Home Badkamer decor Wat is een open conceptkeuken?

Wat is een open conceptkeuken?

0
Wat is een open conceptkeuken?Meer ruimte. Vlotte verkeersstroom. Gemakkelijk verzamelen. Een open keuken (letterlijk) biedt u meer manieren om uw belangrijkste woonruimtes te gebruiken. Hoewel ze niet voor iedereen geschikt zijn, zijn ze dat wel Zijn voor veel mensen. Houzz gemeld dat uit een populaire opiniepeiling bleek dat de meerderheid van de mensen over de hele wereld de voorkeur geeft aan een open ruimte, wat erop wijst dat deze manier van leven meer is dan een voorbijgaande bevlieging.

Wat is een open conceptkeuken?

Een open keuken verwijst naar het ontbreken van barrières in de keuken en de omliggende ruimtes. Meestal omvat dit de eetkamer en de woonkamer, en wordt vaak gezamenlijk de grote kamer genoemd.

Ter vergelijking: een traditionele huisindeling scheidt elke kamer duidelijk met muren en barrières. De open keuken is populair sinds de jaren ’90 en blijft aan populariteit winnen bij het bouwen en verbouwen van huizen.

Wat zijn de voordelen van een open keuken?

Waarom is de open keuken zo universeel geliefd?

Om te beginnen zorgt het ervoor dat een ruimte groter lijkt. Zonder muren die uw gezichtsveld blokkeren, voelt de ruimte groter en gemakkelijker toegankelijk. Open keukens zijn prachtige oplossingen voor kleine ruimtes die te krap lijken. Bovendien wordt de verkeersstroom verbeterd. Geen stoten tegen muren als meer dan één persoon van kamer naar kamer beweegt.

Open keukens breng ook mensen bij elkaar. In een barrièrevrije grote ruimte is er ruimte om te genieten van het bereiden van eten, huiswerk maken, spelletjes doen en kletsen – allemaal tegelijkertijd, als dat nodig is. Uw gasten worden rechtstreeks naar het centrum gebracht waar alles gebeurt: de keuken, en dat zorgt voor een hechter familiegevoel. Of u nu entertaint of uw gezin bij de hand wilt houden, de open keuken is geweldig in het faciliteren van menselijke verbinding.

Zonder muren die het licht van ramen in andere kamers blokkeren, kunnen open keukens ook een sfeer creëren helderdere ruimte met meer natuurlijk licht.

En het is belangrijk om erop te wijzen dat, omdat open keukens zo populair zijn, ze een aanzienlijke waarde aan uw huis toevoegen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here