Home Huizen bouwen Route Mini Quilt: een stapsgewijze doe-het-zelf-quilthandleiding

Route Mini Quilt: een stapsgewijze doe-het-zelf-quilthandleiding

0
Route Mini Quilt: een stapsgewijze doe-het-zelf-quilthandleiding


“Vooruitgang heeft weinig te maken met snelheid, maar veel met richting” -Onbekend

Quilten kan ons op veel verschillende manieren dienen: het kan worden gebruikt om te ontspannen, een creatieve uitlaatklep te zijn of een tijd voor reflectie. De Richting blok is bedoeld om tot nadenken te stemmen. In welke richting ga je? Vind je de richting leuk? Wat is een klein dingetje dat je zou kunnen veranderen en dat een grote affect zou kunnen hebben op de richting waarin je beweegt?

Maak kennis met de Route Mini Quilt: Afwerking op 24 ½” x 24 ½”, de grote Richting blok, ontworpen door gastbijdrager Lauren Forshey, is een opvallend wandkleed, tafelblad of bouwsteen voor een eigen quilt.
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here