Home Slaapkamer interieurontwerp Boho-kerstdecor om uw huis vrolijk en helder te maken

Boho-kerstdecor om uw huis vrolijk en helder te maken

0
Boho-kerstdecor om uw huis vrolijk en helder te maken


De feestdagen staan ​​voor de deur en het is tijd om je huis te voorzien van warmte, vreugde en een vleugje bohemien aptitude! Neem dit jaar afscheid van traditioneel rood en groen en zeg hallo tegen een Boho-kerst. Transformeer uw ruimte in een gezellige oase met levendige kleuren, eclectische patronen en een moeiteloos chique esthetiek. In deze gids onderzoeken we hoe je Boho kunt omarmen Kerst decor om uw huis vrolijk en helder te maken.

  1. De increase van eclectische wonderen

Laat de klassieke ornamenten achterwege en kies voor een op Boho geïnspireerde kerstboom. Combine en match ornamenten in verschillende vormen, maten en texturen. Gebruik handgemaakte elementen zoals macramé-versieringen, geweven wandtapijten en zelfs kleine dromenvangers. Maak het geheel af met een unieke boomtopper – misschien een gevederde dromer of een hemels geïnspireerd decoration.

  1. Kleurenpalet Extravaganza

Bij Boho draait alles om levendige kleurenpaletten. Laat het traditionele rood en groen achterwege en introduceer een caleidoscoop van tinten. Denk aan diep paars, rijke sinaasappels en verschillende tinten groenblauw. Wees niet bang om te experimenteren: hoe meer kleuren, hoe beter! Overweeg om een ​​combine van kleurrijke kussens, vloerkleden en dekens te gebruiken om de Boho-liefde door je woonruimte te verspreiden.

  1. Getextureerd tapijt Wonderland

Een Boheemse inrichting gedijt op textuur, en Kerstmis is daarop geen uitzondering. Drapeer wandtapijten met textuur en patronen over uw meubels of muren om een ​​gezellige, uitnodigende sfeer te creëren. Overweeg om een ​​geweven wandkleed toe te voegen als middelpunt – misschien eentje met een feestelijk tintje zoals een rendier of sneeuwvlokken.

  1. Kaarsen, licht, actie

Verlicht je Boho-kerst met een overvloed aan kaarsen en kerstverlichting. Kies een reeks niet-bijpassende kandelaars, van metaal tot hout, en verspreid ze door uw huis. Verbeter de sfeer met kerstverlichting die over meubels wordt gedrapeerd of in je boho-wandtapijten is geweven. De zachte gloed zorgt voor een magische en betoverende sfeer.

  1. DIY-lekkernijen

Bij Boho draait het om een ​​persoonlijk tintje, dus waarom zou je geen doe-het-zelf-magie toevoegen aan je kerstdecor? Creëer je eigen Boho-geïnspireerde ornamenten met natuurlijke materialen zoals veren, touw en houten kralen. Doe mee aan knutselplezier met familie en vrienden om uw kerstdecor nog specialer te maken.

  1. De overvloed van de natuur

Haal het buitenleven naar binnen door natuurlijke elementen op te nemen in je Boho-kerstdecor. Gebruik dennenappels, takken en zelfs kleine potplanten als decoratieve elementen. Overweeg een eucalyptuskrans versierd met kleurrijke linten of kleine Boho-snuisterijen.

Tags: Boheemse kerstdecoratie, boho-inrichting, Kerst decor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here