Home Huizen bouwen Wat te serveren met Chimichurri Steak – 15 beste bijgerechten

Wat te serveren met Chimichurri Steak – 15 beste bijgerechten

0
Wat te serveren met Chimichurri Steak – 15 beste bijgerechten


Als je ooit je tanden hebt gezet in een excellent gegrilde maaltijd chimichurri steak, je weet dat het een smaakexplosie is als geen ander. Als je probeert te beslissen wat je bij chimichurri-steak gaat serveren, dan zijn hier 15 heerlijke opties voor jou!

chimichurri steak op leisteen snijplank

Wat maakt een geweldige biefstuk nog beter? Chimichurri-saus!

Chimichurri-steak is een heerlijk en smaakvol gerecht met gegrilde of in de pan geschroeide biefstuk vergezeld van chimichurri-saus. Chimichurri is een Argentijnse en Uruguayaanse saus gemaakt met verse kruiden, knoflook, azijn en olijfolie. Het staat bekend om zijn levendige groene kleur en krachtige, pittige smaak.

Die pittige, kruidige smaak vermengd met sappig, verkoold rundvlees smaakt heerlijk met veel verschillende kanten en ik heb een lijst van 15 daarvan die je volgende heerlijke chimichurri-steakmaaltijd zullen inspireren!

close-up van een kom met kaasachtige aardappelpuree

Romige aardappelpuree met een vleugje knoflook? Ja graag! Aardappelpuree zal altijd een van de beste bijgerechten bij steak zijn! De rijkdom vormt een aanvulling op de durf van de zijsteak chimichurri.

Boterachtige maïs, gekust door de grill, voegt een zoete en rokerige toon toe die prachtig harmonieert met je steak. Dit is een geweldige optie omdat het zo gemakkelijk en zo smaakvol is!

Romige avocado en sappige tomaten zorgen voor een verfrissend distinction en doorbreken de rijkdom van de steak. Dit is een geweldige manier om een ​​gezonde kant toe te voegen die nog steeds vullend en zeer bevredigend is!

Asperges omhuld met Parmezaanse kaas zorgen voor een heerlijke crunch die de malse biefstuk in balans brengt. De beste manier om deze te maken is in de airfryer!

Verdubbel je chimichurri! Rooster een verscheidenheid aan groenten met een scheutje van deze groene magie voor een met kruiden doordrenkt feest van het volgende niveau bij uw steakdiner.

chipotle limoenrijst in witte kom

Luchtige rijst met een vleugje limoen en de frisheid van koriander – de perfecte sidekick bij je steak bedekt met verse chimichurrisaus.

Champignons gevuld met mozzarella, tomaten en basilicum: een hapklare explosie van smaken. Als u van capresesalade houdt, zult u dol zijn op deze paddenstoelen en ze passen uitstekend bij uw chimichurri-recept!

aardappelpuree met peterselie garnituur

Pureer die puddingen, bak ze met verse kruiden en je hebt een heerlijk, smaakvol genot. Ik ben dol op deze knapperige aardappelen en wat een snel en gemakkelijk recept is dit!

Omdat alles lekkerder is met spek! Geroosterde spruitjes voegen een rokerige, hartige kick toe. Voor het beste resultaat en het lekkerste krokant resultaat gebruik je de airfryer of rooster je deze!

Een lichte en eiwitrijke quinoasalade met feta zorgt voor een verfrissend distinction bij uw stevige steak. Quinoa is een heel populair bijgerecht geworden omdat je het op zoveel verschillende manieren kunt maken!

zoete frietjes en dipsaus op bord

Krokante zoete aardappelfriet met een vleugje zoetigheid is een heerlijke combinatie met chimichurri steak. Deze zijn gemakkelijk en vormen een geweldig gezond bijgerecht en een smakelijk alternatief voor frietjes! Je kunt er zelfs zoete aardappelpartjes van maken als je dat liever hebt!

Klassieke Caesar met knapperige romaine, parmezaanse kaas en croutons biedt een koele en knapperige metgezel. Houd uw maaltijd licht en vers met deze gezonde optie!

Een pittige, pittige saus op een salade van komkommer en rode ui voegt een vleugje frisheid toe aan uw chimichurri-feest.

Stevige portobellos, tot in de perfectie gegrild, zorgen voor een bevredigend en excellent bijgerecht voor chimichurri steak! Je kunt ze allebei op de buitengrill maken en de kooktijd van je hele maaltijd aanzienlijk verkorten! Dit is ook een goed bijgerecht voor vegetariërs, need portobello-champignons zijn zo vlezig en je kunt ze afwerken met de heerlijke chimichurrisaus!

slowcooker mac en kaas in blok crock pot

Need wie kan de romige, kaasachtige attract van mac ‘n’ cheese weerstaan? Het is het ultieme comfortfood-hulpje met een krachtige smaak die previous bij uw recept voor chimichurri-steak!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here