Home Huisdecoratie Kerststrikken – De Makerista

Kerststrikken – De Makerista

0
Kerststrikken – De Makerista


Ik verzamel al ruim een ​​jaar willekeurige linten ter voorbereiding op deze growth. Van landgoedverkopen tot mooie geschenkdozen en tot slot een prachtige bijeenkomst van leden van de Thrift Membership – alle linten zijn tweedehands. Ik begon met de vaste stoffen in satijn, grofkorrelig, fluweel, zijde en papier, en voegde er vervolgens een aantal patronen aan toe die de kleuren aanspraken. Het bleek veel leuker dan ik had verwacht (ik ben normaal gesproken geen “leuk” meisje, vraag het aan mijn naasten), maar ik denk dat het precies is wat ik nodig had! Bovendien doet het me denken aan de attente geschenken die zijn gegeven en de vrijgevigheid van de clubleden. Het zou een geweldige traditie kunnen zijn om te beginnen! Het is moeilijk om een ​​favoriet lint te kiezen, maar strepen doen het altijd voor mij en herinneren mij eraan @angelachrusciakiblehm. En jij?

Mijn liefde voor kringloop is altijd leuk om mee te doen. Bent u @ThriftWithTheMakerista?

Meedoen Kringloopclub voor $ 35/jaar en volg het op mijn privé Instagram-account; Sluit je ook aan bij de duizenden leden van de kringloopgemeenschap op de Facebookgroep en markt van The Thrift Membership!

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel of wilt u misschien uzelf eens verwennen, reken dan af Kringloopclub merchandise.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here