Home Technische gadgets voor thuis Samsung introduceert revolutionaire instruments voor SmartThings-ecosysteemontwikkelaars, die de weg vrijmaken voor innovatie

Samsung introduceert revolutionaire instruments voor SmartThings-ecosysteemontwikkelaars, die de weg vrijmaken voor innovatie

0
Samsung introduceert revolutionaire instruments voor SmartThings-ecosysteemontwikkelaars, die de weg vrijmaken voor innovatie


Samsung introduceert revolutionaire instruments voor SmartThings-ecosysteemontwikkelaars, die de weg vrijmaken voor innovatie

Bij de 2023 Samsung ontwikkelaarsconferentieSamsung onthulde een suite van geavanceerde gereedschappen en functies voor SmartThings, Samsung‘s wereldwijd verbonden woonplatform. Deze verbeteringen zijn ontworpen om de ervaring voor SmartThings Ecosystem-ontwikkelaars opnieuw vorm te geven en creëren niet alleen nieuwe kansen voor innovatie en groei, maar integreren ook naadloos de technologie-ervaringen van Samsung in het numerous productportfolio.

Voortbouwend op het succes van de Matter-lancering in 2022, Slimme dingen staat klaar om een ​​nieuw tijdperk van mogelijkheden in te luiden nu de markt zich voorbereidt op het verwelkomen van miljoenen nieuwe slimme apparaten voor thuisgebruik. Als pionier in de good home-industrie en een van de eersten die dit ontving Materie Met trots introduceert Samsung een reeks gebruikersgerichte oplossingen die zijn ontworpen om de apparaatregistratie te stroomlijnen, de Works With SmartThings (WWST)-certificering te versnellen en de integratie-ervaring binnen het Samsung-ecosysteem te verbeteren.

De verbeteringen omvatten een geheel nieuw Ontwikkelaarscentrum, een one-stop-shop met hulpmiddelen en educatie voor apparaatintegratie. Als onderdeel hiervan introduceert Samsung een ‘No Code Wizard’ voor Edge Drivers – inclusief Matter-apparaten – waarmee apparaten in minder dan 15 minuten aan de juiste apparaat-UI kunnen worden gekoppeld, waardoor een naadloos proces ontstaat.

Navigeren door het ontwikkelaarslandschap wordt verder vereenvoudigd door het nieuwe Certificeringsconsoledie is afgestemd op Hub- en Cloud-Linked-apparaten.

“Samsung heeft de inbreng van zijn ontwikkelaarsecosysteem altijd op prijs gesteld en als gevolg daarvan heeft SmartThings zwaar geïnvesteerd in verbeteringen voor apparaatmakers die op zoek zijn naar Works with SmartThings-certificering”, aldus Jaeyeon Jung, Government Vice President bij Samsung Electronics en hoofd van SmartThings. “Deze innovatieve instruments onderstrepen onze toewijding om ontwikkelaars een dynamisch platform te bieden dat creativiteit stimuleert, bedrijfsgroei bevordert en uiteindelijk de gebruikerservaring verbetert.”

Naast technische voordelen en certificeringsvoordelen biedt de certificeringsconsole apparaatfabrikanten de mogelijkheid om eenvoudig productafbeeldingen, beschrijvingen, informatie en voorkeurslinks voor winkels in te dienen. Deze middelen helpen gebruikers hun apparaten in Fast Pair op Galaxy-telefoons in te stellen, en vullen de apparaatcatalogus op zowel SmartThings.com als in de app, waar consumenten naadloos naar gecertificeerde apparaten kunnen zoeken en deze kunnen kopen. Bovendien kunnen ontwikkelaars retaillinks bijwerken en toegang krijgen tot een analysedashboard om inzicht te krijgen in de klantbetrokkenheid.

Ga voor meer informatie over deze dynamische ontwikkelaarstools naar ontwikkelaar.smartthings.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here