Home Huizen bouwen Uitbreidingspakket Haard + Huis

Uitbreidingspakket Haard + Huis

0
Uitbreidingspakket Haard + Huis


Wat is het House + Fireplace-uitbreidingspakket

Het blijkt dat de wiskunde en montage voor een Fireplace + House-quilt in vaste stoffen een beetje anders is.

Het Growth Pack kwam tot stand omdat ik een tweekleurenversie van het origineel wilde maken Haard + Thuispatroon. De wiskunde- en montage-instructies liepen echter zo uiteen dat ik besloot een tweede patroon voor deze instructies te maken.

Haard + House-uitbreidingspakketpatroon is een beetje anders dan het originele Fireplace + House-patroon. Omdat er maar twee kleuren zijn, verloopt het knippen en monteren iets gestroomlijnder, ook als je besluit om verschillende stoffen in één kleur te gebruiken.

En het beste is dat ik er een bonuspatroon bij heb gevoegd – De Hearth Mini-quilt! Dit bonuspatroon neemt bijna al die driehoekensets over die overblijven na het trimmen van sneeuwbalblokken en zet ze om in een geweldige mini-quilt.

Haard + Home-uitbreidingspakketcollageLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here