Home Huisdecoratie Hoofdbadverfrissing – De Makerista

Hoofdbadverfrissing – De Makerista

0
Hoofdbadverfrissing – De Makerista


*Dit bericht wordt u aangeboden door Delta-kraan.

Zoals zoveel mensen hebben we de renovatie van het hoofdbad jarenlang uitgesteld. We concentreerden ons op de delen van het huis die ‘er meer toe deden’ en die anderen konden zien en ervan konden genieten. Toen we er internet kwamen wonen, was de badkamer helderblauw. Ik heb de muren meteen crèmewit geverfd, maar verder leven we al zeven jaar met de ruimte zoals die nu is. Ik was altijd van plan om de ruimte te strippen en een heel nieuw leven te geven, maar toen we dit voorjaar besloten ons huis op de markt te brengen, veranderde dat. We hadden veel werk kunnen steken in een volledige renovatie, maar daar hadden we niet echt het geld of de capaciteit voor.

De relaxation van het huis is zorgvuldig gerenoveerd en ik wilde ervoor zorgen dat de badkamer op dat niveau kon hangen. Dat betekende het verwijderen van een deel van wat er was (tot ziens gigantisch licht in de doos) en het aanbrengen van een aantal prachtige armaturen en styling. Ik hield van de uitdaging om de schoonheid te vinden in wat er al was en er stukken in te brengen die daar een aanvulling op waren. De natuursteen in de douche was iets waar ik mee kon werken. Vanwege de warmte heb ik gekozen voor chromen armaturen om dat wat in balans te brengen. De kraan van Delta regendouchekop En ventiel (dat kruishandvat is zo goed!) van de Cassidy™-collectie verhoog de steen echt en de combine voelt fris aan.

Ik ging verder met de Cassidy™-collectie van Delta Faucet door de hele ruimte. De badkuip kraan En handvatten zorgen ervoor dat het bubbelbad verfijnder aanvoelt en het chroom mooi speelt met de romige afwerking. De ijdelheid was een oefening in creativiteit. Ik had gewoon alles nieuw kunnen kopen, maar ik vond het een leuk idee om te redden wat ik kon. De foundation was in prima staat, maar er moest een nieuw blad, deuren en laden in. We lieten een plaatselijk meubelbedrijf nieuwe deuren en laden maken, met een profiel dat beter bij de kuiprand paste. We lieten een restje steen uithakken voor het blad en gebruikten gootstenen die Micah had overgehouden van een commerciële klus. Wat nieuwe {hardware} en de toevoeging van de Cassidy™-kranen breng de ijdelheid een tandje hoger. Ze zijn strak maar klassiek, en ik hou ervan hoe ze in de hand voelen. Het is altijd het beste om uit te geven aan kwaliteit die je kunt voelen als het een merchandise is dat je regelmatig aanraakt.

Zoals bij alle projecten had ik het geweldig gevonden als we dit eerder hadden gedaan. Maar ik herinner mezelf eraan dat er maar een beperkt aantal uren in een dag zitten en dat er maar een beperkt aantal {dollars} op de financial institution staat. Ik zal van deze ruimte genieten zolang we er nog zijn, en ik hoop dat de volgende eigenaren ook zullen genieten van het werk en de mooie toevoegingen die we erin hebben gestopt.

Welke vragen heb je? Ik denk dat dit een geweldig voorbeeld is van het feit dat je niet alles totaal hoeft te veranderen om een ​​grote impression te hebben en een ruimte te creëren waarin je graag verblijft!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here