Home Huizen renovatie We vroegen het en je leverde OPNIEUW – Hier zijn de beste hapjes, dips en voedselhacks van Dealer Joe

We vroegen het en je leverde OPNIEUW – Hier zijn de beste hapjes, dips en voedselhacks van Dealer Joe

0
We vroegen het en je leverde OPNIEUW – Hier zijn de beste hapjes, dips en voedselhacks van Dealer Joe


Een paar jaar geleden verzamelde ik de beste hapjes, dips en voedselcombinaties van Dealer Joe by way of crowdsourced en de reacties waren GEWELDIG. Ik was zo dankbaar! Dus omdat dit nog steeds zo’n geweldige bron is voor heerlijke, betaalbare apps en snacks voor elk kerstfeest (of om thuis op te hangen), wilden we zien wat er nieuw was in de schappen van Dealer Joe en dingen die we niet mochten missen. Nogmaals, jullie hebben niet teleurgesteld, dus bedankt! We hebben alle nieuwe suggesties bovenaan gezet, maar je kunt daarna nog steeds alles uit het originele bericht zien. Alles is nog steeds even lekker:)

Ik had hulp nodig en jij hebt serieus geleverd. Ik maak een bladwijzer voor deze pagina voor altijd. Ik winkelde exclusief bij Dealer Joe’s toen ik in de twintig was (in New York) en vervolgens toen ik in de dertig was in LA totdat we teruggingen naar Los Feliz en ik de 15 minuten die nodig waren om te wachten op parkeren niet aankon, om nog maar te zwijgen van de rij om te controleren uit. Maar nu ik terug ben in Portland, waar het doen van boodschappen voor mijn moeder een VREUGDE is. Maar ik wist letterlijk niet wat ik mee moest nemen naar een aperitief-/knutselbijeenkomst een paar weken geleden. Dus we hebben het op sociale media gezet en jullie hebben ons serieus met elkaar verbonden. Wat we zo leuk vonden, was hoe constant je was – er zijn DUIDELIJKe favorieten en niet alleen dat, maar velen van jullie hebben een combinatie van twee apps aanbevolen die we nooit zouden hebben gedaan (zie hieronder). Dus of je nu hoopt op een paar gemakkelijke, gezellige snacks tijdens het spelen van video games of het serveren van anderen dit jaar, hier zijn enkele aanbevelingen voor hapjes van Dealer Joe’s (uiteraard niet gesponsord).

Oké, eerst de nieuwe toevoegingen!

1. Onverwachte Cheddar-kaaspasta: Dit was misschien wel de #1 suggestie toen we mensen vroegen naar de dips en spreads van hun nieuwe favoriete Dealer Joe. Gretchen zorgde er ook voor dat het op de lijst stond, omdat ze het ongelooflijk vindt. Dat is over de hele linie veel lof, dus dit zou waarschijnlijk op al onze boodschappenlijstjes moeten staan ​​als je kaas eet.
2. Dikke artisjok en jalapeño: Dit was een grote herhalingssuggestie en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Artisjokken en jalapeños zijn ongelooflijk lekker, dus het is alleen maar logisch om ze in een dip te combineren. Pak dan een zakje heerlijke chips en je bent klaar.
3. Veganistische gecarmeliseerde uiendip: Nog een grote herhalingssuggestie! Dit klinkt ook heerlijk en het is altijd leuk om een ​​veganistische/zuivelvrije optie te hebben voor mensen die niet op smaak bezuinigen.

1. Biologische maïschipsdippers + alles en de Elote: Alles en de Elote-dip werd VEEL voorgesteld. Erg enthousiast om het te proberen. Maar toen iemand de maïschipsdippers voorstelde, klonk het als een leuke en gemakkelijke combinatie die een enorme publiekstrekker zou zijn.
2. Biologische Jalapeño-gekruide maïs- en rijstwolken: Deze combo was eigenlijk een Gretchen-rec! Zoals eerder vermeld is de Surprising Cheddar Cheese Unfold op zijn zachtst gezegd een publiekslieveling. Maar er waren niet veel aanbevelingen over wat je ermee moest eten. Grethen zegt echter dat ze geweldig zijn met de Jalapeño Seasoned Corn & Rice Puffs. Volgens haar “hebben de soesjes precies de juiste hoeveelheid kruiden en de unfold maakt het helemaal af”. Ze houdt ook van de textuurcombinatie samen!
3. Kippoppers in Buffalo-stijl: Deze poppers werden ook aanbevolen door een aantal van jullie en man, wat zien ze er goed uit! Gebakken, veel smaak en gesmolten kaas? Schrijf ons in.

1. Crips van vijgen en olijven + roomkaas + verse cranberry-sinaasappelsaus: Over een good seizoensvoorgerecht gesproken! Wie houdt er niet van vijgen- en olijvenchips? En dan voeg je die seizoenssmaak toe bovenop een beetje roomkaas? Probeer me weg te houden 🙂
2. Triple Ginger Cookie Thins + Geitenkaas + Verse Frambozenjam: Nog een klein heerlijk tussendoortje om zelf in elkaar te zetten of op een kaasplankje te leggen zodat anderen het zelf kunnen maken! Dit is een beetje meer een dessert, omdat de foundation een koekje is waarvan ik denk dat niemand erover zal klagen. Ha.
3. Rozijnen-rozemarijncrips + geitenkaas + honing: Als je van vijgen- en olijvenchips houdt en om de een of andere reden de rozijnen-rozemarijn nog niet hebt geprobeerd, dan staat je iets lekkers te wachten! Deze combo is een absolute publiekstrekker.

