Home Huisdecoratie Zuinige stijl – De Makerista

Zuinige stijl – De Makerista

0
Zuinige stijl – De Makerista


Het is verbazingwekkend wat kringloop kan doen voor jouw finances en stijl. Het maakt niet alleen het inrichten van uw huis en leven goedkoper, het geeft u ook de mogelijkheid om stukken van hogere kwaliteit te kopen die uniek zijn voor u en uw smaak. Je kunt niet naar Goal rennen en deze look krijgen! Het kost tijd, maar de jacht is de helft van het plezier, en ik heb gemerkt dat ik echt houd van wat ik heb, in plaats van de behoefte te voelen om elk seizoen te vernieuwen en te vervangen. Ik hoef niet meer elke keer dat het weer verandert een heleboel nieuwe decoraties te kopen, en ik woon met plezier in ruimtes die er jarenlang hetzelfde uitzien. Je kunt voor slechts $ 35 per jaar lid worden van de Thrift Membership om te leren hoe je ook op deze manier kunt leven en lid kunt worden van een gemeenschap van duizenden mensen die sluggish design ondersteunen.

Mijn liefde voor kringloop is altijd leuk om mee te doen. Bent u @ThriftWithTheMakerista?

Meedoen Kringloopclub voor $ 35/jaar en volg het op mijn priv├ę Instagram-account; Sluit je ook aan bij de duizenden leden van de kringloopgemeenschap op de Facebookgroep en markt van The Thrift Membership!

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel of wilt u misschien uzelf eens verwennen, reken dan af Kringloopclub merchandise.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here