Home Huizen bouwen Wat we onze kinderen geven met Kerstmis {2023}| De nederige huisvrouw

Wat we onze kinderen geven met Kerstmis {2023}| De nederige huisvrouw

0
Wat we onze kinderen geven met Kerstmis {2023}|  De nederige huisvrouw


Leestijd: 8 minuten

Binnen: Sinds 2013 deelt onze familie ons elk jaar (op één na!). traditie om onze kinderen elke kerst drie cadeautjes te geven.

Ik vraag me soms af hoe lang we dit nog kunnen blijven delen onze oudere kinderen hebben nu toegang tot web. Maar tot nu toe kan het ze niets schelen wat mama op haar weblog deelt.

Ik kan dus opnieuw de cadeaus delen die we onze kinderen dit jaar met Kerstmis geven! Dit jaar zijn onze meisjes 15, 13 en 11, en onze zoon is 6!

Een grafiek die laat zien wat een gezin hun kinderen dit jaar voor Kerstmis geeft.  Elk kind heeft een kolom met een wens, een behoefte en een geestelijke gave.

Elk jaar, we geven onze kinderen elk drie geschenken – iets dat ze willen, iets dat ze nodig hebben, en iets om spirituele groei te bevorderen.

Veel mensen die we kennen doen iets met vier cadeaus: iets wat hun variety wil, iets wat hun variety nodig heeft, iets om te dragen en iets om te lezen (of een soortgelijke variant).

We zijn deze traditie begonnen met onze eerstgeborene, al in 2008. Een paar vrienden van ons, die toen twee kinderen hadden, waren zwanger van hun derde toen ik zwanger was van onze eerste. Ze deden dit met hun kinderen, en we waren zo enthousiast over het idee dat we het ook bij de onze hebben overgenomen.

Onze kinderen hebben nooit anders geweten, dus er is geen aanpassingsprobleem geweest. Door een limiet te stellen aan het aantal geschenken dat we onze kinderen geven, blijven we opzettelijk geschenken geven, en dat helpt ons daarbij niet te veel uitgeven.

Onze familie ook legt Sinterklaas uit op zo’n manier dat we ons concentreren op het verhaal van wie Sinterklaas werkelijk was en wat hij deed. Zo zijn onze kinderen nooit teleurgesteld geweest dat de Kerstman niet zoveel speelgoed “meebracht” als hun vriendjes kregen. Ze hebben altijd geweten dat hun gaven van ons komen.

We hebben ook andere tradities ingevoerd waar onze kinderen dol op zijn. We gebruiken Ster uit de vertevieren Sinterklaasdag vieren op 6 december, en herdenken El Día de los Tres Reyes (3 Koningendag of Driekoningen) op 6 januari.

Onze kinderen Doen krijgen meer cadeaus van andere familieleden, maar de afgelopen jaren hebben we een deel van dat geld in een reisfonds gestopt dat we uiteindelijk voor een vakantie zullen gebruiken (zoals Disney World) of ervaringen (zoals een pas voor een plaatselijk park of een weekendje weg Grote Wolfshut).

We hebben besloten dat we niet meer “spullen” nodig hebben in ons huis. Onze kinderen hebben genoten van de reizen en ervaringen en praten er nog steeds de hele tijd over, inclusief onze 6-jarige.

Wat we onze kinderen de afgelopen jaren hebben gegeven, kun je hier bekijken (2018 is het jaar dat we helaas niet hebben gedeeld!):

Wat geven we onze kinderen met Kerstmis in 2023?

Bekijk zonder verder oponthoud wat we onze kinderen dit jaar met Kerstmis geven!*

(* Houd er rekening mee dat sommige prijzen kunnen verschillen sinds we onze artikelen hebben gekocht. Ik heb gemerkt dat sommige artikelen momenteel niet beschikbaar zijn of dat de prijzen te hoog zijn. Ook als u Ken onze kinderen toevallig persoonlijk, mors alstublieft niet met de bonen!)

Iets wat ze willen:

Omdat onze kinderen nu ouder zijn, vragen we op dit second om enkele suggesties voor het enige merchandise dat ze echt willen. Het kan van alles zijn, van speelgoed, kleding of een andere activiteit die hen interesseert.

Onze meiden zijn er verliefd op LEGO (op Zulily <– gebruik de code “ZUAFF05868” voor jarenlang 10% further korting tot en met 21/11/23), en ze zijn vaak wat ze vragen. Ze bouwen er niet alleen mee, maar creëren hele woorden en verhalen over de personages.

Prijscontrole LEGO-sets ingeschakeld Amazone of Zulily of Doel of Walmart of Lego.com.

