Home Meubilair Het inspirerende verhaal van een donor: inkrimping van de meubelbank

Het inspirerende verhaal van een donor: inkrimping van de meubelbank

0
Het inspirerende verhaal van een donor: inkrimping van de meubelbank


Onze woonruimtes groeien in de loop van de tijd met ons mee, gevuld met herinneringen, momenten… en heel veel spullen. Meubelbank biedt een handige ophaalservice voor donateurs die hulp nodig hebben bij het verhuizen van meubels. In 2022 hebben we met succes maar liefst 141.688 meubelstukken vanuit de huizen van onze donateurs herverdeeld onder gezinnen en individuen in nood in de GTA.

Er zijn talloze redenen waarom u afstand wilt doen van uw ongewenste meubilair, inclusief inkrimping ons doel is om een ​​naadloze en probleemloze ervaring te bieden. Door dingen te doneren die je niet langer nodig hebt, assist je lege ruimtes om te vormen tot warme en gastvrije huizen.

We hadden de gelegenheid om een ​​interview te houden met een van onze donateurs die aan het bezuinigen was en afscheid moest nemen van een aanzienlijke hoeveelheid meubilair.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here