Home Huisdecoratie De perfecte kerststal – De Makerista

De perfecte kerststal – De Makerista

0
De perfecte kerststal – De Makerista


Ik was al een paar jaar op zoek naar een echt goede kerststal voor in de woonkamer. Iets heel neutraal of heel traditioneel – Europees van aard en klassiek geschilderd. Mijn tante kwam naar de stad, en ze is altijd zo’n attente schenker. Omdat ze niet wist dat ik er een wilde hebben, kwam ze met deze kerststal. Hij previous niet in de woonkamer, maar heeft de perfecte schaal en kleur voor de speelkamer. Dankzij de stukjes hars is het ook een geweldige kleine speelset voor Domino!

Mijn liefde voor kringloop is altijd leuk om mee te doen. Bent u @ThriftWithTheMakerista?

Meedoen Kringloopclub voor $ 35/jaar en volg het op mijn privé Instagram-account; Sluit je ook aan bij de duizenden leden van de kringloopgemeenschap op de Facebookgroep en markt van The Thrift Membership!

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel of wilt u misschien uzelf eens verwennen, reken dan af Kringloopclub merchandise.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here