Home Badkamer decor Het juiste aanrecht voor uw badkamer selecteren

Het juiste aanrecht voor uw badkamer selecteren

0
Het juiste aanrecht voor uw badkamer selecteren


Van de beschikbare materiaalsoorten tot randdetails, de opties voor werkbladen variëren enorm – dus hoe kies je de juiste keuze voor je badkamer? Naast het uiterlijk moet u bij het investeren in een badkamerwerkblad ook rekening houden met de prijs en het onderhoud.

De pattern verschuift van tegelwerkbladen naar volledige platen. Het One Week Bathtub (OWB)-team heeft meer dan 3.400 badkamers ontworpen en gebouwd, waarvan minder dan 20 met keramische of porseleinen tegels. Hieronder delen we de voor- en nadelen van enkele van de meest populaire werkbladmaterialen.

Corastone & Corian

Corastone is een product op harsbasis dat lijkt op natuursteen. Het ziet er goed uit! Het wordt geleverd in een matte afwerking, dus het glanst niet en de kleuropties zijn beperkt. Vanwege de duurzaamheid heeft dit redelijk geprijsde product een gemiddelde hoeveelheid onderhoud nodig. Hoewel Corastone zeer duurzaam is, kan het ook een beetje gevoelig zijn voor krassen, dus houd daar rekening mee als u bedenkt waar dit werkblad zal worden gebruikt. Een van de voordelen is dat je een Scotchbrite-pad kunt gebruiken om een ​​nieuw, fris oppervlak te creëren als je toch final hebt van krassen. Dit komt doordat de kleur helemaal doorloopt.

Natuursteen

Marmer, graniet, kwartsiet en meer

Natuursteen, waaronder Marmer, Graniet en Kwartsiet, zijn materialen die wij veel gebruiken en goed kennen. Dit soort materiaal wordt geleverd in grote platen, dus je hebt waarschijnlijk geen volledige plaat nodig als je alleen maar een badkamer verbouwt. Het nadeel is dat elk stuk anders is, waardoor ze geen consistentie hebben qua adering en kleur. Zorg ervoor dat u de plaat bekijkt voordat u deze koopt. Hoewel ze mooi zijn, vereisen ze bovendien enige zorg en onderhoud. Het afdichten en vermijden van zeer zure producten die in touch komen met de platen is een should.

porseleinen aanrecht

OWB Professional-tip: Door een halve plaat of een restant te kopen, kunt u uw finances laag houden en ervoor zorgen dat u niet betaalt voor materialen die u niet nodig heeft. Afhankelijk van uw selectie kunnen platen variëren van $ 600 tot $ 3.000. Wij beschikken over plaatmaterialen waar wij regelmatig mee werken en wellicht hebben wij precies wat u zoekt. One Week Bathtub kan u snel helpen bepalen welke optie het beste is voor uw badkamer en finances.

Quartz werkbladen

Een zeer populair product op dit second is Quartz. Meestal het duurste materiaal, kwarts is gemalen natuursteen vermengd met hars. Dit product is krasbestendig, hittebestendig en vlekbestendig, waardoor het ideaal is voor badkamers en keukens. Veel kwartsbedrijven van bekende merken bieden levenslange garantie en producten waarvoor geen afdichting vereist is. Nadelen zouden zijn dat kwarts aan de duurdere kant is van aanrechtmaterialen en dat het af en toe erg moeilijk is om ze op echte natuursteen te laten lijken.

Porseleinen aanrecht

Porseleinen werkbladen zijn extreem arduous, duurzaam en bestand tegen de meeste stoten en krassen. Ze hebben een niet-poreus oppervlak, zodat vloeistoffen niet worden geabsorbeerd en de zeldzame vlek gemakkelijk kan worden verwijderd.

Hoewel het ook buitengewoon mooi is, brengt porselein een aantal uitdagingen met zich mee. Door de manier waarop porselein wordt vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van grote vellen materiaal, bent u beperkt in wat u kunt doen met de randen en gebieden rond de gootsteen, evenals in de vorm en het sort gootsteen dat u kunt gebruiken. Een One Week Bathtub Design Skilled kan u door al uw opties leiden.

Randdetail

Wanneer u beslist over werkbladen voor uw badkamer of keuken, is het volgende waar u aan wilt denken hoe het randdetail eruit zal zien.

Dubbele rand versus enkele rand

Het eerste dat u moet weten, is het verschil tussen dubbele randen en een enkele rand. De enkele rand is doorgaans driekwart inch dik, terwijl de werkbladen met dubbele rand doorgaans anderhalve centimeter dik zijn. Stilistisch gezien zul je willen nadenken over hoe je wilt dat de toonbank eruit ziet; wil je een zwaardere look of meer een slankere, geminimaliseerde rand?

Randvorm

De tweede overweging waar u aan wilt denken, is de vorm van de rand. Momenteel is de populaire vorm vierkant en zeer gepolijst, weg van de afgeronde rand. Af en toe zullen we een zogenaamde OG-rand maken, die meer traditionele particulars heeft en uw badkamer echt kan aankleden.

randvormig aanrecht

Er zijn beperkingen aan de randdetails, afhankelijk van de spoelbak die u gebruikt. Als u een ovale gootsteen gebruikt, kunnen de meeste werkbladen eromheen worden bewerkt, zodat vrijwel elke rand kan worden geaccepteerd. Als je met een rechthoekige spoelbak werkt, zijn er bepaalde randen die gewoon niet werken. De meeste rechthoekige spoelbakken hoeven slechts een eenvoudige, rechthoekige rand te hebben.

Uiteindelijk is het belangrijkste bij het kiezen van werkbladmaterialen het doen van onderzoek. Wilt u uw badkamerrenovatie bespreken? Neem contact op met One Week Bathtub voor een free of charge adviesgesprek by way of (888) 246-6675.

We hebben nog meer educatieve blogs op onze web site web site! Bekijk ook eens onze Geniet ervan videoserie aan YouTube. Veel verbouwingsplezier!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here