Op een gegeven second zei Will zelfs tegen onze oudste (15 jaar) dat hij ervan uitging dat ze dit jaar geen LEGO-set voor Kerstmis wilde hebben, en ze antwoordde:heel ongelovig, zou ik eraan willen toevoegen–dat ze niet wist waarom hij dat zou aannemen. Sterker nog, ze wilde en vond het absoluut nog steeds leuk om de meer uitdagende LEGO-sets te bouwen. Ze vindt het leuk om deze in haar kamer neer te zetten nadat ze ze heeft gebouwd. Laat dus niet buiten beschouwing dat uw tiener misschien zelfs nog steeds geïnteresseerd is in LEGO (vraag het hem eerst maar!).

Dit jaar zag onze oudste dochter de LEGO Walt Disney Tribute-camera (prijscontrole aan Zulily of Doel of Walmart of LEGO.com) en hield van de nostalgie. Ze houdt nog steeds van LEGO, maar is op het punt gekomen dat ze meer uitdaging wil.

We geven onze kinderen met Kerstmis een doos Lego, samen met een Lego-filmcamera.

Al onze kinderen spelen urenlang met LEGO. Op dit second denk ik dat we genoeg LEGO hebben om onze eigen stad te bouwen. Onze middelste dochter (13 jaar) vroeg om de LEGO Pals gemeenschapscentrum (prijscontrole aan Zulily of Doel of Walmart of LEGO.com).

We geven onze kinderen de Lego Friends-bouwset voor Kerstmis.

LEGO, LEGO en nog eens LEGO… Maar dat vind ik helemaal niet erg, need ze bieden onze kinderen urenlang vermaak en creativiteit. Ze zijn ook een van die dingen die we voor onze eigen kleinkinderen zullen houden (mochten we ze uiteindelijk krijgen). Toen onze jongste dochter (11 jaar) de LEGO Pals Downtown-winkels (prijscontrole aan Zulily of Doel of Walmart of LEGO.com), wilde ze dat toevoegen aan haar township in Heartlake Metropolis. Ze was teleurgesteld toen ze het niet voor haar verjaardag kreeg, dus ik kan niet wachten tot ze het met Kerstmis opent.

We geven onze kinderen een Lego Friends-set met een gebouw en een doos voor Kerstmis.Little Man begint zich ook met bouwstenen bezig te houden. Ik vind het geweldig dat het fantasierijk spel bevordert, maar het is ook zo helpt bij het opbouwen van zijn motorische vaardigheden. Dit jaar wil hij grotere units, en hij houdt van ontdekken en spelen in unhealthy. Met dat in gedachten hebben we dit allemaal gecombineerd in de LEGO Metropolis Noordpoolonderzoeksschip (prijscontrole aan Zulily of Doel of Walmart of LEGO.com). Hij heeft wat hulp nodig, maar hij zal ervan genieten!

Wij geven onze kinderen voor Kerstmis een Lego stadsset met een boot en ander speelgoed.

Iets wat ze nodig hebben:

Onze kinderen hebben op dit second echt niets nodig; Er zijn echter een paar dingen die in aanmerking kunnen komen. Het is ook belangrijk voor ons om de belangen van onze kinderen te koesteren, dus soms kunnen ‘behoeften’ een andere vorm aannemen in de cadeaus die we onze kinderen met Kerstmis geven. Je kunt onze eerdere berichten hierboven bekijken om te zien wat voor dingen we hebben gegeven.

Onze dochter vertelde dat een vriendin van haar de Chi Spin-N-Curl haarkruller (op Zulily <– zoek 10% korting op mijn Fb) en dat ze het graag gebruikte. Dus toen ik deze roségouden zag, pakte ik hem meteen omdat het haar favoriete kleur is.

Een roze krultang met digitaal display, perfect om onze kinderen cadeau te doen met Kerstmis.

Onze middelste dochter vraagt ​​om een ​​paar UGG-pantoffels (op Zulily of Doel) die momenteel populair zijn bij haar leeftijdsgroep. Deze roze vond ik bij een native tweedehands winkel, en ze waren eigenlijk gloednieuw. Deze heb ik ook gevonden “dupe” UGG-pantoffels die er vrijwel identiek uitzien en de helft van de prijs kosten.

Wij geven onze kinderen Ugg-pantoffels voor Kerstmis.

Onze jongste dochter houdt niet zo van mode, behalve als het om een ​​hoodie gaat, maar ze is beslist kieskeurig wat betreft schoenstijl en kleur. Ze draagt ​​ze al heel lang, dus als ze om nieuwe schoenen vraagt, hebben we de neiging om te luisteren. We kopen niet altijd bekende merken, maar voor bepaalde dingen doen we dat wel als we kunnen, omdat ze doorgaans langer meegaan. Wij hebben deze gevonden Nike schoenen voor veel op Zulily (controleer ook Amazone of Doel).

Nike air max 90 damessneakers in blauw en groen, perfect om onze kinderen te geven met Kerstmis.

Lunch bereiden voor 4 kinderen kan soms tijdrovend en omslachtig zijn, maar deze Bentgo-dozen (controleer ook Doel of Zulily voor offers) zijn mijn favoriete organisator om de lunch voor mijn kinderen klaar te maken. Ik ben helemaal weg van deze dozen en gebruik ze dagelijks. Omdat we ze zo vaak gebruiken, moeten we meer aan onze inventaris toevoegen, dus onze zoon krijgt een paar dozen speciaal voor hem om te gebruiken.

