Home Badkamer decor Hoe u het juiste bathroom voor uw badkamer kiest

Hoe u het juiste bathroom voor uw badkamer kiest

0
Hoe u het juiste bathroom voor uw badkamer kiestJe zou kunnen denken dat een bathroom een vrij standaard armatuur is en dat er niet veel over nagedacht hoeft te worden. Maar verrassend genoeg zijn er duizenden opties als het gaat om het kiezen van een bathroom voor uw badkamer. Om te voorkomen dat je gek wordt, zetten we de dingen op een rij waar je aan moet denken als je klaar bent om een ​​bathroom te kiezen.

Meet uw inbouw

Allereerst moet u de afmetingen van uw huidige inbouw kennen. Dit is de afstand van uw badkamermuur tot het midden van de flensbouten van uw bathroom. Standaard inbouwmaten zijn 12 inch, maar er bestaan ​​modellen van 10 en 14 inch. Het is altijd gemakkelijker om een ​​bathroom te kiezen met dezelfde inbouw die je al hebt (tenzij je al van plan bent een uitgebreide verbouwing uit te voeren).

Rest room-pasvorm

De langwerpige toiletpot is voor de meeste mensen de meest comfortabele vorm. Simpele keuze dus, toch? Niet zo snel. Als je een kleine badkamer of een beperkt price range hebt, kun je het beste kiezen voor een ronde toiletpot. Ronde toiletpotten besparen ongeveer 7,5 cm ruimte en kosten minder dan langwerpige toiletpotten. In een kleine badkamer kan dit een verschil maken of je deuren en lades wel of niet volledig kunt openen.

De standaardhoogte voor toiletten is 15 inch. Maar langere mensen vinden grotere toiletten wellicht comfortabeler. 17- of 19-inch toiletten zijn vriendelijker voor rug en knieën, en ze zijn ook een betere keuze voor mensen die slecht ter been zijn. Het nadeel is dat deze voor kinderen en kleine volwassenen moeilijker te gebruiken zijn.

Ons beste advies is om tijdens het winkelen daadwerkelijk op het bathroom in de showroom te gaan zitten. Natuurlijk, je zult je belachelijk voelen. Maar hoe zult u zich de komende tien jaar voelen als u een hekel heeft aan het bathroom dat u kiest?

Toiletstijl

Nogmaals, het standaard tweedelige bathroom, met een tank die bovenop de pot wordt vastgeschroefd, is niet je enige stijloptie. U kunt ook kiezen voor een bathroom uit één stuk, dat er strak uitziet en gemakkelijker schoon te maken is.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here