Home Huisdecoratie 5 kerstdecortrends waar ik enthousiast over ben

5 kerstdecortrends waar ik enthousiast over ben

0
5 kerstdecortrends waar ik enthousiast over ben


Terwijl ik mijn eigen huis aan het versieren ben voor Kerstmis, heb ik een aantal opkomende kerstdecortrends in de gaten gehouden. Het is altijd spannend om te zien hoe developments zich ontwikkelen, vooral tijdens de feestdagen. Hier zijn vijf developments die mijn aandacht hebben getrokken: excellent om een ​​frisse toets aan je outfit toe te voegen vakantie decor dit jaar.

1. Een kerstboom in pot

Gevlokte growth | Pot | Sneeuwvlok ornamenten | Kaarsornamenten | Spiegel | Guirlande | Vrolijke kerstslinger | Blauw lintje | Kandelaars | Vlamloze kaarsen | Bouclé stoelen | Tapijt | Fluwelen financial institution

Dit is een development waar ik bijzonder enthousiast over ben. In plaats van het traditionele boomrok of kraagoverweeg dan om uw kerstboom in een pot of mand. Het is praktisch en stijlvol en een geweldige manier om een ​​paar centimeter further te sparen als je de lengte over hebt.

2. Klatergoudboom

Koop deze kamer

Herinner je je het glinsterende klatergoud uit de kerstbomen uit onze kindertijd? Nou, het maakt een comeback! Vorig jaar hebben we de growth versierd met klatergoud, wat een nostalgisch, speels tintje toevoegt en de ouderwetse sfeer terugbrengt. Het is een speelse manier om wat sprankeling toe te voegen en kan een leuke twist zijn voor degenen die van een beetje retro-charme houden.

3. Kerstboom met lint

Increase | Boomtribune | Trein set | Creation kalender | Lintje

Eenvoud is het sleutelwoord bij deze development. Versier je growth met alleen strikken die met lint zijn vastgebonden, creëert een charmante, ingetogen elegantie. Kies linten die passen bij het kleurenschema van uw huis voor een samenhangende uitstraling. Deze development is ideal voor degenen die een minimalistische esthetiek waarderen of iets anders willen proberen dan de traditionele kerstballen en verlichting.

4. Stevig inpakpapier in juweeltinten

Winkel inpakpapier

Beweeg over traditioneel rood en groen! Juweeltinten zijn helemaal in en geven uw kerstcadeaus een rijk, luxueus gevoel. Effen inpakpapier in juweeltinten gecombineerd met monochromatische linten is een mooie manier om uw cadeaus onder de growth te laten opvallen.

5. Kitscherige kerst

Koop deze kitscherige keuken

Voor degenen die ervan houden dat hun decor leuk en speels is, kitscherig kerstdecor is de juiste weg. Denk aan unieke ornamenten, classic vondsten en speelse ontwerpen.

Dit zijn slechts een paar developments die deze kerstperiode furore maken. Vergeet niet dat het leukste aan decoreren voor de feestdagen is dat je het helemaal zelf maakt. Of u zich nu aangetrokken voelt tot een van deze developments of liever vasthoudt aan uw beproefde favorieten, het belangrijkste is om een ​​ruimte te creëren waar u en uw dierbaren van zullen genieten. Veel plezier met decoreren!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here