Home Huizen bouwen Pompoen Gebakken Havermout (Gradual Cooker & Trim Wholesome Mama!)

Pompoen Gebakken Havermout (Gradual Cooker & Trim Wholesome Mama!)

0
Pompoen Gebakken Havermout (Gradual Cooker & Trim Wholesome Mama!)


Leestijd: 7 minuten

Binnen: Op zoek naar een heerlijk en gezond, op de herfst geïnspireerd ontbijt? Je familie zal dit geweldig vinden Slowcooker pompoen gebakken havermout.

Een stuk pompoen gebakken havermout op een bord met een vork.

door Erin Odom, site-eigenaar en origineel recept van Sarah Nichols, bijdragende schrijver

Al sinds ik een klein meisje was, is pompoen een van mijn favoriete smaken. Serieus, het zit daarboven chocolade-en-pindakaas in mijn boek.

Aangezien ik een herfst verjaardager waren momenten in mijn kindertijd dat ik voor mijn verjaardag om een ​​pompoentaart vroeg in plaats van een taart!

Hoewel ik al van jongs af aan dol ben op pompoen, realiseerde ik me niet dat er honderden, zo niet duizenden, van bestonden recepten die gemaakt kunnen worden met pompoen totdat ik opgroeide en zelf begon te koken en bakken.

Toen ik me realiseerde dat ik pompoen kon combineren met een van mijn andere favoriete gerechten:haver–Ik deed een klein vreugdedansje. Ik ben absoluut dol op Sarah’s Slowcooker pompoen gebakken havermouten ik denk dat jij dat ook zult doen.

Op zoek naar een heerlijk en gezond herfst-geïnspireerd ontbijt?  Je gezin zal dol zijn op deze pompoengekruide gebakken havermout uit de slowcooker.

Verwant: Pompoen Kruiden Granola

Een pompoengebakken havermoutrecept dat zowel glutenvrij is als volgens plan voor een gezonde mama

Zoals geschreven is het recept glutenvrij. (Mijn familie is sinds 2011 glutenvrijdus alles behalve een handvol recepten op deze weblog zijn glutenvrij.)

Als je ervoor kiest om kokosolie te gebruiken in plaats van boter, is dit recept ook zuivelvrij, omdat dit nodig is ongezoete amandelmelk in plaats van koemelk. (Let op: U bent vrij om koemelk te gebruiken als u geen allergie heeft en het Trim Wholesome Mama plan niet volgt. Als u allergisch bent voor noten, havermelk zal ook werken.)

Voor alle Trim Wholesome Mama’s in huis–dit pompoengebakken havermoutrecept ligt good op schema voor THM! Cue het “Hallelujah Koor!” Als u een glutenvrij dieet volgt, het Trim Wholesome Mama-eetraamwerk volgt, of als u gewoon echt, volwaardig voedsel probeert te eten, hoeft u zelf geen wijzigingen of berekeningen uit te voeren. Dit recept is al good geschreven voor al het bovenstaande.

Omdat het Trim Wholesome Mama-plan een suikervrij eetraamwerk is, Dit pompoengebakken havermoutrecept is ook suikervrij! (Ik geef de afmetingen voor suiker, honing en ahornsiroop in het opmerkingengedeelte als je deze wilt gebruiken in plaats van de suikervrije zoetstoffen.)

Als je meer wilt weten over Trim Wholesome Mama, het eetplan dat mij heeft geholpen 30 kilo afvallen en van zwaarlijvig naar een gezond gewicht gaandan moedig ik je aan om je free of charge aan te melden voor mijn, wekelijkse THM e-mailnieuwsbrief. Ik stuur recepten en/of ideas en trucs voor gezond eten rechtstreeks naar je inbox! Als cadeau voor je aanmelding stuur ik je een GRATIS, een week lang zuivelvrij Trim Wholesome Mama-menu! Zelfs als u niet zuivelvrij bent, zult u dit maaltijdplan nuttig vinden om de THM-manier van eten een vliegende begin te geven. Meld u aan voor het free of charge menu HIERof klik op onderstaande afbeelding!

Een maaltijdplan van een week voor een slanke, gezonde moeder.

