Home Technische gadgets voor thuis Ontwikkelaars bouwen aan het volgende tijdperk van slimme huizen en gebouwen met nieuwe SmartThings API’s

Ontwikkelaars bouwen aan het volgende tijdperk van slimme huizen en gebouwen met nieuwe SmartThings API’s

0
Ontwikkelaars bouwen aan het volgende tijdperk van slimme huizen en gebouwen met nieuwe SmartThings API’s


Ontwikkelaars bouwen aan het volgende tijdperk van slimme huizen en gebouwen met nieuwe SmartThings API’s

Op SDC2023 kondigde SmartThings drie nieuwe API’s aan, waardoor allerlei soorten ontwikkelaars de robuuste infrastructuur van SmartThings kunnen gebruiken als platform voor hun innovatieve oplossingen.

De SmartThings API’s dienen als foundation voor het bouwen van oplossingen die moeiteloos communiceren met de SmartThings-infrastructuur. Of het nu gaat om het bouwen van een app, apparaat of platform, SmartThings API’s stroomlijnen het proces, waardoor het bouwen van verbonden oplossingen efficiënter en toegankelijker wordt.

De nieuwe SmartThings API’s die zijn aangekondigd zijn:

  • De SmartThings Residence-API — Met de Residence API kunnen de apps van ontwikkelaars rechtstreeks communiceren met apparaten die zijn aangesloten op SmartThings-hubs, zodat u applicaties kunt maken die naadloos apparaatbeheer bieden, ongeacht of gebruikers lokaal of op afstand zijn.

    De Residence API elimineert de vereisten van het bouwen en onderhouden van uw eigen cloud of Matter Controller door de hub en cloudinfrastructuur van SmartThings als uw eigen cloudinfrastructuur te gebruiken. En u hoeft geen afweging te maken tussen efficiëntie en innovatie. Met de Residence API kunt u aangepaste functies doorgeven aan uw app met behulp van ‘fabrikantspecifieke clusters’.

  • De SmartThings Context-API — Deze krachtige device ontgrendelt de voordelen van het nieuwe Intelligence Platform van SmartThings en een opwindend nieuw niveau van automatisering voor gebruikers. Door gebruik te maken van AI, detectie en verbonden apparaten om contextachtige aanwezigheid en frequente activiteiten af ​​te leiden, kan SmartThings nieuwe en nuttige ervaringen aanbevelen die de betrokkenheid bij uw apparaten vergroten.

    Met de Context API kunnen ontwikkelaars inferentieresultaten in realtime ontvangen en deze gebruiken om hun apparaten intelligenter te laten reageren. De functies van Intelligence Platform en de toegang van ontwikkelaars zijn altijd onderworpen aan toestemming van de gebruiker en aan de algemene voorwaarden van de ontwikkelaar.

  • De SmartThings Enterprise-API — De Enterprise API stelt ontwikkelaars in staat oplossingen te bouwen voor meergezins-, huur- en horecaomgevingen, om de infrastructuur en het ecosysteem van SmartThings, inclusief Samsung-apparatuur, te benutten om op kosteneffectieve wijze schaalbare oplossingen te bouwen en te implementeren.

De Enterprise API verbetert SmartThings Construct en biedt volledige programmatische toegang, zodat u uw eigen platform en app kunt bouwen, zonder dat u daarvoor afzonderlijke SmartThings-accounts nodig heeft. En uw platform kan flexibeler zijn dan ooit, met op rollen gebaseerd beleid dat de toegang vanaf apparaatniveau definieert, zodat u zich kunt aanpassen aan de behoeften van verschillende klanten. Locatiegroepen en grootschalige toegangstokens verbeteren de schaalbaarheid van uw oplossingen en de bedrijven die u ondersteunt nog verder.

De nieuwe SmartThings API’s vertegenwoordigen een belangrijke stap voorwaarts in het good home-ecosysteem. Ontwikkelaars van good home-apparaten en apps voor consumenten, evenals aanbieders van slimme gebouwen en MDU-oplossingen, hebben nu toegang tot een robuuste infrastructuur die de ontwikkeling vereenvoudigt, de ervaringen van gebruikers en vastgoedbeheerders verbetert en waardevolle middelen bespaart. Of u nu apparaten lokaal of op afstand wilt bedienen, gebruik wilt maken van AI om uw apparaten intelligenter te laten gedragen, SmartThings stelt u in staat slimmere, schaalbare producten te bouwen, terwijl u meer kunt investeren in datgene waar u goed in bent: het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor slimme huizen.

Ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in vroegtijdige toegang tot deze nieuwe SmartThings API’s kunnen contact opnemen met companions@smartthings.com

Categorie:

Uitgelicht, SmartThings-updates

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here