Home Slaapkamer interieurontwerp 15 moderne wijnkelderontwerpen voor de hedendaagse connaisseur

15 moderne wijnkelderontwerpen voor de hedendaagse connaisseur

0
15 moderne wijnkelderontwerpen voor de hedendaagse connaisseur


Ga op reis door het toppunt van verfijning met 15 moderne wijnkelderontwerpen voor de hedendaagse connaisseur. Op het gebied van het moderne leven hebben wijnkelders hun traditionele grenzen overstegen en zijn ze geëvolueerd naar prachtige ruimtes die naadloos samengaan met de esthetiek van de woonkamer. eetkamer, en zelfs de thuisbar. Deze samengestelde collectie onthult avant-gardistische ontwerpen die tegemoetkomen aan de veeleisende smaak van de hedendaagse wijnliefhebber, en herdefiniëert de kunst van het bewaren van wijn.

Deze wijnkelders zijn niet langer verbannen naar de kelder, maar staan ​​centraal en worden centrale punten in het hart van het huis. Van strakke, met glas omhulde shows die de woonkamer tot op maat gemaakte kelders die de eetervaring verbeteren: elk ontwerp in deze collectie combineert vorm met functie. Ga met ons mee terwijl we 15 eigentijdse wijnkelderontwerpen verkennen die niet alleen tegemoetkomen aan de voorliefde van de moderne connaisseur voor goede wijnen, maar ook de algehele sfeer van de woonruimtes waarin ze wonen naar een hoger niveau tillen. Proost op een perfecte combine van stijl en smaak!

1. Venetiaanse wijnkamerproeverij

2. Moderne wijnkelder, Los Angeles

3. Parklandresidentie, Beverly Hills

4. Moderne wijnkelder, Cincinnati

5. Moderne wijnkelder, Sacramento

6. Moderne wijnkelder, New York

7. Woonplaats Milwaukee Road

8. Moderne wijnkelder, San Diego

9. Manhattan Seaside Trendy

10. Moderne wijnkelder, Santa Barbara

11. Moderne wijnkelder, San Diego

12. Moderne wijnkelder, Austin

13. Moderne wijnkelder, Miami

14. Moderne wijnkelder, Phoenix

15. Boynton Ocean Drive

Tags: fashionable, interieur, luxe, fashionable, wijn, wijnkelder, wijn weergave, wijnrek

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here