Home Huizen renovatie The Hyperlink Up: de discolampen waar Emily’s kinderen dol op zijn, Gretchen’s medicijn tegen reisziekte ter waarde van $ 10, en een handtasje waar een hele wijnfles in previous

The Hyperlink Up: de discolampen waar Emily’s kinderen dol op zijn, Gretchen’s medicijn tegen reisziekte ter waarde van $ 10, en een handtasje waar een hele wijnfles in previous

0
The Hyperlink Up: de discolampen waar Emily’s kinderen dol op zijn, Gretchen’s medicijn tegen reisziekte ter waarde van $ 10, en een handtasje waar een hele wijnfles in previous


Fijne zondag iedereen! Deze week hadden we een mini-EHD-retraite in LA, die snel ontspoorde door de griep. Koel, koel, koel. Maar we hadden een geweldige dag vol blogplanning (jaja!), verbinding maken en natuurlijk eten. Wij hopen ook dat je een fijne (en gezondere) week hebt gehad! Oké, voordat we ingaan op de hyperlinks van deze week die we hebben BIRDIE’S YOUTUBE ONTHULLINGSVIDEO klaar met een kleine teaserversie hieronder (wacht gewoon tot de korte advertentie wordt afgespeeld).

De huisrondleiding van deze week is een loft van 575 vierkante meter in Brooklyn die ontwerper is Holly Waterveld omgetoverd tot een drieslaapkamer voor haar en haar twee kinderen. Het is vol leven, classic en swing! Het is een heel bijzondere ruimte waar je van zult lachen! Ga het hier eens bekijken.

Van Emily: Oké. Als moeder van twee kinderen die allebei dol zijn op feesten en dansen op hun kamer (nieuwsgierig waar ze dat vandaan hebben), zijn we sinds hun vierde en zesde een discoballenfamilie. De waarheid is dat de meeste kinderen, als ze de kans krijgen knallen hun eigen muziek af met lichtjes die op de plafonds dansen, LOVE IT. Dit jaar heb ik dus twee verschillende discobol-draaiende LAMPEN gevonden, wat betekent dat je niets aan het plafond hoeft te hangen en dat je grotendeels hetzelfde (zo niet goedkoper) impact krijgt. Eén wordt rechtstreeks op de muur aangesloten en het enige probleem dat ik ermee heb ontdekt, is dat als iets zich er direct boven bevindt, het de lichtbron kan belemmeren, maar voor de relaxation is het gemakkelijk, goedkoop en ZO LEUK. De andere Ik heb een gloeilamp gekocht en geprobeerd die je in je plafondlamp kunt plaatsen (exhausting) of gewoon een lamp (EASY). De lamp kan uiteraard niet een lamp zijn met een metalen kap, maar als het een stoffen kap is, werkte hij GEWELDIG. Ik heb er een verhaal over gemaakt op Instagram om ze allebei te demonstreren, dus ga er vandaag nog heen en bekijk het.

Van Gretchen: Ik heb mijn hele leven final gehad van wagenziekte. Het gebeurt alleen als ik als passagier rijd en vreemd genoeg heeft het geen invloed op mij bij andere vormen van vervoer, behalve in de auto. Als het besluit zijn lelijke kop op te steken, is het slecht en lijkt niets te helpen. MAAR mijn vriend heeft het aanbevolen deze reisziektebril omdat ze zei dat ze haar hadden geholpen, en hoe stom ze er ook uitzien (HEEL), ze werken echt! Het water erin helpt de horizonlijn in stand te houden, waardoor de wagenziekte vrij snel afneemt. Ik heb deze nu altijd bij me!

Van Mallory: Ik heb gekocht dit THROw kussen onlangs en vind het zo schattig en leuk – het ziet er letterlijk overal goed uit, dus het zou een geweldig cadeau zijn!!

Pacifische Noordwesten | Boerderij Toile

Max Humphrey kwam er web mee uit zijn tweede behanglijn met Chasing-papier! Het is weer een perfecte PNW-collectie waar we echt dol op zijn. Bekijk alle zeven nieuwe ontwerpen hier!

Van Arlyn: Heb je voortdurend willekeurige olie- en voedselvlekken op je kleding en kun je niet achterhalen waarom? Nou, mijn vrienden, het is omdat je een schort moet dragen als je kookt! Ik zweer het, ik was een magneet voor het kapotmaken van een shirt met een klodder olie toen ik het voor het eerst droeg. Had ik al een paar oude, knapperige schorten met ruches die in een bal in mijn waskast lagen? Ja, ja dat deed ik. Blijkt dat ik een schort nodig heb. Ik wil het eigenlijk elke keer als ik kook (wat bij een sort zes keer per dag is) halen. Hoe dan ook, ik wilde een Hadley & Bennett schort voor ongeveer een jaar, maar kan het gewoon niet rechtvaardigen om er meer dan $ 100 voor uit te geven. Toen zag ik deze uit de nieuwe Figmint-lijn van Goal die qua uiterlijk hetzelfde is, maar slechts $ 15!!! Ik ben dol op de zakken aan de voorkant, de verstelbare nekriem en het feit dat hij goed om mijn heupen previous die breder zijn dan gemiddeld. Grijp er een voor jezelf en een vriend en organiseer een kerstkoekjesbakdatum. 🙂

Van Caitlin: Komt goed binnen met nog een laatste cadeau-aanbeveling van $ 50 voor alle mensen die moeilijk te winkelen zijn op je lijst: THE WINE CLUTCH PURSE. Ik heb er een gekocht voor een cadeau-uitwisseling met mijn schaatsteam en het was een totale hit (ik deed de roze champagne clutchmaar de gouden champagne clutch of rode wijn clutch zijn ook heel traditioneel feestelijk!). Het is een heel leuke manier om de fles wijn aan te kleden die je aan een (leuke :)) collega of ver familielid zou kunnen geven (en het is ook nieuw genoeg om een ​​witte olifant te DOMINEREN, zoals ik heb geleerd). Volledige openbaarmaking: ik heb er egoïstisch ook een voor mezelf gekocht (omdat ik geen zelfbeheersing heb) en ik ben erg opgewonden om een ​​gemakkelijk te dragen tas te hebben waarmee ik volgende zomer veilig wijn kan meenemen naar een aantal Cinespia-vertoningen in het park in de buitenlucht. Overal een overwinning!

Van Jess: Ik heb een gevonden nieuwe kaars Ik houd van! Ik had een kaars nodig omdat de hele EHD naar mijn appartement kwam en ik wilde dat het er goed uitzag EN lekker rook. Ik besloot geen ‘vakantiegeur’ te gebruiken en wilde in plaats daarvan voor een frisse geur gaan. Deze kaars heeft tonen van tuinmunt, lelietje-van-dalen, komkommer, citrus en meer. Het is subtiel maar ZO mooi en zou ook een good cadeau zijn, aangezien het slechts $ 32 kost (een moeilijke prijs om aan te komen met luxe ruikende kaarsen) en de donkere glazen pot mooi is (en er duur uitziet). Deze ga ik zeker opnieuw kopen.

Bedankt voor het lezen, fijne relaxation van de dag en tot morgen voor de volledige onthulling van Birdie 🙂 Oh en hier is de hyperlink opnieuw voor de volledige video!

Credit openingsafbeelding: Ontworpen door Arlyn Hernández | Styling door Emily Edith Bowser| Gefotografeerd door Veronica Crawford | Van: Arlyn’s huurkeuken onthult dat je zou willen dat je bruine of zelfs kersenhouten kasten had (ja, echt waar)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here