Home Slaapkamer interieurontwerp Ideeën om uw hoofdslaapkamer te versieren – Hoofdslaapkamerideeën

Ideeën om uw hoofdslaapkamer te versieren – Hoofdslaapkamerideeën

0
Ideeën om uw hoofdslaapkamer te versieren – Hoofdslaapkamerideeën


Een slaapkamer is een plek om te ontspannen, verwend te worden en romantisch te zijn. Omdat de gemiddelde persoon dertig procent van zijn leven slaapt, waarom zou u uw slaapkamer dan niet tot uw belangrijkste kamer maken? Deze luxueuze ontwerpen, schitterend in bont, satijnen lakens, glamoureuze hoofdeinden en prachtig geweven tapijten, geven een voorproefje van het sierlijke voor het slapengaan.

Deze slaapkamers verkennen thema’s van gloeiend amber tot inheems Afrikaans en laten zien hoe veelzijdig de slaapkamer is Stoere slaapkamer kan zijn – en hoe prachtig een bijpassende badkamer of zwembad de ruimte kan maken. Neem een ​​kijkje in de meest besloten kamers met deze vier wereldwijd prachtige ontwerpen.

Slaapkamers zijn vaak voor twee personen, en wat is een betere manier om dit te vieren dan met warmte en liefde? Deze amberkleurige slaapkamer, opvallend in de tinten bruin, grijs, beige en nachtblauw, weet de manier om romantiek naar een hoger niveau te tillen. Aan de voorkant laat een gestructureerd hoofdeinde het mattress zien, terwijl het is bekleed met een reeks strepen in bruin, grijs en pastel. Gladde wanden in nachtwit en matte wanden in lichtgrijs omlijsten elke zijde.

Het mattress in deze kamer is gemaakt met mooie houten lambrisering en oogt in het beige. Grijze gordijnen en witte chiffon laten licht binnen, terwijl een rustieke houten deur het plaatje compleet maakt.

Angra dressoir

Een andere slaapkamer straalt tropisch en industrieel uit – in één ruimte. De ruimte stapt over in een grote ruimte, gemoderniseerd door chromen fittingen. Op de achtergrond een gecementeerde muur. Het heeft een glorieus open ontwerp en segmenteert elke ruimte door middel van het egaliseren van eenvoudige vloeren. Erboven hangt wit calico, zoals het een koning betaamt. Een gloeiende amberkleurige lamp, houten lambrisering en lantaarns verwarmen een traditionele kamer.

Obtain nu! Boca do Lobo’s banken en middentafels Catalogus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here