Home Huizen bouwen Haard + House Scrappy moderne quilt

Haard + House Scrappy moderne quilt

0
Haard + House Scrappy moderne quilt


Quiltthusiasten, ik ben op een missie om jullie te helpen je restjes op te gebruikenEn het Fireside + House-quiltpatroon is er om dat mogelijk te maken!

Introductie van de Haard + House-quiltpatroon. Fireside + House is mijn nieuwste leuk en af ​​te ronden patroon. Dit hartverwarmende ontwerp is eenvoudig in elkaar te zetten en werkt met restjes, fats quarters en fats Eighths.

Fireside + House-quiltpatroon is een droom voor degenen die stoffen over hebben van eerdere projecten. Het is ontworpen om het maken van quilts kinderspel te maken en bevat gedetailleerde instructies over hoe u met voorknipsels en restjes moet omgaan zonder dat daar giswerk bij komt kijken. U hoeft zich geen zorgen te maken over het berekenen van de afstand of het uitzoeken hoe u die restjes moet knippen en monteren. Met dit patroon zit je goed!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here