Home Slaapkamer interieurontwerp 5 ideeën voor keukenorganisatie voor kleine appartementen

5 ideeën voor keukenorganisatie voor kleine appartementen

0
5 ideeën voor keukenorganisatie voor kleine appartementen
Ideeën voor keukenorganisatie

Redactionele tegoeden: Medium.Com

Er is niets bevredigender dan een grote schoonmaakbeurt te houden, onnodige en ongewenste spullen weg te gooien of ze te doneren aan een plaatselijke liefdadigheidswinkel, dan je keuken en keukenkastjes of voorraadkast klaar te maken voor de feestdagen.

De feestdagen zitten boordevol activiteiten, heerlijk eten en familie en vrienden die komen en gaan met cadeautjes, lekkernijen en snuisterijen, waardoor je huis snel rommelig kan worden. Maar als je de ruimte hebt voor nieuwe gadgets en producten en een uitzonderlijk opslagsysteem hebt geïnstalleerd, met bijpassende labels, zul je de nieuwe toevoegingen met open armen verwelkomen en ook voor elk van hen de perfecte plek hebben. En dit is waar wij in beeld komen. Met onze handige suggestions en trucs over hoe u uw keuken het beste kunt opbergen en organiseren, terwijl u toch een nette en overzichtelijke uitstraling behoudt, wordt dit vakantieseizoen zeker uw beste tot nu toe. Laten we erin duiken en kijken hoe u uw opslag het beste kunt organiseren.

Klein betekent niet onmogelijk

Te vaak geven mensen het op voordat ze de perfecte oplossing hebben gevonden voor wat zij als een groot probleem beschouwen als het gaat om opbergruimte in de keuken en bijkeuken, maar er is een zilveren randje dat geschikt is voor elke ruimte, ongeacht de grootte. Sommige snelle en gemakkelijke oplossingen kunnen een wereld van verschil maken, en voordat we erin duiken, overweeg deze paar suggestions terwijl u de ruimte plant.

  • Je wilt het proberen houd werkbladen en werkruimtes zo duidelijk mogelijk. Als je een open ruimte hebt, voelt het rustiger, uitnodigender en niet overweldigend als je moeite hebt om het diner klaar te maken tussen boeken en keukengerei.
  • In een voorraadkast kan dat bewaar gadgets in manden en stapelbare bakken met labels zodat u snel en eenvoudig kunt vinden wat u nodig heeft, of containers die de visuele negativiteit die voortkomt uit te veel verpakkingen minimaliseren.
  • Dan zijn er spullen die je nodig hebt omdat ze dagelijks worden gebruikt, zoals kruiden, granen en groenten. Voor deze is uw beste optie om gebruik doorzichtige containers die samenhangend zijn en in meerdere maten verkrijgbaar zijn; je ziet er netjes uit, je kunt zien waar alles is en hoeveel er nog over is voordat je naar de supermarkt gaat, en het vermindert de rommel aanzienlijk. Uiteindelijk willen we de gadgets verkleinen en ruimtes groter laten lijken en voelen.

Met dat in gedachten is het leuker om je voorraadkast en keukenkasten overzichtelijker te maken, en niet zo intimiderend als velen denken. Met een paar eenvoudige elementen die u kunt implementeren en die ook nog eens budgetvriendelijk zijn, zult u tijdens de maaltijden graag in de ruimte zijn en uitkijken naar het koken en organiseren van uw huis.

Allereerst is het een should om te beginnen met een schone ruimte. Als je niet de tijd hebt om uit te pakken en iets aan te pakken wat een nachtmerrie van een taak lijkt, omdat het leven zeker druk genoeg is, overweeg dan een professioneel schoonmaakbedrijf om het over te nemen en de klus meteen de eerste keer goed te klaren. Niet alleen deskundigen uit de sector zullen dit leuk vinden Muntschoonmaakdienstendie een grondige dieptereinigingsservice aanbieden, geven u de gemoedsrust dat uw ruimte brandschoon is, maar we weten allemaal dat u nooit zo schoon kunt maken Schoonmaakdiensten door bedrijven met de optimale instruments en kennis voor de klus. Vervolgens hoeft u alleen nog maar in actie te komen en uw keuken in te richten met geweldige opbergoplossingen en bijpassende op maat gemaakte labels.

5 eenvoudige installaties die geen arm en been kosten

  1. Stijgers

Het gebruik van een plankverhoger geeft uw ruimte in feite een further plank. Door zowel de hoogte van de kastruimte als de diepte te benutten, kun je er meer in kwijt, zonder dat je er een voor hoeft in te zetten meubelmakeren je borden zijn verdeeld voor een gelijke gewichtsverdeling – je hoeft je geen zorgen meer te maken over wiebelige torens van borden of mokken.

  1. Haken

De perfecte optie om de binnenkant van kastdeuren te gebruiken als je maar één plank hebt. Gebruik plakhaken of haken die over de deuren gaan voor theedoeken, potten of pannen, of een hangplank voor wasmiddelen.

  1. Van luie Susan

Het is in wezen een redder in nood als het om ongemakkelijk gaat onbruikbare hoekruimtes. Zet er gewoon een luie Susan in en je maximaliseert de kastruimte. Bovendien is alles op het dienblad gemakkelijk toegankelijk. Ideaal voor oliën en azijn, kruiden of zelfs kleinere voorraadartikelen.

  1. Lade-organisatoren

We hebben allemaal die bestekladen gezien waarin elk keukengerei schijnbaar om ruimte vecht. Het gebruik van een organisator helpt je om je meest gebruikte gadgets samen te stellen en bij elkaar te brengen, zodat ze gemakkelijk te pakken zijn om de tafel te dekken.

  1. Ovenruimte

De oven kan vaker wel dan niet als further kast worden gebruikt. Het is niet waarschijnlijk dat u elke avond bakt, dus het opbergen van uw bakplaten en pannen in de oven bespaart veel opslagruimte. Ze zijn gemakkelijk te bereiken en uit te nemen als u het gezin op een avond wilt trakteren op een gebakken lasagne of taart.

Er is altijd een weg

Denk nooit dat uw ruimte of situatie niet kan worden geholpen; kleine, eenvoudige aanpassingen en veranderingen kunnen de workflows drastisch verbeteren en, nog belangrijker, uw geest kalmeren. Dus zodra het schoonmaakteam je ruimte heeft laten schitteren, kun je er veel plezier aan beleven om alles samen te brengen met deze eenvoudige suggestions.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here