Home Vastgoed Interview | David Bellingham zorgt voor een revolutie in de financiële dienstverlening voor expats

Interview | David Bellingham zorgt voor een revolutie in de financiële dienstverlening voor expats

0
Interview |  David Bellingham zorgt voor een revolutie in de financiële dienstverlening voor expats


Black Swan Capital – Betere financiële toekomst, door ontwerp

Wij zijn blij om een ​​verhelderend gesprek te kunnen voeren David Bellinghamde gewaardeerde CEO van Zwarte Zwaan Kapitaaleen bekroond onafhankelijk beleggingsadviesbureau. Met een vastberaden toewijding om tegemoet te komen aan de specifieke en unieke behoeften van internationals, heeft Black Swan Capital erkenning gekregen voor zijn uitzonderlijke beleggingsadvies en persoonlijke diensten. Een revolutie teweegbrengen in de financiële dienstverlening voor expats en internationale professionals is een van de onderwerpen die we bespreken.

In dit exclusieve interview gaan we er dieper op in David’s schat aan ervaring en experience in de financiële sector. Ga met ons mee terwijl hij waardevolle inzichten, marktperspectieven en zijn visie deelt om internationals te empoweren beleggingsstrategieën op maat.

Stel jezelf voor! Wie ben je, in welke branche werk je en hoe ben je bij HTBAH betrokken geraakt?

Hoi! Mijn naam is David Bellinghamen ik ga naar boven Zwarte Zwaan Kapitaal voor Europa. Omdat ik HTBAH through de branche heb leren kennen, vind ik het leuk om gelijkgestemde zakenmensen als Monique en haar staff te ontmoeten, die er waarde aan hechten hoogwaardige dienstverlening en zorgen voor hun klanten!

Wie zijn uw klanten?

Meestal hebben we te maken met internationals – mensen die buiten hun thuisland wonen. Wij bieden objectief financieel advies op foundation van een fee-for-service.

Welke diensten levert u zelf en welke experience geeft u door aan uw companions?

De medewerkers van Black Swan zijn zelf allemaal internationals! Onder toezicht van de Nederlandse Centrale Financial institution kan Black Swan dat wel garanderen de hoogste standaard in Europa en is er erg trots op om de eerste onderneming in heel Europa te zijn die een volledig onafhankelijke beleggingsondernemingsvergunning heeft.

Kun jij mij vanuit AZ meenemen in de reis van jouw klant?

Als we iemand ontmoeten, leren we hem eerst kennen en kijken we of hij previous; Zal de samenwerking met Black Swan voor beide partijen voordelig zijn? Als het een match is, tekenen we een klant overeenkomst en besteed een paar weken aan het maken van een volledig adviesrapport voor hen. Dan helpen wij ze daarbij de aanbevelingen implementeren of uitbesteden als ze dat nodig hebben, en we hebben een doorlopende managementservice voor onze klanten om ervoor te zorgen dat ze altijd op koers zijn om hun doelen te bereiken.

Wat zijn jouw prime 3 suggestions bij het werken met expats om ervoor te zorgen dat zij een soepele overgang hebben van hun laatste woonland naar Nederland?

    1. Weet wat je wilt bereiken, wij kunnen ze hierbij helpen als ze dat nog niet weten
    2. Ingebouwde flexibiliteit
    3. Win gerenommeerd advies in
David Bellingham en het Black Swan Capital-team in Amsterdam

Geef ons een voorbeeld van een keer dat u met succes een klant heeft geholpen. Wat is er gebeurd? Wat heb je ervan geleerd?

Elke klant is een voorbeeld, maar vanwege privateness kan ik bepaalde informatie niet prijsgeven. Het belangrijkste is echter dat we weten hoe we naar klanten moeten luisteren en dat elke dienst van geval tot geval op maat wordt gemaakt.

Hoe kan uw deskundig advies een cliënt helpen die van het buitenland naar Nederland verhuist?

Ze helpen de omgeving hier te begrijpen, evenals de opties die ze hebben in hun thuisland.

Wat zijn enkele do’s en don’ts voor expatklanten die u wel/niet zou aanbevelen in relatie tot uw branche?

Flexibiliteit – de De Nederlandse toezichthouder heeft een provisieverbod. U kunt uw rijbewijs in de hele EU paspoorten. Wees voorzichtig: ‘free of charge’ is niet vaak het geval, kleine lettertjes en uitstapkosten vormen vaak een probleem voor mensen nadat ze dit hebben gerealiseerd. Zorg ervoor dat de persoon met wie u praat gekwalificeerd is.

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met u ten opzichte van een andere leverancier in uw branche?

We zorgen er altijd voor dat onze klanten zich op hun gemak voelen, dat we gekwalificeerd en ervaren zijn, en dat we een juridische verplichting hebben om in onze zaken op te treden het belang van de cliënt.

Hoe kan een potentiële klant contact met u opnemen?

U kunt het beste contact met ons opnemen door onze web site te bezoeken of een e-mail te sturen naar data@blackswancapital.eu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here