Home Technische gadgets voor thuis Het opzettelijk rijgen van filamenten helpt de kerstman te stijgen

Het opzettelijk rijgen van filamenten helpt de kerstman te stijgen

0
Het opzettelijk rijgen van filamenten helpt de kerstman te stijgen


Bij stringing beweegt het hete uiteinde van een 3D-printer door de open lucht en sleept een sliert gesmolten plastic met zich mee. Dit is normaal gesproken ongewenst, maar is in het verleden opzettelijk gedaan om onconventionele afdrukken te maken. Maanlicht Kerstman van (3dprintbunny) toont een aanzienlijke verfijning in de techniek, compleet met kleurveranderingen die het resultaat echt laten opvallen.

Het op een constructieve manier gebruiken van de bespanning van een 3D-printer is iets dat heel goed is benut. Wij herinneren ons het gezien te hebben een leeuw met fantastische manen door deze methode te combineren met een beetje nabewerking en een explosie van een warmtepistool. De techniek is ook toegepast borstelharen maken (de printer rijgt filament over twee handvatten en na het printen wordt het doormidden gesneden om twee borstels te maken.)

Dit is ook niet de eerste rodeo van (3dprintbunny). Wij vonden het geweldig om haar present te zien wat voor soort objecten mogelijk waren door slim ontwerp, zonder afhankelijk te zijn van aangepaste G-code of uncommon slicer-trucs. De kleurveranderingen door filament swaps zorgen ervoor dat deze nieuwe echt opvalt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here