Home Huizen renovatie #183: Wat is het volgende, housevibes en nog een gênant second

#183: Wat is het volgende, housevibes en nog een gênant second

0
#183: Wat is het volgende, housevibes en nog een gênant second


We laten deze willekeurige pop-in-aflevering vallen om een ​​van de meest gênante verhalen te delen die Sherry ooit op deze podcast heeft verteld. Natuurlijk moest het gebeuren in het mooiste huis waar we ooit zijn geweest (in het bijzijn van een van Sherry’s persoonlijke helden). We zetten ook op een rij wat er nog op onze to-do-lijst staat en geven antwoord op de veelgestelde vraag: wat is je volgende grote undertaking? Bovendien leggen we uit wat voor ons anders voelt aan dit huis vergeleken met ons vorige (en de uiteenlopende indrukken die je over ons zou kunnen krijgen als je binnenkwam zonder dat wij er waren). Ten slotte delen we allemaal enkele recente huisgerelateerde aankopen en de boeken en tv-shows die ons aan het lachen houden (of op onze nagels bijten, maar op een goede manier).

Je kunt deze aflevering ook vinden op je favoriete podcast-luister-app, zoals Apple-podcasts, Google Podcasts, TuneIn-radio, Stikster, En Spotify.

Wat is er nieuw


Raster van drie projecten: keuken Reno oprit en loopbruggen plus badkamer • We noemden 3 “grote” projecten die op onze lijst stonden in onze laatste podcastaflevering van 20 maanden geleden, dus hier zijn de blogposts waarin je kunt zien hoe ze allemaal zijn geworden (of, in het geval van de badkamer, waarom we het idee hebben laten varen):
 • Terwijl we bezig zijn met het schrijven van een bericht over het bijwerken van de kasten in onze nutskast, kun je dit hier zien de originele make-over van de nutskast met de kubusorganisator (we hebben ongeveer een jaar met zo’n ruimte geleefd om hem echt uit te testen, wat zo nuttig kan zijn).

Cubby opbergplank in bijkeuken met slagersblokteller • En hier is onze “podcastingcocon” voor het opnemen van deze aflevering. Ik zweer dat er achter die kussens een microfoon zit, die we hebben gestapeld om het geluid te helpen verbeteren (de deken op tafel en de gesloten gordijnen helpen ook).

John zit achter kussens voor een podcastrecordNou, dat is gênant

 • Onze vriendschap met Vern Yip begon toen hij in 2016 onze podcast belde (Aflevering #15) En we ontmoetten elkaar eindelijk in 2017 bij zijn signeersessie voor Ontwerp verstandig.
 • We zijn in de loop der jaren langzamerhand Instagram-vrienden geworden, en aangezien hij een huis een paar steden verderop heeft, proberen we nu af te spreken wanneer hij in de stad is. Kijk eens hoe ster Penny is:

Vern Yip met Craig Sherry John bij ons thuis • Als je foto’s van zijn prachtige strandhuis wilt zien, vind je deze in zijn boek Vakantie thuis en er zitten een paar schoten in deze on-line HGTV-functie.
 • Maar we weten dat je echt kwam kijken naar de ‘re-enactment’-foto die Sherry maakte na haar beproeving (let op de goed zichtbare scharnieren van de open deur).

Sherry Selfie in mooie damestoiletbadkamer • Oh, en we konden de aflevering met Sherry’s verhaal over Kevin Bacon niet vinden, maar gelukkig heb je de essentie uit deze aflevering begrepen. Stuur Sherry gerust een DM als je naar oude eps luistert en deze tegenkomt, zodat we deze hier kunnen linken.

Welk huis voelt het meest als ‘ons’?

 • Zoals we in de aflevering zeiden: het is moeilijk om zo’n subjectief gevoel uit te leggen of te illustreren, maar misschien helpen de onderstaande foto’s om het huge te leggen? Dit is een foto van de ensuite badkamer van ons vorige huis (een van de 3 badkamers in het huis) met een foto van onze huidige gedeelde (enige) badkamer eronder:

Traditionele marmeren badkamer met inloopdouche met visgraatmotief
Moderne witte badkamer met mintgroene chevronvloer en zwevende houten plank in het raam • En misschien zie je, als je de buitenkant van ons huidige huis met ons vorige huis vergelijkt, wat we bedoelen met een huis dat eigenzinniger en informeler aanvoelt, terwijl ons vorige huis statiger en traditioneler aanvoelt.