Verwant: Crumblerepen van pompoentaart

Een pompoengebakken havermoutrecept dat gemakkelijk is

Ik heb me nooit voorgedaan als een gastronomische kok, en eerlijk gezegd bakken mijn tienerdochters eigenlijk beter dan ik! Als u op zoek bent naar een no-fail recept voor pompoengebakken havermout, eenvoudiger dan dit kun je het echt niet krijgen. Het is een beetje mixen, en dan dump je eenvoudig alle ingrediënten in een ingevette crockpot. Stel het in en vergeet het!

Je kunt deze gebakken havermout letterlijk in je slaap maken! Zorg ervoor dat uw slowcooker goed werkt en dat het elektriciteitssnoer geen rafels of slijtage vertoont. Ik denk altijd aan die beroemde, tragische scène uit het tv-programma Dit zijn wij elke keer als ik een crockpotrecept schrijf en publiceer. Wees alsjeblieft voorzichtig als je kook dingen een nacht in de slowcooker!

Als koken ‘s nachts niet jouw probleem is, kun je vroeg opstaan ​​en deze crockpot-pompoengebakken havermout klaar hebben staan ​​voor een brunch na de kerk op zondag. Jammie! Het is ook good voor gasten. Dus of u nu een mid-ochtend-herfstthema organiseert babyshowereen herfst theekransjeof voor een twist op de klassieker “ontbijt-voor-het-diner” wanneer u uw avondmaaltijd met iets nieuws wilt opfleuren.

Dit recept voor pompoengebakken havermout uit de slowcooker is niet alleen gemakkelijk te maken, maar het is ook een makkie om op te ruimen, vooral als je web als ik bent en een crockpot met een verwijderbare crock die u er eenvoudig uit kunt halen en in de vaatwasser kunt plaatsen voor eenvoudig wassen.

Een smaakvolle hoop oranje pompoenen op een rustieke houten tafel, die de essentie van pompoentaartkruid oproept.

Verwant: Pompoenroomsmoothie

Een pompoengebakken havermoutrecept dat voedzaam is

Deze pompoengebakken havermout kan niet alleen in een handomdraai worden gemaakt kookpotmaar het zit boordevol voedzame, echte voedselingrediëntenleuk vinden glutenvrije havermoutbiologische pompoenpuree en eieren (hallo, eiwit!).

Als ik je nog niet heb overtuigd om deze overheerlijke pompoengebakken havermout eens te proberen, dan ken je misschien enkele van de voedingsvoordelen van pompoenen zou kunnen helpen de deal rond te krijgen.

Dit gebakken havermoutrecept is niet alleen good voor degenen die glutenvrij, Trim Wholesome Mama of gewoon echt voedsel eten. Het is niet alleen een supergemakkelijk crockpotrecept dat je in je slaap kunt samenstellen. Maar Dit pompoengebakken havermoutrecept is bovendien ongelooflijk voedzaam.

Van Sarah, de maker van het recept: Wist je dat pompoen geen groente is? Het is een vrucht!

Toen ik dit feit ontdekte, was ik een beetje teleurgesteld. Ik heb er geen probleem mee om mijn kinderen fruit te laten eten, maar elke keer als ik een additional groente in hun dieet kan krijgen, geef ik mezelf een geheime high-five.

Ik denk dat ik sindsdien niet te streng voor mezelf moet zijn Pompoen is een voedingskrachtcentrale. Sterker nog, volgens Medisch nieuws vandaag“Het consumeren van één kop gekookte pompoen uit blik zou ruim 100% van je dagelijkse behoefte aan vitamine A opleveren, 20% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C, 10% of meer aan vitamine E, riboflavine, kalium, koper en mangaan. minimaal 5% voor thiamine, B-6, foliumzuur, pantotheenzuur, niacine, ijzer, magnesium en fosfor. (bron)

Ongeacht of het een vrucht of een groente is, niets roept zo ‘val’ als de pompoen. Het begint te verschijnen in winkels en recepten en koffiedranken en eigenlijk je geheel Pinterest nieuwsfeed verandert in pompoengerelateerde berichten. Wij zijn dol op pompoenen, en vrienden, dit recept zal je niet teleurstellen.

Op zoek naar een heerlijk en gezond herfst-geïnspireerd ontbijt?  Je gezin zal dol zijn op deze pompoengekruide gebakken havermout uit de slowcooker.

Verwant: Pompoen Chocolade Chip Ontbijtrepen

Slowcooker Pompoen Gekruide Gebakken Havermout

Ingrediënten

Optionele toevoegingen: gehakte noten, chocoladestukjes, rozijnen, enz.

