Home Huisdecoratie Klassieke klatergoudboom – De Makerista

Klassieke klatergoudboom – De Makerista

0
Klassieke klatergoudboom – De Makerista


Als de lintboom als leuk werd omschreven, staat de bibliotheekboom waarschijnlijk bekend als ‘excessive’. Deze 9′-spar heeft de afgelopen jaren in de kelderopslag gestaan, maar toen mijn middelste dochter vroeg of hij nog een keer mocht verschijnen, hebben we hem naar boven gesjouwd. Ik haalde alle roze en kastanjebruine versieringen eruit die ik bezat en voegde er alles met juwelen en glitters aan toe. Uiteindelijk heb ik ongeveer 15.000 strengen klatergoud gebruikt (dank aan degenen onder jullie die me de klatergoudtips hebben gegeven en me hebben geholpen er meer te vinden!) om er echt een tandje bij te zetten. Het glinstert zeker, met zonneschijn overdag en kerstverlichting ‘s nachts. Omdat overal geen klatergoud aanwezig was, neem ik aan dat je het dit jaar ook gebruikt?

Mijn liefde voor kringloop is altijd leuk om mee te doen. Bent u @ThriftWithTheMakerista?

Meedoen Kringloopclub voor $ 35/jaar en volg het op mijn privé Instagram-account; Sluit je ook aan bij de duizenden leden van de kringloopgemeenschap op de Facebookgroep en markt van The Thrift Membership!

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel of wilt u misschien uzelf eens verwennen, reken dan af Kringloopclub merchandise.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here