Home Huis daken Seaming Professional – Nieuwe generatie beschikbaar

Seaming Professional – Nieuwe generatie beschikbaar

0
Seaming Professional – Nieuwe generatie beschikbaar


De Seaming Professional v2.0 is weer op voorraad. Dit nieuwe mannequin biedt de dakdekker nog steeds ultieme veelzijdigheid. 3 functies in 1 gereedschap – enkele naad, dubbele naad en naad snijden/verwijderen. Deze lichtgewicht, draagbare naadmachine kan op een accuboormachine worden bevestigd en biedt in één beweging goed gesloten naden. Dit mannequin biedt ook meerdere booraansluitpunten voor krappe ruimtes.

Andere verbeteringen ten opzichte van het vorige mannequin worden hieronder uitgelicht.

1. Enkele of dubbele naden

Het verwisselen van de wielen van de Seaming Professional gaat snel en pijnloos. De naadmachine wordt kant-en-klaar geleverd om dubbele vergrendeling uit te voeren. Als alleen een enkele vergrendeling nodig is, verwijdert u gewoon de twee achterste naadwielen (C en D). Inbussleutels worden meegeleverd.

2. Naad snijden/naad verwijderen

Het meest unieke kenmerk van de Seaming Professional v2.0 is dat de naadsnijfunctie in de naad is ingebouwd. De Seaming Professional kan 1″ en 1,5″ hoge mechanische locknaden volledig verwijderen, slechts tot 24 gauge. Probeer het niet te gebruiken op naden van 2″ of met kliksluiting.

Aanwijzingen voor het gebruik van snijden:

Verwijder met behulp van de meegeleverde inbussleutel alle naadwielen en plaats de vier groene wielen in de posities “A” en “B”. Zet vervolgens de snijwielen in de “C”-positie. Dan bent u klaar om de spanning voor het snijden aan te passen. Het aanpassen van de spanning is het belangrijkste side voor het verkrijgen van goede snijresultaten en wordt gedetailleerd beschreven in de instructies.

3. Inclusief duurzame hoes

Als u ooit een elektrische naadmachine heeft gekocht, weet u dat het moeilijk kan zijn om de juiste beschermhoes te vinden om de machine in op te bergen. Deze naadmachine wordt geleverd met een verbeterde, duurzame koffer voor alle weersomstandigheden om uw investering te beschermen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here