Works With Residence Assistant-programma

HomeWizard sluit zich aan bij het Works With Residence Assistant-programma

0
HomeWizard sluit zich aan bij het Works With Residence Assistant-programma


Met veel genoegen kondigen wij aan dat HomeWizard zich heeft aangesloten bij het Works With Residence Assistant-programma onder de naam ‘Werkt lokaal met Residence Assistant’ badge en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hun producten goed werken in Residence Assistant. Dit Nederlandse bedrijf maakt wifi-apparaten waarmee huishoudens inzicht krijgen in hun elektriciteits-, water- en gasverbruik. Ze willen mensen bewust maken van hun energieverbruik en hen helpen energie te besparen. Niet alleen omdat het goed is voor hun portemonnee, maar ook goed voor de wereld. Een missie die aansluit bij onze Open Residence-waarden good. Ze zullen ook het eerste bedrijf zijn dat onze bijgewerkte Works With Residence Assistant-badge gebruikt, met het nieuwe Residence Assistant-logo!

HomeWizard werkt lokaal met Home Assistant

De reis van HomeWizard om accomplice te worden begon toen een ingenieur aan hun energiemeters werkte en in zijn vrije tijd een op maat gemaakte Residence Assistant-integratie ontwikkelde. Deze aangepaste integratie groeide en werd onderdeel van de Residence Assistant-kern in launch 2022.2, en de populariteit ervan bij HomeWizard-klanten heeft ertoe geleid dat HomeWizard het heeft overgenomen en vandaag een officiële accomplice is geworden!

Als gevolg hiervan is de HomeWizard Energie-integratie is ontwikkeld door te luisteren naar de Residence Assistant-gemeenschap. Als reactie hierop zijn functies toegevoegd zoals een lokale API in hun producten en de mogelijkheid om cloudcommunicatie uit te schakelen. Momenteel ondersteunt de integratie de volgende producten:

Wi-Fi P1 Meter (mannequin: HWE-P1): Sensoren voor stroomimport/export, energieverbruik (enkel- of driefasig), informatie over uw slimme meter en gasoline.

Wi-Fi Power Socket (mannequin: HWE-SKT): Sensoren voor import/export van stroom, energieverbruik en schakelaars voor het regelen van het stopcontact.

Wi-Fi-watermeter (mannequin: HWE-WTR): Sensoren voor actief en totaal waterverbruik.

Wi-Fi kWh-meter (modellen: SDM230-wifi, SDM630-wifi): Sensoren voor stroomimport/-export en energieverbruik.

Hoewel HomeWizard een Nederlands bedrijf is, werken hun producten in veel landen. De P1 Meter werkt bijvoorbeeld op de meeste moderne meters die een P1-poort hebbende watermeter aan analoge watermeters met Itron-, Elster- of Sensus-montagegatenen de kWh-meters kunnen op DIN-rails worden gemonteerd. Ze kunnen allemaal worden gekocht bij De webshop van HomeWizard.

We zijn erg enthousiast over dit nieuws en we zijn dol op de reis die de HomeWizard-integratie heeft afgelegd van de pastime van één ingenieur naar een officieel partnerschap. Uitchecken onze oorspronkelijke aankondiging voor meer informatie over het Works with Residence Assistant-partnerprogramma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here