Home Slaapkamer interieurontwerp Moderne kasten voor uw hoofdslaapkamer – Ideeën voor de hoofdslaapkamer

Moderne kasten voor uw hoofdslaapkamer – Ideeën voor de hoofdslaapkamer

0
Moderne kasten voor uw hoofdslaapkamer – Ideeën voor de hoofdslaapkamer


A Moderne kast is iets van elk slaapkamer interieur nodig om compleet en afgerond te zijn. Dit is precies wat we vandaag voor je hebben voorbereid: een lijst met zorgvuldig geselecteerde eigentijdse kasten van enkele van de beste meubelmerken. Geniet van de schoonheid van hun creaties!

Moderne kasten van Roche Bobois

De kasten van Roche Bobois zijn een eigentijds meubilair stuk dat je kamer zeker mist. De lichte toon, het gladde oppervlak en de interessante houten lijnen transformeren elke kledingkast in een object van internationaal verlangen.

Moderne kast van Boca do Lobo

De kasten van Boca do Lobo kan zomaar worden overwogen kunstwerken. Elk van hen kan je by way of zijn lijnen, kleuren of materialen een specifiek spannend verhaal vertellen – een verhaal dat je nog vaak zou willen horen.

Zie ook: Imposant meubilair: moderne koperen kasten voor een luxe design

Moderne kast van Boca do Lobo

Moderne kastontwerpen voor uw elegante slaapkamer

Als u op zoek bent naar iets opmerkelijks en verfijnds voor uw ontwerp van de hoofdslaapkamerdit Piccadilly kabinet door Boca do Lobo is een ideale optie. Dankzij de met de hand gesneden particulars en indrukwekkende geometrie is het stuk werkelijk majestueus en prachtig.

Moderne kasts van Scarlet Splendor

Scharlaken pracht is een meubel merk opgericht door Ashish Bajoria en Suman Kanodia. Hun diepe liefde voor esthetiek en passie voor design komt tot uiting in alle creaties die hen altijd prikkelen en verbazen. Deze zachtroze kast met chique stijl en vrouwelijke lijnen kan bijvoorbeeld een assertion piece worden in elke woonkamer of slaapkamer slaapkamer interieur.

10 luxe nachtkastjes voor de inrichting van uw slaapkamer

Vond je dit artikel leuk?

Zie ook: Ontwerpinspiraties van over de hele wereld voor uw buffetten en kasten

Supernova kroonluchter Boca do Lobo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here