Home Badkamer decor Hoe u een kraan voor uw badkamer kiest

Hoe u een kraan voor uw badkamer kiest

0
Hoe u een kraan voor uw badkamer kiestBij het renoveren van een badkamer besteedt u uren aan het beslissen over muurmaterialen, tegelformaten, vloeropties en meer verf kleuren. Deze elementen van de badkamer nemen veel ruimte in beslag, dus het is verstandig om voorzichtig en grondig te zijn bij het plannen.

Maar u zult nooit geloven hoeveel verschillende kraanstijlen er voor uw badkamer beschikbaar zijn. Dit komt waarschijnlijk omdat de kraan, ook al is hij klein, verantwoordelijk is voor het verbinden van de stijl van de kamer. Een statement-kraan kan een enorme persoonlijkheid toevoegen, terwijl de materialen en stijlen van alle kranen interesse en stijl kunnen toevoegen. Bovendien kunnen de technologische opties in badkamerkranen uw leven gemakkelijker maken.

Laat uw beslissing over de kraan niet een simpele bijzaak zijn. Wees voorzichtig met de selectie met deze suggestions.

Kraanstijl

Sierlijk of recent. Traditioneel of chique. Eén handvat of twee. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om de stijl van de badkamerkraan.

Als je een oude gootsteen vernieuwt, wordt je stijl beperkt door wat er in de huidige gootsteen previous. Maar als je de hele gootsteen vervangt, is de sky the restrict. Wat u ook kiest, zorg ervoor dat u de wastafel in de badkamer afstemt op de badkuip- en douchearmaturen voor een full look.

  • Eéngatskranen: De eengatskraan is ruimtebesparend en ideaal voor kleine badkamers en damestoiletten. De uitloop en menggrepen zijn gecombineerd in één geheel en er is slechts één geboord spoelgat.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here