Home Slaapkamer interieurontwerp Het geheel nieuwe Tempur Professional matrasassortiment

Het geheel nieuwe Tempur Professional matrasassortiment

0
Het geheel nieuwe Tempur Professional matrasassortiment


De toekomst van de slaap is gearriveerd.

TEMPUR Professional® is ons meest geavanceerde en aanpasbare matrassenassortiment ooit. Gemaakt met geheel nieuw TEMPUR® Superior Materials, verlicht het 20% meer druk* over uw lichaam, absorbeert meer beweging en previous zich beter dan ooit aan elke centimeter van u aan. U ervaart dus consolation en ondersteuning op een geheel nieuw niveau. Voor een echte, rustgevende slaap.

vencasa-pro-adapt--lichtgrijs-plus kopie

TEMPUR®-MATERIAAL IS ALS NIETS ANDERS OP AARDE

TEMPUR®-materiaal is anders dan alles op aarde. Het second dat u gaat liggen, voelt als pure magie, omdat de cellen onmiddellijk reageren op de vorm, het gewicht en de warmte van uw lichaam en zich nauwkeurig aanpassen aan elke centimeter van u. De bewezen drukverlichting geeft uw lichaam totaal consolation en ondersteuning. Het kan ook helpen om het gooien en draaien te verminderen. Het absorbeert beweging van je associate, waardoor je elkaar minder snel stoort. Hoe TEMPUR®-materiaal werkt is advanced, maar wat het doet is eenvoudig: u helpen een werkelijk rustgevende slaap te krijgen.

vencasa-pro-adapt-lichtgrijs-plus kopie

KRIJG EEN GROOT INRUILVOORDEEL OP UW NIEUWE TEMPUR PRO MATRAS.

WAAROM SLAPEN OP TEMPUR?

TEMPUR®-materiaal reageert op uw lichaamsvorm, gewicht en warmte. Het previous zich aan en previous zich aan, verlicht de druk en absorbeert beweging. Het zijn deze unieke en bewezen kwaliteiten die het ongeëvenaarde consolation en de ondersteuning bieden die u helpen aan een echt goede nachtrust.

Het previous zich precies aan elke centimeter van u aan en previous zich de hele nacht voortdurend aan uw lichaam aan – wat betekent dat u comfortabeler bent en beter wordt ondersteund

Het biedt bewezen drukverlichting door gevoelige gebieden zoals schouders, heupen en gewrichten te verzachten, waardoor wakker worden met pijn tot het verleden behoort

Het absorbeert de energie van de bewegingen van uw associate in plaats van deze naar u over te dragen, zodat u minder snel gestoord wordt

vencas-niemand-claims-stacked-jet-black-rgb

Contact: Vencasa l Wereldleiders van de slaapLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here