We geven onze kinderen voor Kerstmis een blauw-groene tablet met dinosaurussen erop.

Iets voor spirituele groei:

Dit is misschien wel het moeilijkste gebied om voor te kopen, maar het is een gebied dat we willen koesteren. Soms gaat het om meer praktische zaken, zoals devotionele gebeden of een nieuwe bijbel die bij de leeftijd previous. Andere keren gaat het om iets grilligers waar nog een kleine les bij kan horen.

De tussen- en tienerjaren staan ​​voor de deur en we weten dat dit een delicate maar belangrijke fase is in de ontwikkeling van onze dochters. We willen dat ze groeien in hun relatie met God en begrijpen wie Hij zegt dat ze zijn.

Soms kan het spirituele deel van onze 3 gaven moeilijk zijn zonder dingen te herhalen. Vorig jaar waren we zo opgewonden om deze te vinden Merely Be-abonnementsboxen. Ze waren zo leuk en onze oudere twee meisjes genoten ervan. Wij vonden ook A InJoyBox voor kinderen abonnementsbox waar onze jongste dochter ook van genoot. Abonnementsboxen zijn een geweldig cadeau, en er is meestal wel iets dat bij elke interesse previous. Wij hebben er een aantal in onze Cadeaugids 2021 op de niet-speelgoedpagina.

Dit jaar gingen we voor iets speelsers toen we deze gepersonaliseerde naamkruiskettingen aantroffen Zulily voor elk van de meisjes, dus ze krijgen er allemaal een in het metaal van hun voorkeur.

(Opmerking: het eindproduct is zo schattig en zeer goed gemaakt. Ik wou dat ik je precies kon laten zien hoe ze eruit zien, maar ik heb geen foto van de voltooide kettingen toegevoegd omdat ik de namen van mijn kinderen niet in berichten gebruik. )

Rosé goud

Een roségouden kruisketting, perfect om onze kinderen cadeau te doen met Kerstmis.

Goud

We geven onze kinderen voor Kerstmis een gouden kruisketting met het woord hallo erop.

Zilver

Een sterlingzilveren ketting met een kruis erop, perfect om onze kinderen te geven met Kerstmis.

Onze zoon was op dit gebied wat lastig te koop omdat hij nog niet kan lezen, maar wij vinden het voorlezen aan hem, vooral Bijbelverhalen, heel belangrijk. Niet alleen is voorlezen aan hem belangrijk voor zijn ontwikkelings- en educatieve groei, het voorlezen van Bijbelverhalen aan hem is een essentieel onderdeel van zijn geestelijke groei.

Daarom krijgt hij dit jaar de Baksteenbouwers Geïllustreerde Bijbel met 35 verhalen uit het Oude en Nieuwe Testomony, en hij krijgt ook een paar boeken uit de Het allerbeste Bijbelverhaal Serie. Ik heb dit ook gevonden Verhalen die de waarheid vertellen serieen misschien neem ik er wel een paar mee voor Driekoningendag, need we geven die dag ook een boek weg.

Een set kinderboeken met een stenen bouwer en een leeuw, perfect om aan onze kinderen te geven.

Voor meer spirituele cadeau-ideeën voor uw kleintjes, bekijk ons ​​bericht op 65+ cadeau-ideeën om spirituele groei te bevorderen.

Onze hond

Dit jaar krijgen we ook een abonnementsbox voor onze hond. Ik ben dol op onze labradoodle en ik denk dat ze dit heel leuk zal vinden SchorsBox. Het zit vol speelgoed en lekkernijen waar elk huisdier zeker van zal genieten!

Zorg ervoor dat je uitcheckt BarkBox’s huidige speciaal. Vanaf nu kun je GRATIS je eerste field verdubbelen.

Kousvullers

Naast de 3 cadeaus die we onze kinderen met Kerstmis geven, vullen we hun kousen ook met kleinere niet-rommel kousvuller artikelen. Dit jaar zal dit inclusief zijn natuurlijke deodorant (Doel koop er 3 en krijg een kaart van $ 5), eos lippenbalsems,leuke sokken, Haarspelden, niet-giftige nagellakeen doos pleisters, FRF-badbommen, snoep, bubbelbaden andere artikelen uit deze lijst.

Familie cadeau

Dit jaar denken we er ook over na om een ​​cadeau te vinden waar de familie samen van kan genieten. We zijn er nog niet uit, maar denken aan zoiets als een ideeën doos, bordspel, boekenreeks, TV/filmserie, Amazon Prime-videoof een andere activiteit die we allemaal graag zouden willen doen.

Als je meer ideeën nodig hebt, bekijk dan enkele cadeaulijsten in onze Ultieme cadeaugids.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here