Home Slaapkamer interieurontwerp Tempur-materiaal is als niets anders op aarde.

Tempur-materiaal is als niets anders op aarde.

0
Tempur-materiaal is als niets anders op aarde.


De naam Tempur weerspiegelt het temperatuurgevoelige karakter van ons materiaal. Het is zowel stroperig als elastisch. Een unieke combinatie die wordt bereikt door miljarden ultragevoelige cellen die zich aanpassen aan de unieke vorm, het gewicht en de warmte van uw lichaam.

Met Tempur-materiaal ervaar je een sensatie die volledig uniek is voor jou. Het previous zich precies aan en previous zich aan elke centimeter van u aan, waardoor de druk wordt verlicht van gevoelige gebieden, waaronder uw schouders, rug, heupen en gewrichten, voor puur consolation en ondersteuning gedurende de hele nacht. Hij absorbeert zelfs bewegingen van jou of je associate, waardoor je elkaar minder snel stoort.

vencasa-tempur-slaapkamer

De magie

De temperatuurgevoeligheid van het materiaal zelf bepaalt de unieke eigenschappen van TEMPUR® materiaal. Het bestaat precies tussen een vaste en een vloeibare toestand bij kamertemperatuur. Onder invloed van lichaamswarmte beweegt de materiële ‘fase’ meer richting de vloeibare toestand. Dit gebeurt precies op lichaamstemperatuur en de specifieke ‘snelheid’ waarmee deze verandering plaatsvindt, geeft het materiaal zijn unieke signatuur. Het gevoel van het ‘inzinken’ en ‘smelten’ met de vorm van je lichaam previous excellent bij elke centimeter van jou. Dat is ons geheim, dat ook verborgen zit in onze naam: TEMPUR® – een combinatie van ‘TEM’ (temperatuur) en ‘PUR’ (polyurethaan)

vencasa-matras-zachtheid

Waarom slapen op TEMPUR®?

TEMPUR® Materiaal reageert op uw lichaamsvorm, gewicht en warmte. Het previous zich aan en previous zich aan, verlicht de druk en absorbeert beweging. Deze unieke en bewezen kwaliteiten bieden het ongeëvenaarde consolation en de ondersteuning die u helpen bij een echt goede nachtrust.

CONFORMEERT EN PAST zich AAN

Het previous zich precies aan elke centimeter van u aan en previous zich de hele nacht voortdurend aan uw lichaam aan – wat betekent dat u comfortabeler bent en beter wordt ondersteund

DRUKONTLASTING

Het biedt bewezen drukverlichting door gevoelige gebieden zoals schouders, heupen en gewrichten te verzachten, waardoor wakker worden met pijn tot het verleden behoort

ABSORBERT BEWEGING

Het absorbeert de energie van de bewegingen van uw associate in plaats van deze naar u over te dragen, zodat u minder snel gestoord wordt

vencasa-tech-matras

Onaantastbare voorsprong

Generiek traagschuim probeert door de open celstructuur de eigenschappen van het materiaal na te bootsen. Maar ze missen het cruciale ingredient van het hebben van precies de juiste temperatuurgevoeligheid. Ze komen niet in de buurt van TEMPUR. Onze 30 jaar ervaring met het materiaal heeft ons een onaantastbare voorsprong opgeleverd. Een voorsprong die wij, met onze volgende generatie TEMPUR-materialen, tot ver in de toekomst zullen uitbreiden en ervoor zorgen dat TEMPUR® blijft het beste materiaal om op te slapen

Hoe Tempur Materials werkt is advanced, maar wat het doet is eenvoudig: het helpt u een echte rustgevende slaap te krijgen.

Contact: Vencasa Wereldleiders in slaapLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here