Home Slaapkamer interieurontwerp Effectieve manieren om uw landschapsarchitectuurbedrijf op de markt te brengen

Effectieve manieren om uw landschapsarchitectuurbedrijf op de markt te brengen

0
Effectieve manieren om uw landschapsarchitectuurbedrijf op de markt te brengen
Professioneel landschapsarchitect

Redactionele tegoeden: Shutterstock.Com

Het runnen van een hoveniersbedrijf is geen gemakkelijke opgave. Een competente tuinman moet analytisch kunnen denken, een creatieve visie hebben en bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. Jouw aandacht voor element en praktische experience brengen je als bedrijfseigenaar slechts zo ver. Een succesvol marketingplan zal u helpen de merkherkenning en het consumentenbestand te vergroten. In dit artikel bespreken we enkele creatieve ideeën voor landschapsreclame:

Goal bepaalde demografische groepen

U kunt het maximale uit uw advertentiegeld halen door u te concentreren op klanten die het meest waarschijnlijk uw diensten zullen gebruiken. U kunt zich bijvoorbeeld concentreren op het aantrekken van nieuwe klanten naar uw serviceregio vóór de concurrentie. Als alternatief kunt u het aanbod van uw hoveniersbedrijf uitbreiden met dit aanbod additional diensten zoals tuindecoratiebuitenverlichting, boomonderhoud en irrigatie-installatie.

Promoot voorafgaand aan het drukke seizoen

Voor tuinarchitecten is de lente tot en met de herfst meestal het drukste seizoen, maar dit kan variëren afhankelijk van waar u woont. U kunt beter presteren dan concurrerende marketeers door uw advertenties in de winter te lanceren. Veel klanten die op zoek zijn naar landschapsdiensten, willen werk van hoog kaliber tegen redelijke kosten. Om leads te genereren, kunt u overwegen seizoenskortingen of promoties aan nieuwe klanten aan te bieden.

Creëer samenwerkingen met de gemeenschap

Het creëren van community-samenwerkingen is een uitstekende methode om uw netwerk uit te breiden en relevante aanbevelingen te ontvangen. Probeer samen te werken met nabijgelegen bedrijven en ondernemers in soortgelijke sectoren, zoals makelaars in onroerend goed of ongediertebestrijdingsbedrijven.

Zet een programma op voor verwijzingen

Verwijzingsprogramma’s compenseren huidige klanten die vrienden en familie over uw aanbod vertellen. Als een consument u helpt bij het verkrijgen van een nieuw account, overweeg dan om een ​​korting of een free of charge cadeau te geven.

Doneer enkele diensten

Denk erover na om landschapsdiensten aan te bieden als donatie aan een lokale non-profitorganisatie. Het onderhouden van de gazons van jeugd- of religieuze organisaties is een geweldige manier om iets terug te geven aan de gemeenschap en free of charge publiciteit te krijgen.

Maak merkauto’s en uniformen

Denk aan het ontwerpen van merkauto’s en outfits met een emblem en een uniek kleurenschema. De samenhang trekt de aandacht van toeschouwers en vestigt de professionaliteit van het bedrijf.

Neem deel aan buurtevenementen

Tuinarchitecten komen regelmatig samen op conferenties en vakbeurzen. U kunt netwerken met mogelijke klanten en de hersens van professionals op het gebied van landschapsarchitectuur uitzoeken door naar deze lokale evenementen te gaan.

Visitekaartjes maken

Wanneer u visitekaartjes afdrukt, probeer dan uw belangrijkste aanbod kort samen te vatten, samen met uw meest recente contactgegevens. Visitekaartjes zijn good om uit te delen op beurzen en aan klanten die u willen aanbevelen aan een vriend.

Maak een weblog

De weblog van uw web site kan uw huidige klantenkring informeren en nieuwe leads uit zoekmachines aantrekken. Door relevante zoekwoorden en uitgaande verbindingen te gebruiken voor boeiende artikelen, kunt u de doelgroep van uw doelgroep aanspreken vragen over tuinaanleg.

Verbeter de gebruikerservaring op uw web site

Vaak komt de eerste indruk van een klant van uw hoveniersdiensten through uw web site. U kunt laten zien dat u een skilled bent door ervoor te zorgen dat de pagina’s snel laden en dat contact- en service-informatie gemakkelijk toegankelijk is.

Maak gebruik van sociale media

Overweeg ten slotte om een ​​account te openen op een of beide sociale netwerksites die door uw klanten worden bezocht. U kunt een verbinding tot stand brengen met potentiële klanten door regelmatig afbeeldingen van uw projecten te delen, hashtags te gebruiken, deel te nemen aan buurtverenigingen, speciale aanbiedingen aan te bieden en reacties te beantwoorden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here