Instructies

  1. Vet je slowcooker in met een klein beetje boter of kokosolie.
  2. Meng de zoetstof en de boter in een kom tot ze glanzend zijn.
  3. Voeg eieren, vanille, pompoen en melk toe tot alles goed gemengd is.
  4. Voeg alle droge ingrediënten toe plus eventuele additional toevoegingen: haver, pompoentaartkruiden, bakpoeder en zout.
  5. Giet het mengsel in een ingevette slowcooker en dek af met deksel.
  6. Kook op de lage stand gedurende 5 uur. Na 5 uur denk je misschien dat de bovenkant er nog steeds te nat uitziet, maar zet de slowcooker uit en laat hem 15 minuten staan. De gebakken havermout absorbeert alle vloeistof die zich bovenop heeft verzameld en je houdt een zeer vochtige, gebakken havermout over.

Opmerkingen

Aantekeningen van Erin – maker van deze web site, BA, voedingscoach en gecertificeerd Trim Wholesome Mama-coach:

Zoals geschreven, dit recept is een uitstekende Trim Wholesome Mama Crossover (XO) maaltijd. Alle ingrediënten liggen op schema, en XO’s zijn uitstekend geschikt voor mensen in de onderhoudsmodus, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, en opgroeiende kinderen om regelmatig te consumeren.

Mannen hebben doorgaans een hogere stofwisseling en kunnen ook regelmatig meer XO’s eten zonder aan te komen.

XO’s zijn dat wel niet ‘cheat’-maaltijden. Ze vormen een gezond en voedzaam onderdeel van het Trim Wholesome Mama-eetraamwerk. Voor degenen die momenteel in de gewichtsverliesmodus zitten, kunnen XO’s het beste af en toe worden gegeten en niet voor elke maaltijd of voor elke dag.

Als je alleen eiwit gebruikt, zou deze maaltijd in een E kunnen veranderen, maar daar heb ik zelf nog niet mee geëxperimenteerd. Laat het me weten als je het probeert. Ik zou graag willen weten hoe het afloopt!

Voor meer informatie over de Trim Wholesome Mama-coachingprogramma’s van Erin, ga naar deze pagina of koop er een van haar menuplanbundels hier.

*Als u het Trim Wholesome Mama-eetplan volgt, kunt u ook een van de volgende zoetstoffen gebruiken in plaats van de genoemde: 1 1/3 kopje erythritol1 kopje xylitol**, 1 kopje Uitwijken1/2 kop THM Zacht Zoet1/3 kopje Truvia, 1 theelepel. zuiver Stevia, of two/3 theelepel. zuiver extract van monniksfruit

**Xylitol is veilig voor mensen, maar is giftig voor honden. Als je een hond in huis hebt, raadt Erin het gebruik van xylitol af. Ze moest zelfs een keer met haar hond naar de dierenarts toen hij een met xylitol gezoete muffin at. Na een dierenartsrekening van bijna $ 1.000 heeft Erin besloten om nu alleen xylitol te consumeren als ze niet thuis is.

Op zoek naar een heerlijk en gezond herfst-geïnspireerd ontbijt?  Je gezin zal dol zijn op deze pompoengekruide gebakken havermout uit de slowcooker.

Meer pompoenrecepten

Als je web zoveel van pompoen houdt als ik, wil je misschien ook de volgende pompoenrecepten aan je lijst toevoegen. Op één na zijn ze allemaal al glutenvrij, zoals geschreven, en de meeste voldoen ook aan het Trim Wholesome Mama-eetplan!

Pompoen Kruiden Granola

Crumblerepen van pompoentaart

Pompoenroomsmoothie

Pompoen Chocolade Chip Ontbijtrepen

Glutenvrije havermeel-pompoenmuffins

Pompoen Kruiden Granola

Glutenvrije donutgaten met pompoenkruiden

Probiotische pompoendip

Zuivelvrije pompoendip

Volkoren Pompoen Muffins Met Chocolade Chips

Huisgemaakte pompoentaartkruiden

Als je van dit pompoengebakken havermoutrecept houdt, zul je hier misschien van genieten Gemakkelijke, vooraf te maken appel-kaneel gebakken havermout ook!

Wat is jouw favoriete manier om pompoen te eten?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here