Home Huizen bouwen Pulled Pork opwarmen – 8 verschillende methoden

Pulled Pork opwarmen – 8 verschillende methoden

0
Pulled Pork opwarmen – 8 verschillende methoden


Als je een barbecueliefhebber en liefhebber van restjes bent, heb je waarschijnlijk een berg overheerlijk gegeten getrokken varkensvlees en zich afvragend hoe je die rokerige, hartige goedheid terug kunt brengen zonder de sappige zachtheid op te offeren. We duiken in de beste manier om pulled pork op te warmen zonder het uit te drogen, dus pak een vork en bereid je voor op een smaakvolle reis.

broodje pulled pork op verfrommeld vetvrij papier

Of je nu een geduldige perfectionist bent of weinig tijd hebt, er is voor iedereen een opwarmmethode als het om pulled pork gaat. De beste manier om uw restjes pulled pork op te warmen is elke methode die ervoor zorgt dat het sappig en fris blijft smaken!

Experimenteer met deze opties en suggestions en vind de methode van uw voorkeur die bij uw smaakpapillen previous en die het beste previous, zodat elke hap van dat opgewarmde pulled pork een reis terug is naar de rokerige oase van barbecuegeluk! Laten we eens kijken naar alle verschillende methoden en hun eenvoudige stappen voor het opwarmen van overgebleven varkensvlees.

Ik vraag me af wat te serveren bij pulled pork? Onze favorieten zijn koolsalade, boerenkool, maïsbrood of Texas-toastEn Zuidelijke sperziebonen!

De ovenmethode

Als je wat tijd over hebt en de originele, langzaam gekookte magie wilt nabootsen, is de oven je beste vriend. Verwarm tot ongeveer 225 graden Fahrenheit voor het beste resultaat.

Wikkel uw pulled pork in aluminiumfolie of in een afgedekte foliepan om vocht huge te houden. Je kunt ook een Dutch oven gebruiken en deze ongeveer 30 minuten laten opwarmen. Deze lage en langzame aanpak zorgt ervoor dat elke vezel van varkenslekkernij zachtjes wordt opgewarmd zonder dat er droog vlees overblijft.

De koekenmethode

Wil je een beetje knapperigheid toevoegen aan je opgewarmde pulled pork? De koekenpan is je favoriete hulpmiddel en een goede optie om sneller op te warmen.

Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur, voeg een scheutje van je favoriete barbecuesaus toe voor additional pit en schep het pulled pork erdoor. Roer af en toe gedurende 10-15 minuten tot je de perfecte combinatie van knapperige randen en sappige strengen hebt bereikt.

De stoommandmethode

Voor degenen die de voorkeur geven aan een zachtere aanpak, overweeg dan om een ​​stoommandje te gebruiken. Deze methode is uitstekend om uitdroging te voorkomen, omdat het varkensvlees veel additional vocht krijgt.

Leg de pulled pork eenvoudigweg in een hittebestendige schaal, dek deze af met folie en laat hem ongeveer 15-20 minuten stomen. Het resultaat? Een opgewarmd meesterwerk dat web zo sappig is als altijd.

De microgolfmethode

Weinig tijd? De magnetron kan een redder in nood zijn.

Plaats uw pulled pork in een magnetronbestendige schaal, voeg een scheutje water toe, dek af met een magnetronbestendig deksel of wikkel het in een vochtige papieren handdoek om uitdroging te voorkomen, en houd een kooktijd van 1 minuut aan, herhaal dit totdat de gewenste temperatuur is bereikt. Je kunt een vleesthermometer gebruiken om de temperatuur te controleren.

Vergeet niet om tussen de intervallen door te roeren voor een gelijkmatige verwarming. Hoewel het misschien niet dezelfde smaakdiepte biedt als andere methoden, lukt het wel als je in de problemen zit.

De Sous Vide-methode

Voor mensen met een sous vide-machine is deze methode een game-changer. Doe de pulled pork in een vacuümdichte zak, zet de sous vide op 60°C en laat hem ongeveer 45 minuten tot een uur opwarmen in een heetwaterbad. De vacuümzakken zorgen voor een gelijkmatig opwarmproces, waardoor de smaak en textuur van het pulled pork behouden blijven en u een heerlijke maaltijd krijgt

De Crock Pot-methode

De crockpot- of slowcooker-methode is een geweldige hands-off aanpak. Plaats eenvoudig uw pulled pork in de slowcooker, voeg een scheutje bouillon of barbecuesaus toe om alles vochtig te houden en zet het op laag vuur gedurende 2-4 uur.

Deze methode is praktisch onfeilbaar en zorgt ervoor dat uw pulled pork mals en smaakvol blijft, zonder dat u voortdurend aandacht hoeft te besteden aan het bereiden van andere dingen voor het avondeten.

On the spot Pot-methode

Instantpotten zijn niet alleen geweldig voor snel koken, ze zijn ook geweldig voor het opwarmen!

Doe je pulled pork in de On the spot Pot, voeg een beetje vloeistof toe (bouillon, BBQ-saus of zelfs een beetje appelsap doet wonderen) zodat het de tweede keer dat je het eet web zo sappig is als de eerste keer, en zet het op naar de functie “Saute”. Roer af en toe gedurende ongeveer 10-15 minuten, of totdat het varkensvlees gaar is.

De Airfryer-methode

Deze laatste methode voegt een beetje crunch toe aan je pulled pork, schakel dan de vertrouwde airfryer in. Verwarm uw airfryer voor op ongeveer 375 ° F, verdeel het pulled pork gelijkmatig in de mand en laat het 5-8 minuten krokant worden.

Dit werkt het beste als je niet te veel vlees in één keer probeert op te warmen. Bij sommige airfryers moet u mogelijk afzonderlijke porties tegelijk opwarmen. Houd het in de gaten en schud het halverwege even door, zodat het gelijkmatig wordt opgewarmd.

Het resultaat? Een revival van pulled pork met een knapperige buitenkant die een geheel nieuwe dimensie toevoegt aan je restjes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here