Home Slaapkamer interieurontwerp Een eerbetoon aan 5 vrouwelijke interieurontwerpers Thar Rock The World – Slaapkamerideeën

Een eerbetoon aan 5 vrouwelijke interieurontwerpers Thar Rock The World – Slaapkamerideeën

0
Een eerbetoon aan 5 vrouwelijke interieurontwerpers Thar Rock The World – Slaapkamerideeën


De Interieur ontwerp De industrie bestaat uit briljante en creatieve geesten die de wereld op hun eigen unieke manier interpreteren. Enkele van de vooraanstaande namen in de interieurwereld zijn vrouwen die op dit gebied pionieren en blijven pionieren. Deze vrouwen daagden ontwerpconcepten uit of brachten een revolutie teweeg, wat resulteerde in de industrie van vandaag. Als eerbetoon aan designdiva’s overal ter wereld, ontdek de krachtige lijst met de meest invloedrijke vrouwen in interieurontwerp.

Zie ook: De charmante luxe suite Boca do Lobo in Covet Home Douro

Kelly Wearstler

Kelly Wearstler Studio is gegroeid van een boetiek interieur ontwerp Van stevig tot wereldwijd lifestylemerk. Gedreven door de kenmerkende esthetische en eigenzinnige geest van zijn schepper en naamgever, beschikt het in Los Angeles gevestigde bedrijf over een breed scala aan modaliteiten, waarbij het een allesomvattende benadering van design hanteert die alles omvat, van residentieel tot commercieel.

Patricia Urquiola

Patricia Urquiola werd begeleid door enkele van de giganten van het Italiaanse industriële ontwerp, zoals Achille Castiglioni en Vico Magistretti. Ze leerde haar vak in Italië en opende in 2001 een studio in Milaan. Haar ontwerpen zijn onconventioneel, flexibel en experimenteel en combineren humanistische gevoeligheden en technische experience – eigenschappen die ook haar werk als architect inspireren.

Teresa Sapey

Teresa Sapey Studio is een multidisciplinair architectuur- en ontwerpteam gevestigd in Madrid sinds 1990. De nieuwsgierigheid om energieke ruimtes voor verschillende sectoren te ontwerpen is de belangrijkste motivatie voor de studio, die zich ook bezighoudt met kortstondige installaties, grafisch en productontwerp. De bedoeling van projecten die voortkomen uit een heleboel emoties en gevoelens is om een ​​reactie/sensatie bij de gebruikers uit te lokken.

Casa do Passadiço

In deze bevoorrechte ruimte wijden Catarina Rosas, Cláudia Soares Pereira en Catarina Soares Pereira sinds 1992 hun werk aan interieurontwerp. Het huidige, kosmopolitische, comfortabele en elegante stijl is altijd aanwezig in de omgevingen die ze creëren. Alle elementen zijn in harmonie verenigd om actuele en verfijnde interieurs te creëren, waarin consolation en onderscheid behouden blijven.

Kelly Hoppen

Kelly Hoppen is een van de grootste interieurontwerpinspiraties aller tijden. Haar woonprojecten zijn een ongelooflijke bron van luxe interieurontwerpideeën die je kunnen motiveren om geweldige interieurs te creëren. Het idee van Hoppen is om het meest persoonlijke en passende interieur te geven, passend bij de levensstijl van de klant. Ze zorgt ervoor dat elk interieur op maat wordt gemaakt en in elk facet het beste levert.

Een stuk voor een kunstgalerie - De iconische Newton-console in wit

Tara Bernerd

Tara Bernerd is oprichter van het gevestigde interieurarchitectenbureau Tara Bernerd & Companions. Door samen te werken met een uitvoerend crew van zeer ervaren architecten en ontwerpers, gevestigd vanuit het hoofdkantoor in Londen in Belgravia, ligt de focus voor Bernerd op de relevantie van creatieve richting en interieurontwerp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here