Gebakken Citroenricotta Kaas: Ik hoor steeds over deze kaas en dat het meer op een dessert lijkt! Jullie raden allemaal aan om het te combineren met een bessencompote, die zo lekker klinkt. Het is absoluut een gerecht dat er chiquer uit zal zien en zal smaken dan het prijskaartje.

1. Spanakopita: Velen van jullie hebben dit aanbevolen. Iedereen zweert dat het een feesthit is en geweldig om in een mum van tijd te hebben.
2. Parmezaanse gebakjes: Schrijf me elke dag van de week in voor mooie varkens in een deken. Geweldig voor kinderen en volwassenen!
3. Samosa’s: De samosa’s waren opnieuw een grootste hit in onze DM’s. Jullie beweren dat ze tremendous populair zijn op feestjes of voor een snelle en gemakkelijke snack.

1. Gebakken Gevulde Olijven: Ik kan niet wachten om deze te proberen. Het zijn gepaneerde, gebakken olijven met roomkaas, dus ik kan me voorstellen dat ze bij elke bijeenkomst heel snel op zijn.
2. In Bacon Verpakte Dadels Met Geitenkaas: Ik ben helemaal niet verrast om te horen dat deze fantastisch zijn. Jess Opmerking: Het zijn echte stukjes hemel op je mond.
3. Kip-koriander-wontons: Ik weet dat de bevroren kippotstickers geweldig zijn, maar ik heb deze nog niet geprobeerd. Ik ben opgewonden om ze te kopen de volgende keer dat ik naar TJ’s ga.
4. Fetakaas en gekarameliseerde uiensoesjes: Oh, dit klinkt zo heerlijk. VEEL van jullie zeiden dat dit de beste zijn, dus ik ben erg enthousiast om het te proberen.

1. Buffelkipdip: Deze buffelkipdip is opnieuw een duidelijke winnaar. Jullie raden allemaal aan om het te combineren met brood of crackers en ik kan me voorstellen dat er een aantal geweldige recepten zijn waarin je dit ook kunt gebruiken.
2. Veganistische Tzatziki-dip: Jullie zeiden allemaal dat dit geweldig is in combinatie met groenten en een good veganistisch alternatief is voor een dressing of dip.
3. Truffeldip: Als je iets op foundation van truffel hebt gehad, weet je dat het RIJK is, dus ik durf te wedden dat deze dip zo goed zou passen bij selderij of wortels.

1. Gebakken Brie: Deze gebakken brie en croûte ziet er heerlijk uit. Het ziet er chique uit en smaakt, en iedereen houdt van brood en kaas, toch?
2. Maïs Salsa: Ik wist niet dat tomatenloze salsa zoiets is, maar nu weet ik het. Er wordt ons verteld dat het combineren van de maïssalsa met hun blauwe maïstortillachips absoluut heerlijk is.
3. Spinazie Artisjokkendip: Bijna iedereen in de DM’s merkte op dat de diepvriesspinazie- en artisjokkendip moordend is.

1. Gekookte linzen + verkruimelde feta + bruschettasaus: We waren allemaal onder de indruk van hoeveel van jullie deze combinatie hebben aanbevolen. Jullie raden aan om het mengsel op een crostini of crackers te doen, of gewoon als salade te serveren. Ik kan niet wachten om het te proberen.
2. Croissants met spinazie-artisjokkendip: YUM. Brood
+ Romige spinazie- en artisjokkendip magazine nooit ontbreken.
3. Triple Cream Brie met rozijnen-rozemarijncrackers: Velen van jullie zweren bij de drievoudige roombrie en een groot aantal stelt ook voor om deze te combineren met de rozijnen-rozemarijncrackers.

1. Rol geitenkaas in alles behalve de bagelkruiden en serveer met crackers: Ik wist alles, maar de bagelkruiden waren populair en nu ben ik zo opgewonden om het met geitenkaas te proberen de volgende keer dat we een charcuteriebord maken.
2. Combineer Brie met vijgenboter op crackers: Nogmaals, de drievoudige roombrie was een zeer populaire suggestie en de vijgenboter zou er good bij passen.
3. Bosbessengeitenkaas en pepergelei: Dit is een zeer interessante combinatie die ik graag wil proberen! VEEL van jullie hebben ons verteld dat de pepergelei een basisproduct is en goed bij zoveel dingen previous.

Hartelijk dank aan iedereen die ons hun recs heeft gestuurd en als je er nog meer hebt, laat ze dan achter in de reacties. xx

Openingsbeeldcredits: ontwerp en stijl door Jes Bunge | foto door Sara Ligorria-Vagebond | Van: Hoe je een geweldig vakantiecocktailfeest kunt houden in een klein appartement (alle hacks die je moet weten)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here