Voorkant van wit modern huis met veel groenhoek
Witte Huis veer dichterbij vanaf oprit 1024x768 • Sherry noemde ook het distinction tussen onze twee keukens: de ene met een gigantisch eiland van 3,5 meter met op maat gemaakt further dik kwarts, en de andere met een informele eettafel in het midden van de veel kleinere kamer.

Eindkeuken 2020 Van woonkamer naar eetkamer 1024x703
Uitzicht vanaf de voordeur op trappen en mauve roze geschilderde keukenkasten • Misschien is een andere goede vergelijking wat iemand zou denken als hij in de inloopkast van ons vorige huis staat, versus het zien van onze huidige slaapkamerkastopstelling (tweede foto), namelijk Ikea-kasten die langs een muur van onze slaapkamer zijn geplaatst.

Sherry Selfie in gebogen koperen spiegel in hoofdkast
John bergt kleren op in de Ikea Pax-kledingkast • Nogmaals, niets is een perfecte weergave van hoe het distinction aanvoelt *persoonlijk bij ons* (en het is sowieso allemaal zo subjectief), maar hopelijk helpen deze foto’s om die amorfe gedachte te illustreren die we probeerden uit te drukken.

Wij zijn aan het graven

 • Hier zijn hyperlinks naar alle boeken die we noemden, inclusief de twee waar Sherry dit jaar al veel over heeft verteld op Instagram:
 • We hebben ook veel reveals genoemd, dus hieronder kun je ze vinden en een hyperlink naar hun trailers op YouTube voor het geval je een teaser wilt (taalwaarschuwing, trouwens)
 • Wat betreft huishoudelijke spullen, hier zijn de acryl portemonnee verdelers Sherry pakte haar kast om een ​​aantal van haar kleinere portemonnees, portefeuilles en clutches beter georganiseerd te houden. Ze worden verkocht in een 2-pack en dit is slechts 1 hieronder afgebeeld.

Acryl portemonnee koppeling Divider organisator • Dit is de nagellak caddy dat heeft Sherry geholpen al haar nagelspullen te ordenen, terwijl de kleuren ook een stuk gemakkelijker te zien zijn.

Nagellak doorzichtige draagtas-organizer • En als laatste is hier een foto van de rvernieuwde Amazon Echo Present 5 die ik voor onze keuken heb gekregen. We kochten de onze voor ongeveer $ 40 tijdens een uitverkoop, maar soms… nieuwe versies zijn goedkoper dan de gereviseerde exemplaren – dus controleer dit voordat u bestelt.
 • Hieronder kun je de afbeelding van de tropische plant zien die Sherry’s hart veroverde. Het is slechts een van de standaard wijzerplaten die Amazon aanbiedt, dus we hebben niet echt iets speciaals gedaan om die foto daar te krijgen.
 • We hebben ook twee blogposts over hoe we slimme technologie bij ons thuis gebruiken, als je nieuwsgierig bent:

Amazon Echo Show 5 met tropische plantenklok-screensaverAls je op zoek bent naar iets dat we in een eerdere aflevering hebben opgegraven, maar niet meer weet op welke shownotities je moet klikken, dan is dit hier: een hoofdlijst van alles wat we hebben opgegraven uit al onze eerdere afleveringen. Op onze pagina kunt u ook alle boeken zien die wij hebben aanbevolen Boekenclub bladzijde.

En tot slot een grote dank aan WinkelTherapedisch (voorheen Agility Mattress) voor het sponsoren van deze aflevering. Nu kunt u hun Labor Day-deal bemachtigen 20% korting op elk matras + 2 free of charge temperatuurregulerende kussens bij ShopTherapedic.com. Of ontvang na 10 september 2023 $ 300 korting op elk matras dat u gebruikt YHL code bij het afrekenen. Plus, Vind een verkooppunt bij u in de buurt om hun nieuwe Immunity-matras persoonlijk te bekijken.

Bedankt voor het luisteren!

*Dit bericht bevat affiliatielinks, dus we kunnen een kleine commissie verdienen als u een aankoop doet by way of hyperlinks op onze website, zonder further kosten voor u.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here